Jump to content
BulForum.com

Silkroad Online

v_shadow

Recommended Posts

Може ли да се прехвърляме героите от различните сървъри ? Чух нещо такова ама не съм сигурен дали става наистина .

не

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply
as shte mina v atina

kato se prehvlarlq v atina kogo da tarsq sa guildiq

ми прочети по- нагоре и може да разбереш

DOBRE WE OT KADE DA SI Q SVALQ IGRATA, NQKOI NE SA LI SETI DA Q UPLODNE V EVROCOMSKI SARVAR ???????????????????????????????????????????

PS: AKO SA E SETIL DA KAJE KADE E :|

capslock.jpg

Ми всички сме я сваляли от сайта , пробвай и ти оттам ;)

Ми всички сме я сваляли от сайта , пробвай и ти оттам ;)

da we hyy ma mn bavno deiba .... :(

ps: i mi kajete kade ima nai mn bg ta sa joinvam , za6toto ma marzi da 4eta foruma :|

Не искам да те разочаровам , но ще се наложи да четеш поне 1 страница назад , всичко е описано ;)

Не искам да те разочаровам , но ще се наложи да четеш поне 1 страница назад , всичко е описано ;)

mdam vmesto da mi go pi6e6 tva moje6e prosto da ni napi6e6 edno ime na sarvar ..ma kakto i da e adnah sa tam v nqkav .... ;P

ми адвай са в някъв и играй и хич не ни занимавай за квото и да е. баси и готованеца, чак и забележки ша прави.

mdam vmesto da mi go pi6e6 tva moje6e prosto da ni napi6e6 edno ime na sarvar ..ma kakto i da e adnah sa tam v nqkav .... ;P

mi ti vmesto da 4aka6 vsi4ko nagotovo vzemi pro4eti malko iz foruma dal sam link za torrent pak i moje6e da potarsi6 v data.bg v torrentite q ima sa6to i v lincos sa6to ;)

PS:vij i v glavniq post ima torrent ;)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
едва ли ...1 месец макс за хората които почват да е играят ... треа си мазухист да бие6 един и същи моб в продължение на седмици

на седмици не, ма доволно много

ЕДИТ: след куестовете на тая игра си мисля че нема куест в кое да е рпг дет може ма уплаши :)

на седмици не, ма доволно много

ЕДИТ: след куестовете на тая игра си мисля че нема куест в кое да е рпг дет може ма уплаши :)

Ние щом заради тея блъскахме като луди ^^

Еми никой не е казал , че играта е лоша ;) Малко бързо писва , ма както каза Хелера , след тая игра , куеостoвете не могат да ме уплашат :)

Еми никой не е казал , че играта е лоша ;) Малко бързо писва , ма както каза Хелера , след тая игра , куеостoвете не могат да ме уплашат :)

emi ako minesh takiva questove mojesh da minesh vsi4ko

Игрицата си е супер. До 52 лвл. си я изиграх, но наистина малко почивка се полага. Колкото до quests , не е нужно да се правят и са по-скоро тъпи и еднообразни , отколкото сложни или интересни.

cham_sro.jpg

Игрицата си е супер. До 52 лвл. си я изиграх, но наистина малко почивка се полага. Колкото до quests , не е нужно да се правят и са по-скоро тъпи и еднообразни , отколкото сложни или интересни.

cham_sro.jpg

wow geroqt ti e mega qk az sam 29lv i iskam da te pitam izpolsvash li alchemy

i 2 v koi sarvar igraesh

Игре в Athens , аз също имам 1 геройче тама , 38 лвл инт арчър :)

Игричката е супер, е да има малко косури, но коя игра няма? Иначе аз преди 1 месец я играх, но тогава спрях на 16 левел, сега играя в новия Olympic(незнам дали така се пише :) ) и съм се навил да си го доразвия до по голям левел :) Сега съм 10 левел стрелец :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...