Goonie Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Аз също много харесвам тениса, макар и да се интересувам само от година. Реших да споделя с вас някои от любимите си бисери, които специално си ги записвам. Надявам се да ви харесат и да се посмеете, така както ние сме умирали от смях! Несъмнено тая класация се оглавява от: 1 Тодор Алексиев (RTV): - най-напред някои от имената на тенесистите според Тодор: Томас Бедрих; Фернандо Фердаско; Ник Булутиери; Джон Макерноу; Пол-Енри Мато; Томи Родреро; Мохамет Аяни (съдията на стола Махамет Лахиани): Романо Грилоти (треньорът на Любичич); Ролан Гаро. - Мисля, че ще ви разкажа историята на този турнир - Талантливи удари; прави световни топки; госпожа мрежата; има тенис господ - Това е последната възможност на Сафин в този сет когато ще има възможност да осъществи възможен пробив - Сафин тежи 88 километра - Хюит бръкна в полето на Федерер - Тя е една от най-добрите играчки на мрежата - Не само че не спечели тази точка, ами я и загуби - Чух, че топката плясна върху линията - ... при положение за възможност за пробив - ... да разгърне цялата палитра на своето спортно майсторство - Видяхте как изгърмя ракетата на Фердаско - Тази контузия се нарича "тенис лакет" и е заболяване при което болката е толкова голяма че тенесистът даже не може да вдигне чашата си с вода - Силата не разиграванията не отслабва дори и на йота - Това е скрит мачбол (при 2:1 гейма - б.а.) - Като пружинка е Кория - всичко стига - Благодарим ти Рафа за автографа - Брилянтна игра на Карлович - разтегна тези 2м. и 8 см. - Топката падаше отгоре надолу - Ето го специалитет Моя - Моя може да използва този недостатък, за да заложи своя капан - Добре реализирана от тактическа гледна точка точка - Испанецът трябва да внимава (играят Робредо и Моя - б.а.) - Налбандиан можеше да се прегрупира - Това позволи на Матийо да разгърне целия кадасър на своя top spin - Топката се почуди от коя страна на мрежата да падне - След като направи пюре... ъ-ъ... пирует - Като моторетка е в краката Хрбати - ... допускайки такава първобитна грешка - ... четвърттенесист на Ролан Гарос - Робредо води двубоя доста разнообразно, еднотипно - Има едно предание, че който спечели 7-я гейм... - Останете с програмата на MSat (Тук може да се е объркал понеже коментира и голфа по MSat) - Майорка е люпилня за големи майстори - Трудна задача за посрещача - Топката като че ли падна от лампите Има и още, но тези са ми най-любими Надявам се да не са ви изтекли очите Този проблем го имах и вчера - пуснах си поста във форума "Тенис", не знам защо го изкарва в "Аny other sport" Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 и аз съм любител на тениса дори играя но този пич е пълна скръб в коментирането като дойде уимбълдън говори само за ягодите със сметана Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 една поправка: коментаторът се казва Тодор Попов въпреки, че говори понякога глупости ми е интересно как коментира. личи си, че разбира, пък и май е шампион на България при ветераните frodo, освен за ягодите със сметана говори и за голямото количество бира, което се изпива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted January 10, 2006 Author Share Posted January 10, 2006 една поправка: коментаторът се казва Тодор Попов Напротив - точно Тодор Алексиев си е А към Тодор Попов нямам нищо против - той поне се чува какво приказва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.