Jump to content
BulForum.com

Silkroad Online

v_shadow

Recommended Posts

За известно време бях спрял да играя , но сега мислех пак да поцъкам ... та ме интересуваше в кой сървър има най-много наши хора и ако имате гилдия ще е худаво да ме цъкнете вътре :bgrin:

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply
Не знам дали преди мене някой е питал обаче каква машина се иска за да можеш да играеш играта на минимум и на макс????

Пенев не са големи изискванията, ако ти се играе ще ти дам моят акaунт вътре имам 26,27 лвл герой, ако искаш пиши ПМ. :)

• 6 months later...

сега се зарибявам по Силкроуд и реших да изрова темата.Кажете има ли някой освен мен който я играе.Еми това е :)

Аз играх до скоро но ми писна ...щото е много скучна и няма разнообразие в нея...пък и не човек да влезне по 20 мин и си е изнервящо...ев началото като започнеш бива ама после писва много бързо

• 2 weeks later...

хора чакайте ся да ва питам. Четох само хубваи работи за играта и ето го и проблема - показва ми ,че всички сървъри са фулл и не мога да влезна .... това нормално ли е ?

И ако да ..... То тогава има ли някакви други сървъри освен официалните ....

хора чакайте ся да ва питам. Четох само хубваи работи за играта и ето го и проблема - показва ми ,че всички сървъри са фулл и не мога да влезна .... това нормално ли е ?

И ако да ..... То тогава има ли някакви други сървъри освен официалните ....

Нормално е.Въпреки че след 15 мин опити ще влезнеш (и PC-то ти трябва да е по-бързичко, за да стане по-лесно).Иначе гейовете админи в играта измислиха начин да влизаш от 1ви опит, дори и сървърите да са full max.Купуваш си едно ticket-че за скромната сума от 200silk (30 и нагоре лв.) и то важи за 1 месец.Естествено основното му предназначение не е само влизането от 1ви път, но както и да е.

Също натовареността на сървърите зависи от това дали са по-нови ===>(по-малко играчи) или са от по-старите, тъй като по-новичките са populated (понякога) дори и в пиковите часове на деня.

• 1 month later...
:angry1 :angry1 Поставих нов рекорд 17 пъти се опитах да се логна в акаунта си и пак не успях.Не ми издаржаха нервите, замалко да счупя монитора. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

:angry1 :angry1 Поставих нов рекорд 17 пъти се опитах да се логна в акаунта си и пак не успях.Не ми издаржаха нервите, замалко да счупя монитора. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Ти на тва рекорд ако му викаш... 45 мин нон-стоп проби , най-накрая влязох , токов удар, компа се ресна , аз извън нерви :)

• 2 months later...

Видях на едно място бот на силкроад и там можеш да гледаш в кой сървър колко души има, колко общо може да побере и колко може още да влязат, но не мога да го намеря за да си го сваля. Някой да го има?

• 7 months later...

аиде да resurect-нем теми4ката. да питам някой идрае ли новата европейска версия и ако да в кой сарва, друго от де мофа да си я сваля

• 5 months later...

Абе кои играе silkoad да ми пи6е на скаипа ми е barko.bg.моля някои да ми даде 500 000 злато.много жи моля.пишете ми на скаипа :cry много жи моля даите ми 500 000 злато :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...