DeVoLvEr Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Хаха, наистина супер яко се получава пародията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Тази вечер щяло да има нов хит. Някой да пуска кабела от ТВто и искам КАЧЕСТВО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 Тази вечер щяло да има нов хит. Някой да пуска кабела от ТВто и искам КАЧЕСТВО! Дам Цеко направи дългоочаквания доет с Мадоня.. На Мадоня повреме на песента и артистичното отклонение и изкокна едната.. както Цеко би казал "цицка" Давайте ТВ рипа Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Фараоня . В скоро време сигурно и албум ще издаде . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 Фараоня .В скоро време сигурно и албум ще издаде . MC Faraona обяви война на Цеко Сифоня! - MC Faraona - Кой Не Знае MC Faraona Наколинйеееее...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 По-принцип и двамата ме радват ама тоя фараона като каже на коленееее и ми се.... приси Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Цеко Сифоня е хита на сезоня! Не помня колко пъти днес му гледах клипа ама знам, че са повече от 50 Направо кърти асфалта и Любо Нейков фараона е велик с неговата прсоловута реплика "На Колинеееее!" Краси Радков е може би най-успешния актьор(и Нейков е мощен), ама Виктор Калев напоследък не ми допада - беше много готин преди като беше ливайн и айнщайн - дет танцуваше флашденс. BTW някакво инфо имате ли, защо Никито не играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Хаха вижте как Цеко отвръща на удъра на Мс Фараона => Ceko Sifonq - Leko Bace Leko Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 хаха , луд смях ей.Новата песен е добра определено Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 За всички фенове очаквайте днес новото появяване на MC Фараона Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 За всички фенове очаквайте днес новото появяване на MC Фараона Тоя днеска беше уникален. Слави-то направо да не беше ставал както е на колинйееее . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Тази новата песен много не ми хареса ... не ми харесва и това , че мелодията е една и съща . Може да си направят труда да я променят малко или пък да направят изцяло нова . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Хайде някой да даде песничката от вчера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Хайде някой да даде песничката от вчера. Mc Faraona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Абе вярно ли е, че е имало едно предаване с МсФараона, кадето някаква мадама му е правила вятър с някво ветрило ? И защото съм фен на МсФараона намерих текста на неговата песен. Кой не знае, кой не знае, кой не знае МсФараооона. И кво кат няма парно, е кво като е зима, МсФараона супермен съм разберима. И шапката и шала събличам и кужуха, нека да е хладно, най обичам да му духа, зиме МсФараона топли като волна. Мацо не ми възразявай,гат остата ти е пълна. А за оня пък от Враца, дето гарга не каца, ще му кажа дебело, хои се гръмни на село. Пзнаваш ли ме ти, МсФараона, студентски град е моята ерогенна зона. Искаш ли да опиташ, няма не не и не,падай пред мене - НА КОЛЕНЕ! Любовта е отрова, ебати тъпата свалка, при МсФараона любовта е близалка.Искаш ли да опиташ, няма не не и не падай пред мене - НА КОЛЕНЕ! Кой не знае, кой не знае МсФараооона. За ко ми е да съм депутат или министър, аз съм МсФараона и си праа квот си искам. Неам нужда от синя лампа на колата. За тая мацка мазно си свали полата. Защот съм от червен бряг, и съм специален и моа съм да знаеш, че 100% натурален. За Сифоня от Враца дето гарга не каца ще му кажа дебело, хои се гръмни на село. Познаваш ли ме ти, аз съм МсФараона и студентски град е моята ерогенна зона. Искаш ли да опиташ, няма не не и не, падай пред мене - НА КОЛЕНЕ! Любовта е отрова, ебати тъпата свалка, при МсФараона любовта е близалка. Искаш ли да опиташ, няма не не и не, падай пред мене - НА КОЛЕНЕЕЕЕ! Кой не знае, кой не знае МсФараооона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Абе вярно ли е, че е имало едно предаване с МсФараона, кадето някаква мадама му е правила вятър с някво ветрило ? Дам , вярно е , това девойче беше почти голо : с едни ботушки , прашки и едни звездички на ци**** Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 А видеотата от последните предавания някой няма ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Дам , вярно е , това девойче беше почти голо : с едни ботушки , прашки и едни звездички на ци**** Добринка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Тоя Цеко Сифоня ме пука от смях. Като почна да ги ръси някви, и направо падам от стола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 a nqkoi slu4aino da moje da mi dade link s true tone-na na MC FARAONA - "NA KOLENE" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 abe kade e batko be ? .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 abe kade e batko be ? .... "Еййй верно бе ... къде е батко бе ?" Станиславчо и той е готин Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 "Еййй верно бе ... къде е батко бе ?" Станиславчо и той е готин ei mnogo mi trqq tva video ! na hristo4o ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg_korn2005 Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Олее пич много си намерил Аз само за 2 знаех браво мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Неска е голямата битка Фараона срещу Сифоня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.