Jump to content
BulForum.com

Предложете ми някаква клавиатура

Recommended Posts

В Адроит имаше едни Benq. Взех такава за една приятелка и е много доволна :)

Аз ползвам една Benq - черни копчета със сив корпус и също съм много доволен. Евтина, няма дразнещи джаджи и е удобна :punk Но @tracker иска мултимедийна, така че явно не е същата :(.

http://amigakit.leamancomputing.com/catalo...tech-UltraX.jpg

Ne e cherna,no e s cherni butoni......pipnesh li gi vednuj zabraviash za drug keyboard! ;)

Тая ми се вижда май с малък ход на клавишите, бие ми като тези на лаптопите. Вероятно веднъж като се свикне на нея няма връщане към "потъващите" стандартни клавиатури. Бтв, съгласен съм и на черен или бял обикновен компак, дори и да не е мултимедиен. Ако е мултимедиен може и да е бял, но да е с повече мултимедийни бутони (минимум 10, моделите с 8 не ми харесват).

Аз днеска си зех на Logitech internet pro ps/2

2797671.jpg

и да ти кажа съм впечатлен има един бутон F-lock, с който вси4ки Ф-бутони стават мултимедийни абе гъзариика :P цената й е 28лв с ддс ...заслужава си

A мойта е Deluxe версията на тази като вашата и последния път като проверих беше към 33-35$. От 4 години съм с нея и съм много доволен. макар и да не ползвам допълнителните функции на F бутоните.

Можеш от ТСМ да си вемеш добри са оптична черна.върви в комплект сас мишка.Аз си взех от там моята и съм много доволен :punk

20 лв ми излезна

Абе не е тука мястото да питам, ама няма смисъл да отварям нова тема. Значи аз съм с delux мултимедийна и горе има 2 бутона User-defined 1 и User-defined 2. За какво служат?

Абе не е тука мястото да питам, ама няма смисъл да отварям нова тема. Значи аз съм с delux мултимедийна и горе има 2 бутона User-defined 1 и User-defined 2. За какво служат?

МИ преведи си го де.Служат да си мапнеш няква функция на тея бутони.

МИ преведи си го де.Служат да си мапнеш няква функция на тея бутони.

И аз си мислех така, ама как да го направя?

ми ако си инсталирал драйвери тряя да има6 една иконка ако не си мяхнал в таскбара ако си я махнал отиваш в контрол панела и там си търсиш каде ти е мишката и там тряя да се опрайш вече :bgrin:

logitech клавиатурката ми хареса.. някой да има идея какви пари струва едно такова нещо :)

в момента съм с безжичен a4tech черен.. ама разнообразието не вреди.. пък и ако някой път се прецакам да нямам заредени батерийки, колко му е да сложа клавиатура с кабел :love

Можеш от ТСМ да си вемеш добри са оптична черна.върви в комплект сас мишка.Аз си взех от там моята и съм много доволен :punk

20 лв ми излезна

Апък аз бях и в двата TCM в Пловдив и никъде не видях мишки.Тук таме имаше и клавиатури но бяха тъпи.Ти къде ги видя.

moqta q kupix za 27 ili 28 lv ot reseta predi okolo godina ne mradnala kop4etata ne sam izturkani abe klaviaturata e perfektna :D

28лева от Ресета страшна е няма да съжаляваш

;)

От Conrad, чисто черна, с бели букви и никакви мултимедийни щуротии - цена 6 лв. За 2 години не е мръднала (марка - не се чете, куча :D )

може ли да постеш една снимка...>?

и дали ги има още в Конрад...

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...