Jump to content
BulForum.com

Търся човек (гуру) по видеокартите

Recommended Posts

Ето ги и снимките...

Добре изглежда... :punk Вероятно утре ще се разминем с Килъра....ще ти се обадя другата седмица....а дали няма да може да пригодим един такъв на моята?

Foxy за този комплект ли става на въпрос TITAN CUV2AB(RHS), комплекта съм го закупил. Радиатора и перката съм ги монтирал на FX5200 видеокарта и да си призная много по-добре охлажда от фабричния кулър, рамсинковети са алуминиеви с какво превъзхождат медните синкове на Термалтейк. Медта е много по-добър проводник от алуминия.

razgon_aspects5.jpg

Да , то4но тва са , снощи с беше бъгнал нещо форума и не можах да ги покажа!

По - добри са от тези кютуци ТТ, не заради алуминия ,а заради формата , оребрението им е по добро - ребрата са пове4е и по-тънки , което им дава пове4е контактуваща с въздуха повърхност от там идва по-доброто тплоодтаване , найстина има разлика в топлопроводимоста на двата материала, но в слу4ая поради размера на елементите тази разлика е пренебрежимо малка! Освен тва другата 4аст от комплекта ( охл.за ГПУ ) може да се използва и за 4ипсет !

Ина4е "PENTAGRAM"-ите показани от @Backbone , мисля 4е ще са по-ефективни от Зелманите(аналоги4ните ) , защото са по-тежи4ки и пластините на ветрилото са на въллни4ки ,а не гладки , като на Зелмана , това също обуславя по-добро контактуване на въздуха с повърхноста на пластините от там и по-добро охлаждане , а и ако са и на по-добра цена , няма две мнения за изгодноста на покупката им... а и имат и 2 години гаранция ...само не знам как стой въпроса с синковете , щото на Зелмана се много добри !

Добре изглежда... :punk Вероятно утре ще се разминем с Килъра....ще ти се обадя другата седмица....а дали няма да може да пригодим един такъв на моята?

Няма проблеми :) Работят на всички видове карти(поне така пише) аз съм ги пробвал само на 7800ГТ

Някой ако иска копия на Залман VF-700 Al-Cu или чисто CU да се обажда На по ниска цена разбира се

Нивото им на изработка според мен даже и по-добро от залмана

Аз искам :) Кажи къдо кога и как. Че ми трябва охлаждане за видеото, както се оказа спешно :)

Такам цените поне за момента(нема бегане от гадното ДДС засега )

46 лв Медния

38 лв Алу-Мед

30 лв Алуминий

Без ДДС. Това са моделите с 80 см перка който би трябвало да ги има утре

70 см(копията на VF-700) вече не се произвеждат и всичките бройки заминаха.

При тях цените бяха

40

33

20.Като това бяха крайни :)

Такам цените поне за момента(нема бегане от гадното ДДС засега )

46 лв Медния

38 лв Алу-Мед

30 лв Алуминий

Без ДДС. Това са моделите с 80 см перка който би трябвало да ги има утре

70 см(копията на VF-700) вече не се произвеждат и всичките бройки заминаха.

При тях цените бяха

40

33

20.Като това бяха крайни :)

така като гледам май няма да ми се съберат тия 80см перки в кутията. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...