Flameblind Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 ем докато беше бета 2 почти нямах лаг, дори в пиковите (за корейците) часове. Сега бета 3 съм я играл много малко, но докато играх имаше стабилно лаг -> промените във времето м/у двете бети нещо не са били добри или просто SRO е станала много популярна Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Значи аз съм се прецакал.... Сървър Xian. Character Unbreakable Level 13. All Strength and Lightning.... Май ще си цъкам сам... Между другото ако не сте били вече, тук? има някои интересни неща като за начинаещи... Трябва обаче първо да се регистрирате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 ем докато беше бета 2 почти нямах лаг, дори в пиковите (за корейците) часове. Сега бета 3 съм я играл много малко, но докато играх имаше стабилно лаг -> промените във времето м/у двете бети нещо не са били добри или просто SRO е станала много популярна Моля някой за помощ. Развих си скила за съживяване на герои. Тоест Soul rebirth art но все още не мога да разбера как да я използвам. Пробвах всички комбинаций и вече започнах да се отчайвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Значи аз съм се прецакал.... Сървър Xian. Character Unbreakable Level 13. All Strength and Lightning.... Май ще си цъкам сам... Между другото ако не сте били вече, тук? има някои интересни неща като за начинаещи... Трябва обаче първо да се регистрирате... Аз съм в Xian! Героя е Gantzer 11 lvl почти 12! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 уау , или ЕК нещо мнооогоооо добре са си оправили интернационала , или SRO сървъра е вече по-празен . Нз обаче нямам лаг , нито в XIAN , нито в TROY , нито в BABEL. Е сега вече тая игра взе да ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 уау , или ЕК нещо мнооогоооо добре са си оправили интернационала , или SRO сървъра е вече по-празен . Нз обаче нямам лаг , нито в XIAN , нито в TROY , нито в BABEL. Е сега вече тая игра взе да ми харесва Имам една идейка , тъй-като вече доста хора явно играем в Xian (аз също вече имам стабилен герой там , и чесно казано то аз само с него играя ) , та що да не се съберем хора и си напрай гилдия Нека да видим колко човека ще се съберем и ще се разберем по колко пари ще се дава , че тия половин милион мноооогооооо трудно ше ги събера Right On Little Dudes EDIT : просто не знам как може да съм толкова тъп да Replay-вам на себе си. Sorry Admin Team & Moderators , i'm just dumb as hell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Ха Здравейте!Исках да попитам дали някой цъка в сървъра XIAN?Ние сме се събрали там трима познати!Доколкото разбрах горепосочения сървър е нов и по приятен за игра, защото няма много високи левъли!Ако някой е навитак, да пише, може и едно кланче да спретнем!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Ха Здравейте!Исках да попитам дали някой цъка в сървъра XIAN?Ние сме се събрали там трима познати!Доколкото разбрах горепосочения сървър е нов и по приятен за игра, защото няма много високи левъли!Ако някой е навитак, да пише, може и едно кланче да спретнем!!! ти не четеш ли ве брат Я погледни ГОРНИЯ ПОСТ Edit : някой знае ли някой добър логин бот , щото нещо взех да се дразня много жестоко.Вече 10 мин се опитвам да вляза , и само трябва да затварям и да пускам отново ЕХЕ-то и тва сууууупер много ме дразни. П.П. А знаете ли как мога да го избегна тоя номер с тоя диалог : "Disconnected From Server" и като кликна на ОК и да ми затвори играта ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 ти не четеш ли ве брат Я погледни ГОРНИЯ ПОСТ Edit : някой знае ли някой добър логин бот , щото нещо взех да се дразня много жестоко.Вече 10 мин се опитвам да вляза , и само трябва да затварям и да пускам отново ЕХЕ-то и тва сууууупер много ме дразни. П.П. А знаете ли как мога да го избегна тоя номер с тоя диалог : "Disconnected From Server" и като кликна на ОК и да ми затвори играта ?? Оф сори пич, ама въобще не съм видял.Вчера бях яко въодушевен от играта и побързах да напиша поста.Аз за малко тема щях да пусна, ама хубаво, че видях, че вече има! Героя ми се казва Earthwalker, а на пича, с който играя Gerodor!Който играе в XIAN да се обажда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Оф сори пич, ама въобще не съм видял.