Flameblind Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 еми просто още не работят, хах... Активирали са основния сървър но не и Auth server-a, като пуснат всичко да бачка си излизат трите сървъра и си избираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Mersi utre 6te probvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Сървърите вече работят! Аз играя в първия и героя ми вече е 4 lvl! Гадното е че леко лагва Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Лага почва около 16:30 ,ама до тогава се играе нормалко. Аз съм вече 16 левел Почнах вчера. Тези ,които имат герои от предната бета могат с тях да играят Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Впрочем знаеш ли откъде да взема куест? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Впрочем знаеш ли откъде да взема куест? На всеки левел ти дава куест Ти само трябва да го запомниш и след това отиваш при човека ,който при който ти е казано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 То верно че ми писа разни неща. В такъв случай знаеш ли къде е тоя билкар за който пише в 5 лвл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 1. Пише го на сайта 2. Имаш карта, на нея се отбелязва също 3. Ако застанеш в средата на площада с лице към замъка, билкарят е малко нагоре и преди да почне улицата - вдясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
v_shadow Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 vijdam ima xora koito igraqt ako iskate moga da napravq clan az sam 24 lvl ako ima jelae6ti da pi6at az sam v kanal troy(clana stryva 200k moje i az da ne sam master nqma zna4enie tova).sega nqmam vreda igraq tazi igra za6toto zapo4nax rose online i tam ve4e sam 47 lvl imam i clan i ne mi se prekasva, zatova 6te q ostavq tazi igra pone za mesec ako iskate kajeto koga da se sre6nem da go napravim tozi clan :) ina4e igrata e dosta drydna pone predi be6e pak i az pravq pvp geroi aaa...imam i nqkvi orajiq i to dobri za okolo 20 lvl za sega e tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Сори че не се обадих по-рано ама го намерих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 v_shadow Аз съм вече 19 левел, и горе-долу до към неделята смятам да те стигна А до месец ще те мина Иначе клана е скъп. Иска 500к голд. Ако ти се дават... дай . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 aide daite naistina da napravim edin klan seki 6te dade da kajem po 10k moje i pove4e i 6te napravim kvo tolkova az dadah 10k za nqkzv mizeren luk ta za klan nqma da dam Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Сега си направих герой в Троу...още малко и ще стане 2 лвл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Ся си направих една регистрацийка и в момента дърпам играта.Дано да си заслужава. П.П. Добре , инсталлнах си играта , ъпдейтна се само , пускам и ми пише срещу всеки един от четирите сървъра "Jammed" , какво подяволите е това ??? EDIT : веднъж успях да влезна в един от сървърите наречен Troy , направил съм си геройче ( _Dave_ ) и вече дигнах 5 лвл. Не ми е много ясно к'во да правя , така че плс я драснете няколко реда или Whisper в играта (ако съм на линия ) thank you Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Хяххя.. дейв и неговите вечни проблеми. Недей да играеш на игри, дето ще ти омръзнат след 2-3 дена. Играй Rose! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Хяххя.. дейв и неговите вечни проблеми. Недей да играеш на игри, дето ще ти омръзнат след 2-3 дена. Играй Rose! ахахаха , копеле от къде намери нет ве Т'ва няма да омръзне ве , доста впечатление ми напрай като за начало .Rose e с доста детска графика пич , а тва е по-хуманоидно Пък и вече казах на Heller12a да ме маха от клана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 И аз вече играя играта в Ваbel. Само незнам от каде да си поправям нещята като се счупят, и каде да си продавам предметите, защото има само някви магазинчета кадето само тея дето играят си ги правят, и те само продават и не купуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 И аз вече играя играта в Ваbel. Само незнам от каде да си поправям нещята като се счупят, и каде да си продавам предметите, защото има само някви магазинчета кадето само тея дето играят си ги правят, и те само продават и не купуват Пич , търси NPC-та , а не сергий на други играчи.Като намериш къде се продават брони или оръжия - еми ей тама ти е и Repair-а При мене се появи едно проблемче , говоря за сървъра на Troy. Малко повече от 24 часа не мога изобщо да вляза там.Винаги се случва една и съща хава , кликам за конект , дава ми че няма връзка , кликам пак ... пак същото .... и на третия път ми дава "Disconnected From Server" и като кликна на ОК и ме изхвърля от играта и се налага да повтарям процедурата .... докато не ми омръзне. Ако някой знае какво да правя в случая да се обясни , щото задъних Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 еми нищо, чакаш. Аз затова когато играех си бях направил герои и в другите сървъри, така че докато тоя на който играя е unavailable да играя другаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 еми нищо, чакаш. Аз затова когато играех си бях направил герои и в другите сървъри, така че докато тоя на който играя е unavailable да играя другаде. Хмм , еми аз сега преинсталнах , ъпдейтнах наново (10х на ЕК , че на "Достъпна +" интернационала ми е 140kbps , та да го ъпдейтна за 10 мин) , сега псукам и да видим какво ще стане.Ако не , викам да пробвам твойто преложение и да си направя герой в другите сървъри. EDIT : Сега не само TROY не ми дава да вляза в него , никой освен Babel не ми дава да вляза , еми изглежда ще играем в Babel . Имам предложение , който играе Silkroad , нека да постне име на герой и сървър , в който е героя. И въпрос , к'во стана с гилдията ??? Има ли такава ??? И ако няма , кажете по колко да събираме , в кой сървър е , и колко човека сме П.П. Server - Troy ///// Heroe - _Dave_ Server - Babel ///// Heroe - BlondyBG Server - Xian ///// Heroe - DumbBlond_BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Намерих всички NPCта, а за герой и сървър: Server - Babel ///// Hero - LegoIas Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Някой може ли да ми обясни защо толкова много лагва след като е оригинален сървър ???? AAAA , полудявам вечеее , закво толкова много лагва ??? На куест-а за Томб гост съм и супер много умирам заради гадния лаг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Сървър: Xian или там къвто беше - герой Gantzer Ся сигурно ще си направя един в BABEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Някой може ли да ми обясни защо толкова много лагва след като е оригинален сървър ????AAAA , полудявам вечеее , закво толкова много лагва ??? На куест-а за Томб гост съм и супер много умирам заради гадния лаг. ммможе би защото играят много хора ? Ако сървърът е overburdened (99% от времето) има лаг от време на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 ммможе би защото играят много хора ? Ако сървърът е overburdened (99% от времето) има лаг от време на време "от време на време" .... duh , аз имам NON-STOP лаг , повече и от на WOW в пиратски сървър имам лаг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.