Jump to content
BulForum.com

Kal Online

GoDL1Ke

Recommended Posts

Играта е много добре в сравнение с други от този тип ,които сега са фрии .

Ето ви link на играта.От сайта ,който дадох се регвате и от него се сваля играта. Който иска да я сваля и да играем :)

tva go bqh igral predi , i ne mi haresa.Kakvo stava tyka samo temi za mmorpg-ta po4naha da se puskat, kvo e tva vulna na online igrite li kvo :P

Бъдещето на гейминга е в MMORPG и не само RPG-тата, затова не е странно че има вълна на такива игри

Бъдещето на гейминга е в MMORPG и не само RPG-тата, затова не е странно че има вълна на такива игри

i az predpo4itam mmorpg-tata ama vij kvo stana v gamez :) prosto se u4udvam 4e po4ti vsi4ki temi sa za mmorpg-ta

За тая игра съм чувал само лоши думи...в началото била много добра но после всичко се сринало...неща от този сорт. И наистина форума взе да се пренасипва от free korean MMORPG :D

В паса трябва да има и цифри и букви. Например асд1асд и трябва да има точно 7 символа. Иначе играта аз си я играя и много ми харесва като за фрии игра :) Има си голям свят, много скилове, много айтъми, много хора. Какво повече искате ? :P

i az predpo4itam mmorpg-tata ama vij kvo stana v gamez :) prosto se u4udvam 4e po4ti vsi4ki temi sa za mmorpg-ta

ще ми кажете ли дали в играта има PVP или е само PVE, или пък е комбинирана ;)

Има си всичко :) И PvE,и PvP,и PK :P

Играта е зарибена. Но сега и в двата сървара ми дава unable to conect to the server. Това ли ми изписва, когато са пълни или просто нещо не са в ред :wacko:

Играта е зарибена. Но сега и в двата сървара ми дава unable to conect to the server. Това ли ми изписва, когато са пълни или просто нещо не са в ред :wacko:

Явно не са в ред :) И аз не мога да влезна.

Прецакано. Тъкмо започнах да се зарибявам. :(

ПО дяволите. Просто са пълни и само понякога се открива свободно място. :D

Свалих я снощи. Сега поиграх 1 час. След малко пак ще играя. Впечатлението ми е добро. Само ме дразнят стъпките ;). За 581 MB е стабилна. Поне за момента. Вече има 2 сървъра :)). Lineage е страшна зарибявка, ама 3.5+ ГБ ебаси. Ще е добре да намерим някое много добро малко мморпг и да го цъкаме всичките. Това става, но ако някой може да предложи друга игра и нея ще пробвам :)

Свалих я снощи. Сега поиграх 1 час. След малко пак ще играя. Впечатлението ми е добро. Само ме дразнят стъпките ;). За 581 MB е стабилна. Поне за момента. Вече има 2 сървъра :)). Lineage е страшна зарибявка, ама 3.5+ ГБ ебаси. Ще е добре да намерим някое много добро малко мморпг и да го цъкаме всичките. Това става, но ако някой може да предложи друга игра и нея ще пробвам :)

Определено е добра играта, но на мен лично куестовете не ми харесват, защото като тръгнеш да зимаш това дето ти трябва биеш като луд след това отиваш до някой в един град, след това до друг в друг град и така 3-4 пъти ,ама като изключим това си зарибена играта :P

A ot kade da zema kuest minah oniq 1-viq quest deto trqva da ide6 pri nego da ti kaje za voinata i sled tva kvo da prava :confused

Ako iskate da napravim Guild na taq igra

• 2 weeks later...
Има си голям свят, много скилове, много айтъми, много хора. Какво повече искате ? :P

А много лаг ??? Ако е лагава като WOW във free няма смисъл дори да я почвам

А много лаг ??? Ако е лагава като WOW във free няма смисъл дори да я почвам

Aaaa пич вече нервиш с тия оплаквания от УОУ :wacko:

Бтв играта я бива играх я 15 минути ама не е зле. Малко напомня на Лайн( :lol: )ейдж

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...