Jump to content
BulForum.com

kakvo PC mi trqbva za slu6ane na MP3-ki ?

Recommended Posts

ta zna4i edin priqtel iska da si zeme kompiutar na koito da slu6a samo mp3ki i absolutno ni6to drugo da ne pravi ta misulta mi e kvi sa minimalnite iziskvaniq za takuv kompiutar i za kolko pari moje da se zeme gore doly ? :blink:

i vse pak da ima nqkuv hard disk pone 10-15gb da kajem da moje vse pak da sabere ne6to

i vse pak moje bi nai-vajnoto kakva 6te e gore doly cenata na pc-to + monitora , ne6to za 150-60lv moje li da se zeme ? ? :D

Да си вземе по-добре един МР3 плейър щом е за тази цел. Незнам за 150лв мисля че може да се вземе РС втора ръка, ама все пак не си струва.

ta zna4i edin priqtel iska da si zeme kompiutar na koito da slu6a samo mp3ki i absolutno ni6to drugo da ne pravi ta misulta mi e kvi sa minimalnite iziskvaniq za takuv kompiutar i za kolko pari moje da se zeme gore doly ? :blink:

i vse pak da ima nqkuv hard disk pone 10-15gb da kajem da moje vse pak da sabere ne6to

i vse pak moje bi nai-vajnoto kakva 6te e gore doly cenata na pc-to + monitora , ne6to za 150-60lv moje li da se zeme ? ? :D

Pentium ти е достатъчен за слушане на mp3-ки така, че приеми нещо като 200 мегахерца процесор за (достатъчен) минимум пък и да е достатъчен за новите версии на winamp и да може да плейва все пак и wma, ogg и т.н.

Eдин P2 на 350-400MHz или Celeron на 400Mhz ще му свърши, но ще работи с Win98, XP теоретично също може да се подкара.... и най-важното такъв компютър би струвал под 50лв., ако е с малък хард и вградена видео карта.

ДА си предложа услугите.ПРодавам монитор 15' много доволен и го давам за около 40 лв.

ЛГ студиоуоркс.Той си е обикновен и читав монитор който е перфектен за такъв слаб комп.

А иначе за около 200 лв може да се намери такъв.Даже и за по-малко...Ако ще е втора употреба

az moga ve4erta da ti predloja pc za 20lw stava i za drebni igri ako izkash me tarsi sled 8h v foruma

daje ako se izciganq mogat i na 15 16 da mi go dadat

P1 na 133Mh s hard 1-2gb neznam to4no video cd kabeli si4ko za 20lw

ami dreamer mi kazva 4e mi trqbva pc na minimum 200mhz a tvoeto e po-malko ina4e ofertata me ustroiva6e

Eдин P2 на 350-400MHz или Celeron на 400Mhz ще му свърши, но ще работи с Win98, XP теоретично също може да се подкара.... и най-важното такъв компютър би струвал под 50лв., ако е с малък хард и вградена видео карта.

edva li 6te mu trqbva da raboti s XP taka 4e tova e idealno ako moje da se nameri za okolo 50-60lv .... nqkoi da ima ideq ot kade moga da namera takava baraka ?

Prodavam Compaq

P2 350 Mhz

64 MB Ram

NO HDD

ATI RAGE 4 MB

ESS 1869

CD-Rom

Floppy 1.44

25 leva

s monitor

IBM 6546 15" - viewable 13.6" - 25 leva

monitora e v dobro sustoqnie ako iskate da go vidite shte se razberem koga i kade.

8.53 GB HDD SCSI - bad sectors

eto takova 6te mi svar6i li rabota ako toq ne go prodal da go zimam ?

сори за офтопика

Дриймър ти е казал минимум 200Мхз за да може да си сложиш по нова версия на уинампа и да свири и WMA i OGG иначе аз имах щайга на 133Мхз и с уинамп 2.95 мп3-ките вървяха перфектно...

така , че това пц- което ти го предлага ico_manekena е доста офертно в твоя случай. Но ти си знаеш.

Аз ще говоря с един пич , който искаше да се отърве от старата си щайга

тя май беше на 166Мхз с 64мб рам.

сори пак за офтопика

Мда, за пример: Compaq Prosignia 150Mhz (без MMX) / 112MB EDO. На този звяр върви учудващо добре XP. MP3, WMA и OGG не са проблем. С mplayer даже и mpeg1 тръгва чат-пат :)

Но да не си блъскаш главата, вземи си нещо поне 166MMX и да е Intel.

Мда, за пример: Compaq Prosignia 150Mhz (без MMX) / 112MB EDO. На този звяр върви учудващо добре XP. MP3, WMA и OGG не са проблем. С mplayer даже и mpeg1 тръгва чат-пат :)

Но да не си блъскаш главата, вземи си нещо поне 166MMX и да е Intel.

Точно.

Подобен пример от мен:

преди години бях с един P1 166MHz/MMX с 192 рам / Windows XP Pro !, , Winamp 2.хх.

На тази супер конфигурация мп3-ките товареха средно около 25-30% процесора.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...