Heller12a Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Може ли да се прехвърляме героите от различните сървъри ? Чух нещо такова ама не съм сигурен дали става наистина . не Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 не as shte mina v atina kato se prehvlarlq v atina kogo da tarsq sa guildiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
v_shadow Posted May 7, 2006 Author Share Posted May 7, 2006 as shte mina v atinakato se prehvlarlq v atina kogo da tarsq sa guildiq ми прочети по- нагоре и може да разбереш Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo_bg Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 DOBRE WE OT KADE DA SI Q SVALQ IGRATA, NQKOI NE SA LI SETI DA Q UPLODNE V EVROCOMSKI SARVAR ??????????????????????????????????????????? PS: AKO SA E SETIL DA KAJE KADE E :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 DOBRE WE OT KADE DA SI Q SVALQ IGRATA, NQKOI NE SA LI SETI DA Q UPLODNE V EVROCOMSKI SARVAR ??????????????????????????????????????????? PS: AKO SA E SETIL DA KAJE KADE E :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo_bg Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 opital si se da kaje6 ne6to .... ma ne6o ne ti sa e poly4ilo. Pls try agen ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Ми всички сме я сваляли от сайта , пробвай и ти оттам Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo_bg Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Ми всички сме я сваляли от сайта , пробвай и ти оттам da we hyy ma mn bavno deiba .... ps: i mi kajete kade ima nai mn bg ta sa joinvam , za6toto ma marzi da 4eta foruma :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Не искам да те разочаровам , но ще се наложи да четеш поне 1 страница назад , всичко е описано Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo_bg Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Не искам да те разочаровам , но ще се наложи да четеш поне 1 страница назад , всичко е описано mdam vmesto da mi go pi6e6 tva moje6e prosto da ni napi6e6 edno ime na sarvar ..ma kakto i da e adnah sa tam v nqkav .... ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 ми адвай са в някъв и играй и хич не ни занимавай за квото и да е. баси и готованеца, чак и забележки ша прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v_shadow Posted May 12, 2006 Author Share Posted May 12, 2006 mdam vmesto da mi go pi6e6 tva moje6e prosto da ni napi6e6 edno ime na sarvar ..ma kakto i da e adnah sa tam v nqkav .... ;P mi ti vmesto da 4aka6 vsi4ko nagotovo vzemi pro4eti malko iz foruma dal sam link za torrent pak i moje6e da potarsi6 v data.bg v torrentite q ima sa6to i v lincos sa6to PS:vij i v glavniq post ima torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 iskam da pomolq nqkoi da mi obqsni teq novi al4emi kak se polsvat edin mesec ne igrah i isteglih abdeita i gledam nqkakvi al4emi molq nqkoi da obqsni podrobno(ako moje i da pokaje)mnogo shte sam blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Тази игра играе ли още някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 едва ли ...1 месец макс за хората които почват да е играят ... треа си мазухист да бие6 един и същи моб в продължение на седмици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 едва ли ...1 месец макс за хората които почват да е играят ... треа си мазухист да бие6 един и същи моб в продължение на седмици на седмици не, ма доволно много ЕДИТ: след куестовете на тая игра си мисля че нема куест в кое да е рпг дет може ма уплаши Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 на седмици не, ма доволно много ЕДИТ: след куестовете на тая игра си мисля че нема куест в кое да е рпг дет може ма уплаши Ние щом заради тея блъскахме като луди ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 e stiga be igrata ne e tolkova losha na men pak mi haresva i NE TRQBVA DA SI MOZOHIST ZA DA Q IGRAESH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Еми никой не е казал , че играта е лоша Малко бързо писва , ма както каза Хелера , след тая игра , куеостoвете не могат да ме уплашат Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Еми никой не е казал , че играта е лоша Малко бързо писва , ма както каза Хелера , след тая игра , куеостoвете не могат да ме уплашат emi ako minesh takiva questove mojesh da minesh vsi4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Игрицата си е супер. До 52 лвл. си я изиграх, но наистина малко почивка се полага. Колкото до quests , не е нужно да се правят и са по-скоро тъпи и еднообразни , отколкото сложни или интересни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Игрицата си е супер. До 52 лвл. си я изиграх, но наистина малко почивка се полага. Колкото до quests , не е нужно да се правят и са по-скоро тъпи и еднообразни , отколкото сложни или интересни. wow geroqt ti e mega qk az sam 29lv i iskam da te pitam izpolsvash li alchemy i 2 v koi sarvar igraesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Игре в Athens , аз също имам 1 геройче тама , 38 лвл инт арчър Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnedSoul Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Игричката е супер, е да има малко косури, но коя игра няма? Иначе аз преди 1 месец я играх, но тогава спрях на 16 левел, сега играя в новия Olympic(незнам дали така се пише ) и съм се навил да си го доразвия до по голям левел Сега съм 10 левел стрелец Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 slu4aino nqkoi da prodava(podarqva) geroi nad 30 lv mnogo shte sam se blagodarenpishte mi skypa mi e tonistar pishte mi ps: vsqkakav pol ili materiq ili orajie se priemat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.