Goonie Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Искам да попитам дали обикновен "Член" като мен може да създава торенти, т.е. дали рангът има значение. Ако може (пък дори и да не му е позволено) каква е "процедурата". Питам понеже намерих скрипт на филма, който търся, и ме интересува дали само той е достатъчен? И още нещо - всъщност каква е ролята на скрипта? Всеки торент фаил има такъв, но за какво точно служи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 ?! .... я дай пак къде искаш да пускаш торент? какъв torrent client ползваш? ... и к'ъв е тоя "скрипт"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted January 10, 2006 Author Share Posted January 10, 2006 Добре, виждам че не ви е ясно, че не обяснявам добре. Затова ако може само да ми обясниш какво се прави за създаване на торент фаил - малко теория Ползвам BitComet Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 1- стартираш "кометата". 2- натискаш бутона "създаване на торент" 3- изкача следния прозорец: ... където: - от Browse на "Файл-източник" ибираш местонахождението на това, което искаш да "споделиш"; маркира се "Папка" в случай, че искаш да са повече от един файл (които разбира се трябва да бъдат в една папка) - в Tracker Server се изписва адреса на самия "тракера", където ще качиш торента (обикновено той е изписан в раздела на самия сайт, къде се upload-ва торент файла) - "Изходен файл" е за генериране на самия торент файл. От Browse избираш къде да се запази/запише на харда. - натискаш OK 4- долу в статус бар-а започва да се генeрира торент файла. може да отнеме малко време (в зависимост от гелемината на файла/овете). 5- в листата се появява "твоя торент" ... останалата част трябва да се извърши на страницата на тракера т.е. да upload-неш торент файла, който си създал. т'ва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted January 10, 2006 Author Share Posted January 10, 2006 OK Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 защо като искам да кача някъде торент ми излиза ето това:dictionary is missing key(s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Tук също е обяснено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Tук също е обяснено. не отваря линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 не отваря линка Щот сайта не работи в момента... После ще го пуснат сигорно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Сега работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Ползвам програмата uTorrent.Искам малко повече инфо за това как се прави торент?И по-точно не ми е ясно какви са тези тракери, какви урл-та трябва да са и от каде да ги зема?Това не ми е ясно?Както и на тази снимка какви трябва да са отметките долу преди да дам Create And Save... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.