asd Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Та въпроса ми е вие имате ли нещо на тая марка.Доволни ли сте?Аз специално мисля да си взимам MP3 и цифров фотоапарат от там .Попринцип това може да стане и тема като цяло за стоката в TCM складовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Та въпроса ми е вие имате ли нещо на тая марка.Доволни ли сте?Аз специално мисля да си взимам MP3 и цифров фотоапарат от там .Попринцип това може да стане и тема като цяло за стоката в TCM складовете След малко и други ще ти дадат отговор, само че не слушай тия дето минават в крайности към едната или другата посока (в смисъл "Супер са!!!" и "Пълни боклуци!!!" Мога да ти говоря от личен опит, тъй като имам доста взети неща от склада им, както и от магазинчетата из града. Стоката като цяло е добра, защото повечето е немска. Проблемът е, че търговците изкупуват от склада всичко най-хубаво и здраво и там остават много малко свестни неща и доста за бракуване (ония дето ги насипват в кашоните. Понякога дори и от там можеш да си намериш читава стока. Напр. в кашоните насипват бежични мишки и клавиатури, които "не работели". Да ама се оказва, че просто им няма нужния ресивър (на друга честота) и ако се поразровиш да потърсиш подходящия за 3-4 лв. се окомплектоваш. Иначе ако си взел нещо здраво, с гаранция...обикновено не се разваля - имам 4 бр. видеокасетофони (6 гл./Hi-Fi стерео,etc.) - един не е мръднал при постоянно ползване. MP3-плеърите и дискмените им не са нищо особено, но вършат работа. Относно бялата техника нямам много неща, но и това дето имам още си работи. Просто внимавай при избора си и непременно търси гаранцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 11, 2006 Author Share Posted January 11, 2006 След малко и други ще ти дадат отговор, само че не слушай тия дето минават в крайности към едната или другата посока (в смисъл "Супер са!!!" и "Пълни боклуци!!!"Мога да ти говоря от личен опит, тъй като имам доста взети неща от склада им, както и от магазинчетата из града. Стоката като цяло е добра, защото повечето е немска. Проблемът е, че търговците изкупуват от склада всичко най-хубаво и здраво и там остават много малко свестни неща и доста за бракуване (ония дето ги насипват в кашоните. Понякога дори и от там можеш да си намериш читава стока. Напр. в кашоните насипват бежични мишки и клавиатури, които "не работели". Да ама се оказва, че просто им няма нужния ресивър (на друга честота) и ако се поразровиш да потърсиш подходящия за 3-4 лв. се окомплектоваш. Иначе ако си взел нещо здраво, с гаранция...обикновено не се разваля - имам 4 бр. видеокасетофони (6 гл./Hi-Fi стерео,etc.) - един не е мръднал при постоянно ползване. MP3-плеърите и дискмените им не са нищо особено, но вършат работа. Относно бялата техника нямам много неща, но и това дето имам още си работи. Просто внимавай при избора си и непременно търси гаранцията. Много благодаря за точния отговор.Аз мислех да ходя до склада и от там да си взема защото ми казаха,че там било по евтино,но като се замисля може би затова е по-евтино-хубавата стока бързо заминава .Много ти благодаря за пълния отговор Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 az imam mp3 player ot tam i na 2-rata sedmica se razvali i taka i ne go opraih ! tva e moito mnenie az si zeh 1 ne6to i to se razvali sled tva ni6to ne sam si zimal 6toto i drugi hora se oplakvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 11, 2006 Author Share Posted January 11, 2006 az imam mp3 player ot tam i na 2-rata sedmica se razvali i taka i ne go opraih ! tva e moito mnenie az si zeh 1 ne6to i to se razvali sled tva ni6to ne sam si zimal 6toto i drugi hora se oplakvat Е ти гаранция не си ли взе Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Ако си го е взел от склада ква гаранция да му дадат. Доколкото съм запознат в склада не дават гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Ако си го е взел от склада ква гаранция да му дадат. Доколкото съм запознат в склада не дават гаранция. Кофти си запознат явно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Ако си го е взел от склада ква гаранция да му дадат. Доколкото съм запознат в склада не дават гаранция. Складът се води като "склад" най-вече заради търговците на дребно, които се снабдяват от там. За обикновените купувачи като нас това си е един най-обикновен магазин, в който винаги дават гаранция (обикновено 6 месеца). Дадоха ми гаранционни карти и за 4-те видеокасетофона, и за МР3-плеъра, и за прахосмукачката, и за машината за рязане на колбаси, и за 3-те електронни кантара, и за какво ли още не....че даже и за едно фонтанче ми дадоха... ... И не знам дали само аз съм късметлията, но всичко дето съм взел от там още си работи... @hasty, и аз имам 2 кафемашини от там - много съм доволен, понеже правят хубаво кафе...и то доста бързо. В интерес на истината след 10-тина месеца на едната явно й се разхлаби някакво гумено уплътнение, защото процежда отнякъде чиста вода (много малко), но понеже я ползвам по-рядко, а и наистина е малко, не съм си направил труда да видя откъде е....а и все пак това може да се случи на всеки модел кафемашина. ...А за безжичните мишки и клавиатури, сокоизтисквачките и др. дори не споменах по-горе...може да се каже, че аз съм един от най-редовните клиенти на TCM....дори и 2 големи дървени шезлонга (на прекрасна цена) успях да си взема от там... (Само за инфо: някои неща от електрониката на TCM се водят под марката Medion. Последно аз и още няколко колеги от форума си взехме от stapos за по 16 лв. чисто нови скенери с тази марка....лично аз от моя съм много доволен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Аз съм вземал от там 5 безжични мишки, 3 безжични телефона, 1 централа с 4 слушалки (пак безжични), 4 фотоапарата 1.3 mpix, 3 кафемашини за еспресо и още незнам си какво и всичко си бачка без проблем. Особено се изкефих, като си видях кафемашината в Технополис на ~4 пъти по-висока цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Някой може ли да ми обясни точно къде се намира склада на TCM ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Безжичните мишки от къде ги взе от кашоните ли? Колко кинти? Същите 2 въпроса имам и към фотоапаратите 1.3мпикс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 i az pitam sa6toto i evtino li e v smisla kolko varvqqt PC hardware kato mi6ki klaviaturi (web cameri ako ima:) ) i drugi drugi polezni djadji za PCto Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 А къде се намира склада??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.