Jump to content
BulForum.com

Silkroad Online

v_shadow

Recommended Posts

Съжалявам, но аз снощи в 11 бях на 4 големи ракии... Ако знаех какво ме чака, щях да се прибера... Сега имам адски махмурлук, но ако кажете да правим гилдия съм вътре! Имам около 30 000, които мога да отделя за тази цел... ;)

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Але пич стига си наливал!! Аз ли съм виновен ,че не мога да вляза?! 9часа вторник сутринта ли? За какво си подбирате времето както на вас ви харесва? Ми аз примерно съм на даскало... На Geodor , Earthwalker ,NelGhulas ,Sove писал ли си вчера?

Ами вторник по тва време имам чувството ,че пак няма да може секи да се конектне :cry Ако е след обяд вторник кам 16-17 часа ще бъде по лесно да се конектнеш . Сагласне ли сте тогава и ше имате ли вазможност :)

Але пич стига си наливал!! Аз ли съм виновен ,че не мога да вляза?! 9часа вторник сутринта ли? За какво си подбирате времето както на вас ви харесва? Ми аз примерно съм на даскало... На Geodor , Earthwalker ,NelGhulas ,Sove писал ли си вчера?

DA samo Nelghulas be6e i ne otgovarq6e be6e AFK

pls nqkoi 6te mi kaje li drugo osven klienta da si teglq li???

i ima li zna4enie v koi serveer 6te vlezna

pred seki server mi pi6e [informacion]opec service start

i nqkvi drugi takia pls help

Изтегли си това, което има в сайта демек "SilkroadOnlinevGlobalOfficial v1.01.exe" и влез в сървъра Xian, защото всички сме там!

Бтв за клана трябва да сме над лвл 20 доколкото разбрах, а и има някакви проблеми с логването сега, така че игрицата не знам кога ще се играе....

лагва да ,тва мисля ,че е след новия пач нещо не са направили сървъра както трябва или нещо такова ,щото лагва на секи един в играта :( за гилдията Earthwalker е прав . Трябва този които я прави да бъде над 20 левел ,аз познавам само 1 такъв Българин - Gerodor ,ама той не иска да е Gild Master . Има ли някои друг които да е 20 или по-висок левел ?

аз сам 17 и 80% :) след 2-3 дена може и аз да стана 20 :P

namen pa mi se padnaha dosta eleksiri i sam izhabil kum 40000 za drygite prostoti 6tot sa mi trei greid :) ama samo teq otgore svetata :( ina4e iam kum 40000 o6te

AMA tva golda da ti e nai malkiq problem 20 000 se sabirat za 10 min pri banditite ako trugne6 samo da obira6 :)

Имам аз те са за над 13 левел :D имам 100 к злато :punk аиде кога ще я правим гилдията :)

Намерих в сървъра още 2-ма Българи ,ама ся точно им забравих именате :D

hora prii vas ima li server???

4e pri men............

:( pak mn mi se igrae :)

uj si svalih pa4a ama pak ne tragva

pls help

Edit:hora ako nqkoi proqvqva interes kam 2 herota 9lvl(1-to po4ti 10 :) da kaje 4e smqtam sq da po4vam ROSE)

za jelae6ti da pi6at

Pff moje da q svalq , no edva li shte mi haresa...

Edit™ тегля я в мамента :)

zdr na vsi4ki az vikam makar i sas zagyba na itemi i gold da se saberem da edin ot novite sarvari(nai-dobre v athens) za6toto nqma vse o6te mnogo golemi lvl pak imeto mi 6te e victress_bg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...