Jump to content
BulForum.com

Silkroad Online

v_shadow

Recommended Posts

Човек до ся сто пъти съм се опитал да ти намеря героя!?! :blink: Моя е Earthwalker

Айде потърсете ме и ще правим гилдия!Аз имам към 20к голд :P

Както вече казах , трябва ви много повече голд.

Затова нека всички да се съберем и нека всички дадем по една малка част от това злато.

Тъй-като сме приблизително 10 човека , всеки ще трябва да събере по 50к.

Аз вече ги събрах , и ще се опитам , направо да събера всичкото злато , за да ви улесня малко.Ако не успея обаче , просто явно наистина ще трябва всеки да даде по малко и да се съберем всичките на мястото и времето , което вече казах преди няколко поста :rolleyes:

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

За гилдия е навит и Gerodor (приятелят на Earthwalker) имам и още 1 фр Sove мога да го питам и него дали иска. Аз съм 10 лвл и имам 3000злато едвам едвам.. не знам как ще събера 50к :( :(

За гилдия е навит и Gerodor (приятелят на Earthwalker) имам и още 1 фр Sove мога да го питам и него дали иска. Аз съм 10 лвл и имам 3000злато едвам едвам.. не знам как ще събера 50к :( :(

еми имаш още шест дена за да ги събереш.Пък и като стане6 12 лвл , и като ти дадат куеста за арчърите , ще събереш набързо 20-30 к

Edit :

@Hostage , по принцип за гилдията трябват 500к.

Ако се съберем 10 човека , това означава , че ще събираме по 50к , ако сме 20 човека - по 25к.

Пак хич не са малко пари.

А ве нека да видим кво ще стане ся.Пробвам едни хави и ако станат аз сам ще имам парите за цялата гилдия :D

_Dave_ как ти е името на героя и кой лвл си? Аз преди малко пробвах да играя ма нета ми е ужасен и няма да стане днес.. просто адски много лаг и само умирам.

Играта е супер ;) аз сам 6 левел и сам сабрал за сега 4 000 злато :punk името на героя ми е flipbg :excl: само тва с куестовете не ми е мн ясно :blink: казва ми кои човек да търся ама ... не знам каде точно да го търса ,дали има над главата му питанка или нещо от сорта за да го намеря по лесно :confused

_Dave_ как ти е името на героя и кой лвл си? Аз преди малко пробвах да играя ма нета ми е ужасен и няма да стане днес.. просто адски много лаг и само умирам.

така е.и аз спрях да играя заради това.Даже и цс не мога да играя зарад лаг.

Иначе героя ми се казва DumbBlond_BG в момента съм 13 лвл

Едит :

@flip

Не е точно питанка , като светещ скрол е.Можеш да видиш някой къде е като кликнем М за картата.Другия хинт , който мога да ти дам е , че като отвориш куест таба и кликнеш върху определен куест и върху мини картата (в горния десен ъгъл) ти се появява една стрелка къде е това NPC , при което трябва да отидеш.Ако куеста не е изпълнен или пък трябва да биеш някви животни , то тогава няма да имаш стрелка :rolleyes:

Еми питай. B) Мисля че е възможно и да мога да ти помогна!

Ами помагай де... Как да си развия skills?Четох в един форум, че е добре да се направи Strenght only със Lightning skills за бързина, само че съм вдигал много на мечове и не знам кога ще имам точки да вдигна Lightning... Даже като се замисля, не виждам да има разлика между levels на ударите с меча... Или просто не я изписва!? :confused

Ами помагай де... Как да си развия skills?

Еми значи то си е пак според зависи де, ама айде ще се пробвам да ти помогна....Значи както знаеш предполагам с Cold магиите забяваш врага или направо го замразяваш.Тоя скил(Cold)доколкото знам е много добър в началните нива, демек до към лвл 30 няма кой да те пипне.Другия скил Force е за (self и mass)heal-ване и ressurect-ване.С него не можеш да вкарваш кой знае колко damage, по скоро става за archer-и.Другия е Lightning(аз съм с Lightning)по мой наблюдения е супер яко.Аз съм с lightning и swordman mastery тая комбинация прави героя salad-maker!Lightning-а компенсира damage-а с няколко много бързи удара плюс това магията се предава от mob на mob.Ако пък си с Fire, вкарваш супер много damage, плюс това на по-високо ниво имаш някъв супер як fire wall около себе си.Fire комнирано със Spear или оная другата хава, май алебард беше, те прави the ultimate damage dealer!!

