Jump to content
BulForum.com

Аларми за компютър

Dido`87

Recommended Posts

Здравейте. Имам няколко въпроса относно начина да се събудиш използвайки PC-то за аларма.

Първо, за да заработи компютъра трябва да е включен или поне в Stand by режим. Има ли начин с изключен компютър това да стане? И второ, коя е най-добрата програма за целта? :bgrin:

В биоса трябва да имаш опция ПЦ-то да се пуска само в определен час. След това остава само да си сложиш промерно мп3-ка в startup папката за да ти засвири кат се пусне ;)

• 4 months later...

аз ли4но не знам за програма която да ти търн ОН пц-то и да включи нещо за събуждане не мисля че има но и не съм турсил много

а тва за гсма пич беше супер тъпо се едно ако няма гсм не е човек и гсма е първа необходимост и няма как да няма ...

Има доста такива програми, но не трябва да се изключва компютъра. Защо да го изключваш? Може би само монитора. :ghost

и като оставиш монитора тряа оставиш и колоните :)

инъче да от биоса има такава опция да се пусне пц-то но сигурно след тва ще трябва няква програма да засвири тая мп3-ка

но с гсм-а си ми е екстра :D

GSM-a дори да е изключен при нагласена аларма се включва и звъни. Не знам при всички модели ли е така, но при Siemens M65 е така :) А щом един прост GSM го може компютъра също би трябвало да го може :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...