Jump to content
BulForum.com

Silkroad Online

v_shadow

Recommended Posts

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Сървърите вече работят! Аз играя в първия и героя ми вече е 4 lvl! :punk Гадното е че леко лагва :angry:

Лага почва около 16:30 ,ама до тогава се играе нормалко. Аз съм вече 16 левел :P Почнах вчера. Тези ,които имат герои от предната бета могат с тях да играят :)

Впрочем знаеш ли откъде да взема куест?

На всеки левел ти дава куест :) Ти само трябва да го запомниш и след това отиваш при човека ,който при който ти е казано.

То верно че ми писа разни неща. :wacko: В такъв случай знаеш ли къде е тоя билкар за който пише в 5 лвл.

1. Пише го на сайта

2. Имаш карта, на нея се отбелязва също

3. Ако застанеш в средата на площада с лице към замъка, билкарят е малко нагоре и преди да почне улицата - вдясно

vijdam ima xora koito igraqt :) ako iskate moga da napravq clan az sam 24 lvl ako ima jelae6ti da pi6at az sam v kanal troy(clana stryva 200k moje i az da ne sam master nqma zna4enie tova).sega nqmam vreda igraq tazi igra za6toto zapo4nax rose online i tam ve4e sam 47 lvl imam i clan i ne mi se prekasva, zatova 6te q ostavq tazi igra pone za mesec

ako iskate kajeto koga da se sre6nem da go napravim tozi clan :) :) :)

ina4e igrata e dosta drydna pone predi be6e pak i az pravq pvp geroi

aaa...imam i nqkvi orajiq i to dobri za okolo 20 lvl za sega e tova

v_shadow Аз съм вече 19 левел, и горе-долу до към неделята смятам да те стигна :) А до месец ще те мина :P Иначе клана е скъп. Иска 500к голд. Ако ти се дават... дай .

aide daite naistina da napravim edin klan seki 6te dade da kajem po 10k moje i pove4e i 6te napravim kvo tolkova az dadah 10k za nqkzv mizeren luk ta za klan nqma da dam ;)

Ся си направих една регистрацийка и в момента дърпам играта.Дано да си заслужава.

П.П.

Добре , инсталлнах си играта , ъпдейтна се само , пускам и ми пише срещу всеки един от четирите сървъра "Jammed" , какво подяволите е това ??? :confused

EDIT :

веднъж успях да влезна в един от сървърите наречен Troy , направил съм си геройче ( _Dave_ ) и вече дигнах 5 лвл.

Не ми е много ясно к'во да правя , така че плс я драснете няколко реда или Whisper в играта (ако съм на линия ;) )

thank you

Хяххя.. дейв и неговите вечни проблеми. Недей да играеш на игри, дето ще ти омръзнат след 2-3 дена. Играй Rose!

ахахаха , копеле от къде намери нет ве :confused :confused :confused :punk :punk :lol: :lol: :tongue

Т'ва няма да омръзне ве , доста впечатление ми напрай като за начало .Rose e с доста детска графика пич , а тва е по-хуманоидно :rolleyes: :wir :wub: :woot

Пък и вече казах на Heller12a да ме маха от клана B)

И аз вече играя играта в Ваbel. Само незнам от каде да си поправям нещята като се счупят, и каде да си продавам предметите, защото има само някви магазинчета кадето само тея дето играят си ги правят, и те само продават и не купуват :pirate

И аз вече играя играта в Ваbel. Само незнам от каде да си поправям нещята като се счупят, и каде да си продавам предметите, защото има само някви магазинчета кадето само тея дето играят си ги правят, и те само продават и не купуват :pirate

Пич , търси NPC-та , а не сергий на други играчи.Като намериш къде се продават брони или оръжия - еми ей тама ти е и Repair-а :woot

При мене се появи едно проблемче , говоря за сървъра на Troy.

Малко повече от 24 часа не мога изобщо да вляза там.Винаги се случва една и съща хава , кликам за конект , дава ми че няма връзка , кликам пак ... пак същото .... и на третия път ми дава "Disconnected From Server" и като кликна на ОК и ме изхвърля от играта и се налага да повтарям процедурата .... докато не ми омръзне.

Ако някой знае какво да правя в случая да се обясни , щото задъних :unsure:

еми нищо, чакаш. Аз затова когато играех си бях направил герои и в другите сървъри, така че докато тоя на който играя е unavailable да играя другаде.

Хмм , еми аз сега преинсталнах , ъпдейтнах наново (10х на ЕК , че на "Достъпна +" интернационала ми е 140kbps :love , та да го ъпдейтна за 10 мин) , сега псукам и да видим какво ще стане.Ако не , викам да пробвам твойто преложение и да си направя герой в другите сървъри.

EDIT :

Сега не само TROY не ми дава да вляза в него , никой освен Babel не ми дава да вляза , еми изглежда ще играем в Babel .

Имам предложение , който играе Silkroad , нека да постне име на герой и сървър , в който е героя.

И въпрос , к'во стана с гилдията ??? Има ли такава ??? И ако няма , кажете по колко да събираме , в кой сървър е , и колко човека сме :D

П.П.

Server - Troy ///// Heroe - _Dave_

Server - Babel ///// Heroe - BlondyBG

Server - Xian ///// Heroe - DumbBlond_BG

Някой може ли да ми обясни защо толкова много лагва след като е оригинален сървър ????

AAAA , полудявам вечеее , закво толкова много лагва ??? На куест-а за Томб гост съм и супер много умирам заради гадния лаг.

Сървър: Xian или там къвто беше - герой Gantzer

Ся сигурно ще си направя един в BABEL

Някой може ли да ми обясни защо толкова много лагва след като е оригинален сървър ????

AAAA , полудявам вечеее , закво толкова много лагва ??? На куест-а за Томб гост съм и супер много умирам заради гадния лаг.

ммможе би защото играят много хора ? :D Ако сървърът е overburdened (99% от времето) има лаг от време на време

ммможе би защото играят много хора ? :D Ако сървърът е overburdened (99% от времето) има лаг от време на време

"от време на време" .... :blink:

duh , аз имам NON-STOP лаг , повече и от на WOW в пиратски сървър имам лаг :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...