Jump to content
BulForum.com

Earn money by doing...

NEO_DDT

Recommended Posts

Пичове днес ми показаха тва сайтче! Печелиш пари ей така от нищото!!! Пускап един браузер да ти върви докато не използваш компа и ти праи по 0.45$ на час в началото, а ако си дигнеш рейтинга може да печелиш до 0.75$ на час!!! Няма шашми, на един приятел са му превели 36$ !!!

Хехе, такива в нета с лопата да ги ринеш. А ти - поредния тарикат даващ линк, съответно от който ако се регистрира човек ти дава кинти или ти вдига рейтинга нали? :) По тоя път бая хора са минали :)

Мисля, че в този форум всички подобни теми бяха затваряни, ако греша съжалявам, но такива са ми спомените.

мдаам...но си забравил да споменеш, че кликайки на линка ти печелим точки.. :bgrin:

а за парите на приятеля ти само, ако дадеш снимка ще ти повярвам... ;)

Еdit:oпс...KnoppiX ме е изпреварил...

Пичове днес ми показаха тва сайтче! Печелиш пари ей така от нищото!!! Пускап един браузер да ти върви докато не използваш компа и ти праи по 0.45$ на час в началото, а ако си дигнеш рейтинга може да печелиш до 0.75$ на час!!! Няма шашми, на един приятел са му превели 36$ !!!

А...добро утро... :P ...Да беше потърсил във форума - поне на 3 места сме обсъждали надълго и широко такива въпроси и сайтове. Иначе преди няколко години и аз получих 2 чека, само че от Spedia-та. :)

Едит: Мене даже 2-ма ме изпревариха... :laughing:

Е хубаво де печеля и кво толкова? Вие нищо не губите от тва! Аз винаги съм си мислел че са някви шашми, ама на тоя мой познат са му превели 36$!!!

Леле какъв късмет си извадил, че друг модератор е забелязал темата ти преди мен, леле... Щото хората са прави - подобни теми в този форум се затварят и трият, а тези които ги пускат страдат доста за опита си да правят всички останали на лапнишарани, а себе си на тарикати.

Такива спам теми ще ходите да си ги пускате в дир.бг и кефче.ком - за пореден път да кажа, въпреки че пак някой няма да е разбрал...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...