Jump to content
BulForum.com

Silkroad Online

v_shadow

Recommended Posts

ем докато беше бета 2 почти нямах лаг, дори в пиковите (за корейците) часове. Сега бета 3 съм я играл много малко, но докато играх имаше стабилно лаг -> промените във времето м/у двете бети нещо не са били добри или просто SRO е станала много популярна

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Значи аз съм се прецакал....

Сървър Xian. Character Unbreakable Level 13. All Strength and Lightning....

Май ще си цъкам сам... Между другото ако не сте били вече, тук? има някои интересни неща като за начинаещи... Трябва обаче първо да се регистрирате...

ем докато беше бета 2 почти нямах лаг, дори в пиковите (за корейците) часове. Сега бета 3 съм я играл много малко, но докато играх имаше стабилно лаг -> промените във времето м/у двете бети нещо не са били добри или просто SRO е станала много популярна

Моля някой за помощ. Развих си скила за съживяване на герои. Тоест Soul rebirth art но все още не мога да разбера как да я използвам. Пробвах всички комбинаций и вече започнах да се отчайвам. :(

Значи аз съм се прецакал....

Сървър Xian. Character Unbreakable Level 13. All Strength and Lightning....

Май ще си цъкам сам... Между другото ако не сте били вече, тук? има някои интересни неща като за начинаещи... Трябва обаче първо да се регистрирате...

Аз съм в Xian! Героя е Gantzer 11 lvl почти 12!

уау , или ЕК нещо мнооогоооо добре са си оправили интернационала , или SRO сървъра е вече по-празен . Нз обаче нямам лаг , нито в XIAN , нито в TROY , нито в BABEL. :blink:

Е сега вече тая игра взе да ми харесва :bgrin: :woot

уау , или ЕК нещо мнооогоооо добре са си оправили интернационала , или SRO сървъра е вече по-празен . Нз обаче нямам лаг , нито в XIAN , нито в TROY , нито в BABEL. :blink:

Е сега вече тая игра взе да ми харесва :bgrin: :woot

Имам една идейка , тъй-като вече доста хора явно играем в Xian (аз също вече имам стабилен герой там , и чесно казано то аз само с него играя :blink: ) , та що да не се съберем хора и си напрай гилдия :confused

Нека да видим колко човека ще се съберем и ще се разберем по колко пари ще се дава , че тия половин милион мноооогооооо трудно ше ги събера :rolleyes:

Right On Little Dudes :laughing:

EDIT :

просто не знам как може да съм толкова тъп да Replay-вам на себе си.

Sorry Admin Team & Moderators , i'm just dumb as hell :(

Ха Здравейте!Исках да попитам дали някой цъка в сървъра XIAN?Ние сме се събрали там трима познати!Доколкото разбрах горепосочения сървър е нов и по приятен за игра, защото няма много високи левъли!Ако някой е навитак, да пише, може и едно кланче да спретнем!!! :punk

Ха Здравейте!Исках да попитам дали някой цъка в сървъра XIAN?Ние сме се събрали там трима познати!Доколкото разбрах горепосочения сървър е нов и по приятен за игра, защото няма много високи левъли!Ако някой е навитак, да пише, може и едно кланче да спретнем!!! :punk

ти не четеш ли ве брат :confused :huh: :blink: :angry1

Я погледни ГОРНИЯ ПОСТ :pirate

Edit :

някой знае ли някой добър логин бот , щото нещо взех да се дразня много жестоко.Вече 10 мин се опитвам да вляза , и само трябва да затварям и да пускам отново ЕХЕ-то и тва сууууупер много ме дразни.

П.П.

А знаете ли как мога да го избегна тоя номер с тоя диалог : "Disconnected From Server" и като кликна на ОК и да ми затвори играта ??

ти не четеш ли ве брат :confused :huh: :blink: :angry1

Я погледни ГОРНИЯ ПОСТ :pirate

Edit :

някой знае ли някой добър логин бот , щото нещо взех да се дразня много жестоко.Вече 10 мин се опитвам да вляза , и само трябва да затварям и да пускам отново ЕХЕ-то и тва сууууупер много ме дразни.

П.П.

А знаете ли как мога да го избегна тоя номер с тоя диалог : "Disconnected From Server" и като кликна на ОК и да ми затвори играта ??

Оф сори пич, ама въобще не съм видял.Вчера бях яко въодушевен от играта и побързах да напиша поста.Аз за малко тема щях да пусна, ама хубаво, че видях, че вече има!

Героя ми се казва Earthwalker, а на пича, с който играя Gerodor!Който играе в XIAN да се обажда!

Оф сори пич, ама въобще не съм видял.Вчера бях яко въодушевен от играта и побързах да напиша поста.Аз за малко тема щях да пусна, ама хубаво, че видях, че вече има!

Героя ми се казва Earthwalker, а на пича, с който играя Gerodor!Който играе в XIAN да се обажда!

Виж колко много сме тука дето сме "се обадили" :music :huh:

Има поне 15 човека БГ в xian , аз иам само един френд дето играе с мене , той е на ггбит и не е много по форумите , ама така като гледам ....

Айде да вкарам една организацийка поне на една гилдия на ЕК :rolleyes: :lol: :love

Давайте до петък ( 17.02.2006 г. ) всички да съберем по 50 к злато и да се съберем всички БГ-та (от форума най-вече) зад пича за гилдийте (Jangan City) в 21:00 (да се надяваме , че ЕК няма да прее*ат нета точно тогава) и всеки да даде своя дял за създаването на гилдията да я напрайм най-накрая :wir

П.С.

В сървъра на xian героя ми се казва DumbBlond_BG

аз предлагам сички кадет играят и са от бг да слагат по едно BG накрая на ника и така да се знаем :) аз лично ся е свалям играта и довечера се надявам да поиграя

И аз я свалям ся. 1час и 20мин остават..

Сваляйте и правете герои в Xian , там е най-хава да се играе , пък и там са доста БГ-та ;)

EDIT :

имам едно малко решение на проблема с логин-а :D

http://retardo.myftp.org/fufme/SRLM.rar

Ся я инсталнах и нещо се update-ва. Като вляза ще си направя герой в тоя Xian.

EDIT: overburdened са ми всичките ;) ся кво праим?

hah , tva e normalno 4ovek , pyrviq pyt kato pusne6 igrata vinagi ti pi6e Overbudnded

да , айде сега събирайте пари за гилдия , което и аз правя :woot

Колко тряя съберем ? Аз иам към 2к :) щото си купих меч и щит.. По колко тряя да има човек?

Абе има ли някой да играе сериозно в тая игра. Имам 13 лвл герой. Май го поосрах... Искам съвети как да си развия скиловете...

Абе има ли някой да играе сериозно в тая игра. Имам 13 лвл герой. Май го поосрах... Искам съвети как да си развия скиловете...

Еми питай. B) Мисля че е възможно и да мога да ти помогна!

свалих играта ,update-нах я , флизам и избирам сървар Xian (пише че сърварът е overburndend ) ,пиаша си ID-то и паролата и ми изписва ,че ID-to или паролата са грешни :blink: а в саита безпроблемно се логвам с същото ID и парола . Защо се полочава така :confused :confused

свалих играта ,update-нах я , флизам и избирам сървар Xian (пише че сърварът е overburndend ) ,пиаша си ID-то и паролата и ми изписва ,че ID-to или паролата са грешни :blink: а в саита безпроблемно се логвам с същото ID и парола . Защо се полочава така :confused :confused

ami napravi si prosto nov

ai niakoi da kaje nik v igrata

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...