d_micev Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 Abe imam niakav skapan problem s win98, znachi mi dava che diska mi c: e palen a pak tochno vchera osvobodih kam 2gb. Kato pusna ScanDisk ot izvestno vreme ne moje da si svarshi rabotata do krai shtot pishe che ima niakakva greshka v samia hard disk. Ai niakoi koito e naiasno da obasni kak moga da si osvoboda tova miasto, koeto si e i bez tova svobodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 Norton Disk Doctor chesto mi se sluchwa da mi dawa che imalo nesuotwetstwie w zapisanata golemina na swobodnoto miasto i realnata takawa i predlaga da go oprawi, dokato ScanDisk-a ne go fashta towa, taka che instalirai si Notron Utilities niakakwa wersia za win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 Ei az kat beh na WIN 98 , harda mi sa be6e rabil.... Postoqnno trieh , a to mi pokazva 4e imam 0mb svobodno.... Nakraq ubih komputara i si vzeh nov s XP Ottogava nema problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 Opitai da bootnesh v DOS i da pusnesh Norton Disk Doctor za DOS. Ako go niamash, kachil sam go tuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 22, 2003 Share Posted October 22, 2003 Imash li sluchaino Norton Protection vkluchena, moje tam da se kriat iztritite failove ili v Recycle bina? Ponqkoga 4owek propuska o4evidnite neshta. V protiven sluchai naistina pusni NDD ako i toi ne opravi kashata, format, ako i togava ne stava, znachi diska agonizira Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted October 22, 2003 Share Posted October 22, 2003 se pak upitai scandisk pod DOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
tHiNkeR Posted October 22, 2003 Share Posted October 22, 2003 Nai-dobre se zamisli da smeni6 98-ka s ne6to po-dobro - Windows2000 ili XP. Vehtia 98 redovno pravi takiva problemi Kazvam ti - kato go smeni6 - 6te se rodi6. Kato za na4alo moje i da preinstalira6 staria, ama ne SETUP, ami napravo go trie6 pod DOS i INSTALL nanovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted October 22, 2003 Share Posted October 22, 2003 I az imah takyv problem s Win98. Taka i ne go opravih, dokato ne si pre-installnah windows-a. No vmesto pak da si slaga6 98, naistina se zamisli za XP ili o6te po-dobre, za 2003. 98 si ima takiva bug-ove, koito pri po-kysnite versii sa fix-nati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 22, 2003 Share Posted October 22, 2003 C:\wmpub Tova mi prilicha na: Windows Media Player Update (ili neshto ot roda). Vaobshte tova e svarzano po niakakav nachin sas media playera. Viz tuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 22, 2003 Share Posted October 22, 2003 Abe imam niakav skapan problem s win98, znachi mi dava che diska mi c: e palen a pak tochno vchera osvobodih kam 2gb. Proveri si za "croslink" imal sym takyv problem.....reshihgo kato si prehvyrlih informaciata na drugo HDD i ....kakto po gore e kazano..(format c: /c/u/s) ne mi se iskashe da go pravia no tova beshe edinstvenoto reshenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted October 22, 2003 Author Share Posted October 22, 2003 WIN98 otzelia !!! Opravih neshtata s norton Doctora pod DOS. Sha karam s win98 dokato pukne napalno. Mersi za pomoshta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 22, 2003 Share Posted October 22, 2003 Opravih neshtata s norton Doctora pod DOS. Samo ako znaesh kolko pati me e spasiaval toia Norton Disk Doctor za DOS... Ubedil sam se che e pone 1000 pati po-dobar ot scandisk-a i pone oste 1000 pati po-polezen ot koiato i da bilo analogichna programa. Imai predvid samo che tozi Norton ne se razbira s kirilishkite imena na failovete. Radvam se za teb . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 22, 2003 Share Posted October 22, 2003 Samo ako znaesh kolko pati me e spasiaval toia Norton Disk Doctor za DOS... Ubedil sam se che e pone 1000 pati po-dobar ot scandisk-a i pone oste 1000 pati po-polezen ot koiato i da bilo analogichna programa. Imai predvid samo che tozi Norton ne se razbira s kirilishkite imena na failovete.Radvam se za teb . Tova koeto si kazal e napalno viarno.Bih dobavil samo osven kirilskite imena i dalgite imena na failovete Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 23, 2003 Share Posted October 23, 2003 Tova, koeto sam kachil se opravia s dalgite imena, niama problem, mozesh da si go puskash spokoino ako niamash kirilishki imena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 23, 2003 Share Posted October 23, 2003 Po problema s win2003: Istrii q pod dos...sloji di Norten Comander i q prebii taq papka na nego nishto ne mu se opuva. Pod dos = Bootvash dos-a ot disketa a ne da ovorish comand promt Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 23, 2003 Share Posted October 23, 2003 Chestito na d_micev!! A taka, pobyrkai go toq Win98 dokato pukne!! A za problema s Win2003, zashto ti e da ia mahash taia direktoria? Iavno na Windowsa si mu triabva, ostavi ia. Ako ne, na men lichno mi prilicha po-skoro na Windows Media Public, koeto ne mi e struva mnogo dobre, vij dali nqma nqkoi syrvyr koito da dava publichen access do neq, ako e taka, prosto spirash syrvyra otkydeto si mu e mqstoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 23, 2003 Share Posted October 23, 2003 @karaman za 2003: Google e goliama rabota 6te znae6... http://groups.google.com/groups?hl=en&lr=&....gbl%26rnum%3D1 http://groups.google.com/groups?hl=en&lr=&....ftn%26rnum%3D5 http://download.microsoft.com/download/5/8...gging_model.doc. Nakratko: Q: What is wmpub\wmiislog in system root and how to remove it? A: Hi, It's the log folder for Windows Media Services. It's not harmful, but to delete it, you'll need to uninstall Windows Media Services (not installed by default) from Add/Remove Windows Components. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 23, 2003 Share Posted October 23, 2003 ...vij sega. Ne sam se zanimaval s 2003, no ot namerenoto i pro4etenoto do tuka po tvoia vapros mi stava iasno, 4e taia papka niama da moje6 da ia mahne6. Dori i prez registry da ukaje6 drug path za log files. Taia papka si ia pravi Win slujebno, dori i da ne ia izpolzva - kakto e i v tvoia slu4ai, stoi si prazna. Tva e vse edno da nameri6 na4in na 98 da mahne6 niakoia ot papkite System, System32 ili Sysbackup. Dori i da iamahne6 pod DOS - pri sledva6toto startirane Win pak 6te si gi sazdade, kakto sam si se ubedil... MS sa varha - moje i da niama6 WM, moje i nikoga da ne go sloji6, no papkata koiato mu e nujna si e tam i tuito. Tva kato na W98 komponentite - edin pat kato gi instalira6 i krai - sled tova ako gi uninstall prez Add/Remove na Win mu e prez onaia rabota - samo premahva linovete kam tiah ot menu-tata, a samite prilojenia si gi ostavia na HDD da ti go palniat - znae li se, moje edin den pak da re6i6 da gi install-va6, 6to da se mori Win pak da gi rovi iz CD-to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.