Jump to content
BulForum.com

Silkroad Online

v_shadow

Recommended Posts

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

абе пичове вие имате ли някакви проблеми с визането в тази игра аз лично се мъчих 1 седмица когато влязах поиграх малко след което ме убиха веднага ме дисконектна и повече така и не вязох след серия от неуспешни опити в крайна сметка я изтрих с голямо удоволствие

абе пичове вие имате ли някакви проблеми с визането в тази игра аз лично се мъчих 1 седмица когато влязах поиграх малко след което ме убиха веднага ме дисконектна и повече така и не вязох след серия от неуспешни опити в крайна сметка я изтрих с голямо удоволствие

Наи-вероятно си пробвал да флезеш в играта в лош момент .

@Sleepyman

оп! тва е карта сас сички mobs ,а във ворума има и други полезни нещица :P BTW линк на самия форум има в 1 пост на V_Shadow "един добър форум за играта"

ПС:да се похваля - вече мога да хелтвам други играчи ;) :woot :woot :punk

a ue otnosno razvivaneto na skillz ako si razviva6 weapon mastery za kvoto si orajie i edin element ot force ZAEDNO 6a stiga li SP to ?

Ще стига ,даже и за още един вид ще имаш. Лично ти препоръчвам за 3-ти да са ти Force магиите.

mi na 16 lvl sam i ne moga edvam smogvam za fire i spearsmenship kakto i da e sega imam kopie za 16 lvl s seal of star pravia ot normalna ataka 150 DMG na 16 lvl !!!! i se pobarkvam ot keff pri RAGE mode pusnah edin fire buff za podsilvane na atakata i nai silnia mi skil stana critical 1800 DMG !!!! oleeee 6tiah da padna ot stola

Браво! :) Копието е лудо (аз нали го видях :) ). Аз съм 13лвл и 58ехп. Тоя куест дето трябва да се събират карти от арчерите за к'во толкова зор?! 1/20 за 2 часа биене на арчери.. П.П. Бнадит Арчер

Браво! :) Копието е лудо (аз нали го видях :) ). Аз съм 13лвл и 58ехп. Тоя куест дето трябва да се събират карти от арчерите за к'во толкова зор?! 1/20 за 2 часа биене на арчери.. П.П. Бнадит Арчер

Да не ти пука :) Това не е нищо. На 19 лвл мисля ,че ти идваше един куест дето трябва да събереш 200 айтъма от едни Чакжи-та . Тоя куест на мен ми отне цял ден докато го направя :)

Все пак тряя цепа арчери нали? То всички тях бият и мноо трудно ще стане тоя куест.. :) но дава 280000 ехп.. поне май така пишеше на reward-а. :) Какво става ,ще има ли гилдия? Аз имам 10к :( 50 няма да успея до петък.. утре е сряда.

Sega i az moje da po4na da cukam taq igra,oba4e imam problem s grafikata.Kato si pusna igrata i postoq malko v neq po4vat da mi se pokazvat razni 4erti i tem podobni neshta.Kazaha mi da si svalq drivers oba4e pak e taka :angry: resnah si i windowsa i pak mi pravi toq problem.Ako imate nqkakvi drugi idei gi kajete plz

mersi predvaritelno

Да не ти пука :) Това не е нищо. На 19 лвл мисля ,че ти идваше един куест дето трябва да събереш 200 айтъма от едни Чакжи-та . Тоя куест на мен ми отне цял ден докато го направя :)

И тва не е нищо ;) има 1 куест кадето трябва да убиеш 600 mob-а :love :woot :woot :love

@hkalamov

ами и аз мисля ,че от драивери за това проваи да свалиш тези от официалния саит на играта ,ако пак не стане - нз

Пичове, айде бе, какво стана?Гилдия-Милдия а, у, хави, глупости? :confused Ще правим, нали?Аз влязох във връзка и с играчи от форума на Визио, така че бая хора се насъбрахме и няма да е 50к златото, а ще е по-малка сума!Така че спокс!Дайте и име да й измислим на таз гилдия.Ние днес с Gerodor мислехме име по време на дългите, тягостни часове по български и стигнахме само до BG Lions.Ама мен, лично, не ме кефи много много :( !Така че айде, давайте.Малко ентусиазъм.... :P

Едит:Нека името на клана да е свързано с България, за да може останалите българи-играчи, да разберат все пак, че клана е български

И тва не е нищо ;) има 1 куест кадето трябва да убиеш 600 mob-а :love :woot :woot :love

Точно тоя куест го бях направил много по-бързо от оня дето бях казал по-горе :)

@Hostage не искам да те разочаровам ама оня куест е малко сбъркан ,защото не дава 280000 ехп ,а дава само 28000 :D

Хора какво стана с гилдията? Аз съм навит. Играя в Xian героят ми се казва Russsssssssi. Да ако не ви се броят "s" те са 9. 23 lvl съм и ако решите да правите гилдия обадете ми се аз имам предостатъчно пари.

Ами ако смяташ ,че петак няма да играеш ... даи си парите на някои друг :) :) За името - то не бива да бъде по-дълго от 12 букви :excl: и аз предлагам : BGclan , BG_hunters

Да ама в 11 вечер няма ли да е малко претоварено ,неска от 10 часа се опитвам да флезна и постояно дисконект :wir за това да го направим в 18:00 или 19:00 или дори и по-рано ;)

Абе пичове, дайте да се постараем повече с това име?!Не че нещо ама.....Да е свързано с България и да е на английски все пак.Хубаво е не само ние да го разбираме!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...