Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за магазините на TCM

Recommended Posts

Та въпроса ми е вие имате ли нещо на тая марка.Доволни ли сте?Аз специално мисля да си взимам MP3 и цифров фотоапарат от там :) .Попринцип това може да стане и тема като цяло за стоката в TCM складовете :)

Та въпроса ми е вие имате ли нещо на тая марка.Доволни ли сте?Аз специално мисля да си взимам MP3 и цифров фотоапарат от там :) .Попринцип това може да стане и тема като цяло за стоката в TCM складовете :)

След малко и други ще ти дадат отговор, само че не слушай тия дето минават в крайности към едната или другата посока (в смисъл "Супер са!!!" и "Пълни боклуци!!!"

Мога да ти говоря от личен опит, тъй като имам доста взети неща от склада им, както и от магазинчетата из града. Стоката като цяло е добра, защото повечето е немска. Проблемът е, че търговците изкупуват от склада всичко най-хубаво и здраво и там остават много малко свестни неща и доста за бракуване (ония дето ги насипват в кашоните. Понякога дори и от там можеш да си намериш читава стока. Напр. в кашоните насипват бежични мишки и клавиатури, които "не работели". Да ама се оказва, че просто им няма нужния ресивър (на друга честота) и ако се поразровиш да потърсиш подходящия за 3-4 лв. се окомплектоваш. :P

Иначе ако си взел нещо здраво, с гаранция...обикновено не се разваля - имам 4 бр. видеокасетофони (6 гл./Hi-Fi стерео,etc.) - един не е мръднал при постоянно ползване. MP3-плеърите и дискмените им не са нищо особено, но вършат работа. Относно бялата техника нямам много неща, но и това дето имам още си работи. Просто внимавай при избора си и непременно търси гаранцията. :)

След малко и други ще ти дадат отговор, само че не слушай тия дето минават в крайности към едната или другата посока (в смисъл "Супер са!!!" и "Пълни боклуци!!!"

Мога да ти говоря от личен опит, тъй като имам доста взети неща от склада им, както и от магазинчетата из града. Стоката като цяло е добра, защото повечето е немска. Проблемът е, че търговците изкупуват от склада всичко най-хубаво и здраво и там остават много малко свестни неща и доста за бракуване (ония дето ги насипват в кашоните. Понякога дори и от там можеш да си намериш читава стока. Напр. в кашоните насипват бежични мишки и клавиатури, които "не работели". Да ама се оказва, че просто им няма нужния ресивър (на друга честота) и ако се поразровиш да потърсиш подходящия за 3-4 лв. се окомплектоваш. :P

Иначе ако си взел нещо здраво, с гаранция...обикновено не се разваля - имам 4 бр. видеокасетофони (6 гл./Hi-Fi стерео,etc.) - един не е мръднал при постоянно ползване. MP3-плеърите и дискмените им не са нищо особено, но вършат работа. Относно бялата техника нямам много неща, но и това дето имам още си работи. Просто внимавай при избора си и непременно търси гаранцията. :)

Много благодаря за точния отговор.Аз мислех да ходя до склада и от там да си взема защото ми казаха,че там било по евтино,но като се замисля може би затова е по-евтино-хубавата стока бързо заминава :) .Много ти благодаря за пълния отговор

az imam mp3 player ot tam i na 2-rata sedmica se razvali i taka i ne go opraih ! tva e moito mnenie az si zeh 1 ne6to i to se razvali sled tva ni6to ne sam si zimal 6toto i drugi hora se oplakvat

Е ти гаранция не си ли взе :blink:

Ако си го е взел от склада ква гаранция да му дадат. Доколкото съм запознат в склада не дават гаранция.

Ако си го е взел от склада ква гаранция да му дадат. Доколкото съм запознат в склада не дават гаранция.

Кофти си запознат явно! ;)

Складът се води като "склад" най-вече заради търговците на дребно, които се снабдяват от там. За обикновените купувачи като нас това си е един най-обикновен магазин, в който винаги дават гаранция (обикновено 6 месеца). Дадоха ми гаранционни карти и за 4-те видеокасетофона, и за МР3-плеъра, и за прахосмукачката, и за машината за рязане на колбаси, и за 3-те електронни кантара, и за какво ли още не....че даже и за едно фонтанче ми дадоха... :P ... И не знам дали само аз съм късметлията, но всичко дето съм взел от там още си работи... :)

@hasty, и аз имам 2 кафемашини от там - много съм доволен, понеже правят хубаво кафе...и то доста бързо. В интерес на истината след 10-тина месеца на едната явно й се разхлаби някакво гумено уплътнение, защото процежда отнякъде чиста вода (много малко), но понеже я ползвам по-рядко, а и наистина е малко, не съм си направил труда да видя откъде е....а и все пак това може да се случи на всеки модел кафемашина. :) ...А за безжичните мишки и клавиатури, сокоизтисквачките и др. дори не споменах по-горе...може да се каже, че аз съм един от най-редовните клиенти на TCM....дори и 2 големи дървени шезлонга (на прекрасна цена) успях да си взема от там... :lol:

(Само за инфо: някои неща от електрониката на TCM се водят под марката Medion. Последно аз и още няколко колеги от форума си взехме от stapos за по 16 лв. чисто нови скенери с тази марка....лично аз от моя съм много доволен)

Аз съм вземал от там 5 безжични мишки, 3 безжични телефона, 1 централа с 4 слушалки (пак безжични), 4 фотоапарата 1.3 mpix, 3 кафемашини за еспресо и още незнам си какво и всичко си бачка без проблем. Особено се изкефих, като си видях кафемашината в Технополис на ~4 пъти по-висока цена :)

• 2 weeks later...

i az pitam sa6toto i evtino li e v smisla kolko varvqqt PC hardware kato mi6ki klaviaturi (web cameri ako ima:) ) i drugi drugi polezni djadji za PCto

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...