Dido`87 Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Здравейте. Имам няколко въпроса относно начина да се събудиш използвайки PC-то за аларма. Първо, за да заработи компютъра трябва да е включен или поне в Stand by режим. Има ли начин с изключен компютър това да стане? И второ, коя е най-добрата програма за целта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 В биоса трябва да имаш опция ПЦ-то да се пуска само в определен час. След това остава само да си сложиш промерно мп3-ка в startup папката за да ти засвири кат се пусне Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Пич нямаш ли GSM?не се зяждам само ми стана смешно идеята да ме буди PC-то Peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 аз ли4но не знам за програма която да ти търн ОН пц-то и да включи нещо за събуждане не мисля че има но и не съм турсил много а тва за гсма пич беше супер тъпо се едно ако няма гсм не е човек и гсма е първа необходимост и няма как да няма ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Има доста такива програми, но не трябва да се изключва компютъра. Защо да го изключваш? Може би само монитора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 и като оставиш монитора тряа оставиш и колоните инъче да от биоса има такава опция да се пусне пц-то но сигурно след тва ще трябва няква програма да засвири тая мп3-ка но с гсм-а си ми е екстра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 GSM-a дори да е изключен при нагласена аларма се включва и звъни. Не знам при всички модели ли е така, но при Siemens M65 е така А щом един прост GSM го може компютъра също би трябвало да го може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.