Вчера бях яко въодушевен от играта и побързах да напиша поста.Аз за малко тема щях да пусна, ама хубаво, че видях, че вече има!Героя ми се казва Earthwalker, а на пича, с който играя Gerodor!Който играе в XIAN да се обажда! Виж колко много сме тука дето сме "се обадили" Има поне 15 човека БГ в xian , аз иам само един френд дето играе с мене , той е на ггбит и не е много по форумите , ама така като гледам .... Айде да вкарам една организацийка поне на една гилдия на ЕК Давайте до петък ( 17.02.2006 г. ) всички да съберем по 50 к злато и да се съберем всички БГ-та (от форума най-вече) зад пича за гилдийте (Jangan City) в 21:00 (да се надяваме , че ЕК няма да прее*ат нета точно тогава) и всеки да даде своя дял за създаването на гилдията да я напрайм най-накрая П.С. В сървъра на xian героя ми се казва DumbBlond_BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleepyman Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 аз предлагам сички кадет играят и са от бг да слагат по едно BG накрая на ника и така да се знаем аз лично ся е свалям играта и довечера се надявам да поиграя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 И аз я свалям ся. 1час и 20мин остават.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 И аз я свалям ся. 1час и 20мин остават.. Сваляйте и правете герои в Xian , там е най-хава да се играе , пък и там са доста БГ-та EDIT : имам едно малко решение на проблема с логин-а http://retardo.myftp.org/fufme/SRLM.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Ся я инсталнах и нещо се update-ва. Като вляза ще си направя герой в тоя Xian. EDIT: overburdened са ми всичките ся кво праим? EDIT:2 omg успях да вляза Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Ся я инсталнах и нещо се update-ва. Като вляза ще си направя герой в тоя Xian.EDIT: overburdened са ми всичките ся кво праим? hah , tva e normalno 4ovek , pyrviq pyt kato pusne6 igrata vinagi ti pi6e Overbudnded Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Xian- HostageBG 9lvl играта е зарибена Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Xian- HostageBG 9lvl играта е зарибена да , айде сега събирайте пари за гилдия , което и аз правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 i az ia svaliam sega 4e lineage po4na ve4e sled dve godini da mi ........ nz ne moga da kaja zatapiava 6tot e varha prosto varha neveroiatni 2 godini izkarah ^_^ idvam v toia srvr i as EDIT: OMFHG : min: p4 3,8 ghz recom: 4,1 O_o naistina li Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 да , айде сега събирайте пари за гилдия , което и аз правя Колко тряя съберем ? Аз иам към 2к щото си купих меч и щит.. По колко тряя да има човек? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Абе има ли някой да играе сериозно в тая игра. Имам 13 лвл герой. Май го поосрах... Искам съвети как да си развия скиловете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Абе има ли някой да играе сериозно в тая игра. Имам 13 лвл герой. Май го поосрах... Искам съвети как да си развия скиловете... Еми питай. Мисля че е възможно и да мога да ти помогна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flip^ Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 свалих играта ,update-нах я , флизам и избирам сървар Xian (пише че сърварът е overburndend ) ,пиаша си ID-то и паролата и ми изписва ,че ID-to или паролата са грешни а в саита безпроблемно се логвам с същото ID и парола . Защо се полочава така Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 свалих играта ,update-нах я , флизам и избирам сървар Xian (пише че сърварът е overburndend ) ,пиаша си ID-то и паролата и ми изписва ,че ID-to или паролата са грешни а в саита безпроблемно се логвам с същото ID и парола . Защо се полочава така ami napravi si prosto nov ai niakoi da kaje nik v igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Xian- HostageBG 10lvl играта е зарибена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Xian- HostageBG 10lvl играта е зарибена Човек до ся сто пъти съм се опитал да ти намеря героя!?! Моя е Earthwalker Айде потърсете ме и ще правим гилдия!Аз имам към 20к голд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.