Няма значение какво сте вдигали, защото след 20 ниво може да си reset-ните уменията и да качите каквито ви кефят.Най-добре първо разгледайте всички видове скилове, решете кое ще е най подходящо за вида оръжие и товага изберете!

Айде и успех.Бтв аз съм вече лвл 13 и мачкам!!! :pirate

та останаха ли навити за гилдия ??

да знам дали има смисъл изобщо да продължавам да играя и да продължавам да седя във форума на ЕК

та останаха ли навити за гилдия ??

да знам дали има смисъл изобщо да продължавам да играя и да продължавам да седя във форума на ЕК

Е как ще праим гилдия естесвено :smile:

Добре тогава.По принцип съм се поотпуснал малко и не съм играл.Тия дни се занимавах само с едни страници и т.н. , обаче тая вечер ше зема малко да поиграя , хем да дигна малко , че съм 13-ти лвл , хем да събера още малко gold.

Stay CoOl

Ами аз съм 15 level, ама съм в Xian. Имам около 40 000 кинта. Ако има навити за гилдия - да правим! И с кинти ще вляза щом трябва...

Ама аре всеки да напише как му се казва героя и в кой сървър е. Един българин не съм видял там мамка му...

P.S. А някой да е минавал куеста за operational maps? Аз на 14 pieces направо се отказах, дейба. Не стига че има 1000 човека там за тея арчъри, ами и един на 20 ми пуска карта.... баси ташака...

Бахти ще се почетвъртя вече ама айде....героя ми се казва Earthwalker.Играя в Xian.Доколкото разбрах, тук повечето играем в Xian.Аз вчера играх с Flip^!Навит съм за гилдия и кинти ще дам!!!Даже и GuildMaster ще предложа....

кинти е ясно , че всеки ще дава , за сървъра също стана ясно , че всички играем в Xian , а за геройте - който се чуди да чете постовете , няма по 200 пъти да се пишат едни и същи неща.

Колкото до GuildMaster-а , моето предложение е да бъде този , който пръв е пуснал идея за guild.Не помня вече кой беше (май Earthwalker).

Айде.... :music

те май не само арчерите пускаха карти... Но от тях пада много. Цаката е да комбинираш тоя куест с онзи от по-лесните и да ти падат 2 quest items :D

Flame, мисля че само арчърите пускат. Иначе аз ги комбинирах нещата ама другия ми беше да избия 50 бандита и то докато се размотавах за арчъри, за нула време ги опатках... За 50 бандита - 3 карти... :confused

А как е ника на твоя герой?!

Относно гилдията, не че нещо ама г-н Flameblind има доста богат опит в този род дейност... Аз бих предложил него...

А сега влизам да играя - name Unbreakable; Server - Xian...

Пишете ако влизате...

Аз вече съм 20лвл и искам да си ресна скиловете, че в началото почнах да развивам всичко :wacko: Как става тая работа ?

Точно на 20 лвл ти идва един куест , с който можеш да си махнеш скиловете ама повярвай не е изобщо на далавера , защото за да махнеш скила ,който искаш трябва да направиш един куест(тва не е проблем) и след това като отидеш при един пич трябва да му даваш пари за да ти махне само една точка от дадения скил. Така че ако си сгрешил много със скиловете се откажи от тоя начин. Просто ужасно много пари ти трябват. Само за един от първите за една точка се искат 30000 голд :P

Айде пичове, айде да правим гилдия!!!Неска се бяхме събрали да играем Flip^, Nel'Ghulas, AssassiN, Hostage и Gerodor :sayjin !

Кажете кой иска да стане ГМ и да го правим.Аз неска говорих с Gerodor, ама той пък не иска :( .Така че давайте да решаваме, да влизаме с 50к голд и да правим Гилдията!

Едит:Предлагайте име за Гилдията!Препоръчително е да е нещо свързано с България, та да може отдалече да се познаваме ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...