Jump to content
BulForum.com

za Commandos 3

JESUS

Recommended Posts

Svalix si ia kato pochnax da e puskam s demon tools za da e instaliram na 2 cd poslednite failove ima problem,davam ignor i gi preskacha i mi iska 3cd stana.Obache sled tova kato e puskam igrata mi zabiva na 10 minuti.Niakoi da ima takuv problem

Kato pochnahme s problemite... imam problemi s video kartata(GF2MX400). Dava mi vsichko s nqkakvi cherveni lenti tam kadeto trqbva da ima svetlinni efekti i vsicho se sgomnqsva. Imam 45.23, DX9 ( moje i bez nego :)) No tozi problem go pravi ot kakto NVidia bqha na 38.xx i DX6.1, a XP beshe mit !!! NEED HELP :cry :( :cry

WinXp (bez SP)

GF2MX400

AMD Athlon (K75SA)

na4i iam problem s download-a na igrata si4ki files gi svalih s izkliu4enie na dev-c3d.r29 OK kazvam si 6e go pusna na novo ama kato re6a da go pusna na novo ot stranicata na igrata mi kazava Connot Find Page ili nekaf takuf shit :sick ako nekoi moi mi pomogne 6e sam mu mn blagodaren!!!Btw i na Max Payne 2 go napravi tfa s Connot Find Page i s Games3!!!

P.S.Dreamer sorry 4e sam postnal nov topic ne sam go vidql toq!!! :)

Tva e seriozen problem(na JESUS)>trqbva da gi drupnesh na novo.Starata igra kato mina prez nqkolko kompa vse mi iskashe cd neznam si kolko s DATA0.cab.Povtarqm data0.cab e tva ve4e e basi tupotiqta.MI kato nqma da vurvi da ne vurvi.Kvi sa teq s data0.cab-a.Ina4e vrutnah MAx PAyne2.

Igrata q biva,shte ima i produljenie.Izleznali sa i modtools.

• 6 months later...

kvo stava s disk1 edno na taia igra neznam

nakraia na razhivirvaneto mi dava greshka pri purvia disk

drugite diskove sa ok

izpisva mi crc failed in dev-c3a.bin the file is corrupt

help

svalih go dva puti toia disk i pak ne iska da se oprai

• 1 year later...
opravih se:)

neshto se beshe precakal winrar instalnah drug i se opravi

deba i mentelivite programi

a ne6to ne moga da mina misiqta Central Europe.zada4ata na misiqta e(get into the station without setting off alarm.izbix gi vsi4ki ama ne moga da razbera kak se vliza vav taq gara.ako nqkoi moge da mi kage kak da q mina 6te my bada mnogo blagodaren

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...