Jump to content
BulForum.com

Silkroad Online

v_shadow

Recommended Posts

Здравейте от няколко седмици играя тaзи игра(silkroad online) и мога да кажа че е добра пък и сърварите непрекаснато са и препалнени гледам че има доста фенове на ММORPG-тата и за това ви предлагам тази игра , днес затвориха сърварите не знам точно за колко време казват че ще правят рестарт и ...по добре вижте сами!

за тези които ще започнат да я играят тази игра когато отворят:

ргистрация

един добър форум за играта

torrent data.bg

some quests

де са дзеровете по картата

NPC map Jangan by Heller12a

всички NPC-та в градовете

калколатор за сп

Играта е FREE TO PLAY

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Баси сакатите сървъри имат, държах я инсталирана около месец и почти всяка вечер опитвах да вляза - overburdened и трите сървъра. Да си играе който има железни нерви изобщо да се логне

не знам кога си я играл но оправиха сърварите и в началото се влизаше от 5-6 опит (поне аз) ,аз играех в най-натоварения Troy

моите нерви трябва да са от стомана защото станах лв 30 и влизах по няколко пъти на ден

:D :D :D ne znam dali 6te moje ytre da cakame zaedno za6toto sarvarite sa zatvoreni pravqt updates i pak i vav foryma pi6e 4e imamlo nqkakav problem i moje da naprqvqt restart 6te pi6a kogato gi otvorqt govori se 4e 6te e ytre ama to i v4era se govore6e 4e 6te e dnes ina4e igricata e dosta zaribena

moje da se pravi klan

Ем Closed Beta 2 свърши на 9-ти, май май около седмица maintenance (ако няма проблеми) и после... wipe ? :confused

Kvo iska6 da kaje6 nali igrata e Free 4 Ever :confused

Ем Closed Beta 2 свърши на 9-ти, май май около седмица maintenance (ако няма проблеми) и после... wipe ? :confused

Имате ли си представа кога точно ще пуснат сърварите?

току-що се регнах и ми се играе много

:(

няма никаво инфо за това кога ще бъдат пуснати сърварите отново

благодаря все пак :punk

3-тия бета тест ще бъде отворен вероятно на 24.1.2006 г. това е последната новина :angry: :angry: :angry:

заслужава си да се чака защото играта е доста добра

3-тия бета тест ще бъде отворен вероятно на 24.1.2006 г. това е последната новина :angry: :angry: :angry:

заслужава си да се чака защото играта е доста добра

И аз съм на това мнение. наистина играта се откроява отповечето скучни и масови MMORPG :punk

Kvo iska6 da kaje6 nali igrata e Free 4 Ever :confused

free е, но това не пречи да е в бета стадий на разработка. Всъщност Joymax са го замислили идеално - те пак ще печелят от играта, обаче чрез реклами. Доколкото знам в някоя от бетите ще се въведе нова версия на клиента, която показва тестови реклами докато се зарежда играта или нещо такова... ае докато играем безплатно who cares :P

Хора значи сега играта не може да се играе ,така ли ? Или може би аз се бъркам :P И бтв ще съм много благодарен ако някой я качи тая игра в ДС-то или в play.evrocom.net :)

Кво става с тяа игра от 3 дена съм я свалил и всеки път когато искам да вляза ми пише The server is in examination or out of working time.Някои знае ли закво така?????

понеже още не е почнала нов бета тестинг, за момента сървърите са офлайн и им правят подобрения

edit: третата бета вече официално е обявена за 24 януари

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...