Jump to content
BulForum.com

Silkroad Online

v_shadow

Recommended Posts

Хора имате ли проблеми с играта? От 4 часа като я стартирам и забива (така ми беше станало като нямах нет) ???

днес затвориха сърварите не знам точно за колко време казват че ще правят рестарт и ...

Днес?! Не е много ясно кога е днес...поста е едитван бая пъти.

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply
Днес?! Не е много ясно кога е днес...поста е едитван бая пъти.

тва се отнася за периода между двете бети.

тва което ме притеснява мен е че надписа "free to play forever" вече не присъства на заглавната страница на играта.

иначе до два дена ша спретна едно кланче и който цъка в атина може да свирка да го вкарвам, че вярвам в мотото "сите бугари заедно" :D

Няма да се учудя ако я направят платена не само за да лапат кинти, но и да се лимитира броя играчи. В момента машините им изпушват и като гледам не могат да се оправят с наплива от хора.

Няма да се учудя ако я направят платена не само за да лапат кинти, но и да се лимитира броя играчи. В момента машините им изпушват и като гледам не могат да се оправят с наплива от хора.

те лапат пари от другите си игри - не се сещам колко точно бяха. но съм приятно изненадан че напълно адекватно със ситуацията пускат 6-ти (Oasis) сървър началото на март.

и 7-ми да пуснат пак да е същото ,щот хората са си развили героите в другите и се самнявам да искат да почнат на ново

С т`ва логване голям проблем...Помпа по половин час и не мога да влеза... :(

ne vqrvam da q napravqt platena vse pak moje6 da pogledne6 officialnaq im sait i da vici6 logoto free 2 play mnogo qsno

eto torent za tezi koito iskat da q teglqt http://torrents.linkos.bg/details.php?id=30571

za 6-tiq sarvar :) :) :)

Абе това да ти взима експириънс когато умреш е голям шит бе хора :sick: Ей сега станах 26 левел и си сложих новия си лък и продадох стария, но както се знае лагът е невероятно супер огромен... и те взеха че ме убиха :crazy: Трябваше да ги убивам с по 30-40 дмг докато пак си стана 26 :wacko:

ПП: Абе да става шоу yahoo.gif

има ли някой тука дето да играе в атина и да не е в клана, щото има 3 места и ако успеем да грейднем клана тея дни до лвл2 ша има още 15.

а и пускането на 6-тия срв определено премахна проблема с влизането - от както го пуснаха си влизам от раз :D

Може да се влиза естесвено. Всеки ден я играя играта и дори намерих няколко бг-та. Но най-лесно се влиза след полунощ. Както знам сега сме във ваканция и стоенето до късно не е проблем :D

... дори намерих няколко бг-та ...

е не знам за кой сървър говориш, но в атина сме един пълен клан (15 човека) и има още един чисто бг клан чиято наличност от хора ми е неизвестна

PS:

The actual play of the game will be free to play forever as it is now. However, players can make payments through cash when they need to use items from the Item Mall.

ето какво ново има с последния ъпдейт :D

post-266-1142367367_thumb.jpg

Вие хубаво си играете в Атина, а аз в Бабел. Както и да е, все се чудя за какво служи онзи слот до 1 2 3 4 ... кадето пише М ? Гледам от скрееншота си си сложил някаква магия.

... Както и да е, все се чудя за какво служи онзи слот до 1 2 3 4 ... кадето пише М ? Гледам от скрееншота си си сложил някаква магия.

M=middle (mouse buton :rolleyes: ) - кат натиснеш скролчето и се изпълнява. от както го пуснах забравих за дабъл клик в/у мобове, просто маркирам и клик със скрола :)

• 2 weeks later...
намират се и такава които я играят :D :D :D

мале къф съм лудд

vic_thief.JPG

Хаха , шегаджия :)

Ангеле кой е шегаджия и за кво ограбих един и бая се нагуших :D

А , говора си , иначе браво на теб :)

Хаха , шегаджия :)

А , говора си , иначе браво на теб :)

Ай ще си замълча.

недей бе, земи кажи вече нещо.

иначе ти как си, кво правиш? как е времето навън? почиваш ли си добре като си във ваканция ся?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...