NEO_DDT Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Мен ме вбесява повече това което е казал!!! Неговото "оправдание"! То подсказва че той не счита че е станала трагедия... Все едно е сгазил котка - е голяма работа, пробвах си колата ся... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Аз не мисля, че са глупости , не че те упреквам нещо , всеки има право на собствено мнение и аз изказвам моето , како и ти твоето. Само искам да се обоснова защо така мисля ... "17-годишна велосипедистка загина при пътен инцидент вчера в град Раковски." - такам всеки който е взел книжка по нормален начин , тоест,НЕ я е купил знае че ограничението на скороста в населени места е 50км/ч , а според статията , причината за трагедията (казвам трагедия ,защото това наистина е трагедия за семейството на момичето) е провишена скорост... "По първоначални данни причината за случилото се е несъобразена скорост на автомобила." колата с която е направено убийството наистина е била бмв. Прав си само за това че преувеличих с фразата си лъскав баварец , наистина не знам дали е бил лъскав или не , но факта си е факт. Тоя е убил младо момиче и трябва да си понесе последствията. Искам и само да добавя че ако е било както ти викаш "че е можело тя да е кривнала към колата" еми в тоя случай , кво да кажа пак той е виновен... според правилника за движение когато има предпоставка за ПТП в случая "велосипедист" трябва да намалиш с готовност за спиране, очеизвадно той не го е направил. Пак повтарям не се заяждам с никой тук , просто си изказвам мнението. инфо по случя прочетох тук ИНФО Ок, аз не го оправдавам това нещо, както казах, нито имам нещо общо.Просто исках да ви кажа да не се драматизират толкова нещата.Това се случва всеки ден.Точно за това е измислено следствието, съда, затвора...Така че наистина няма нужда от 2 страници псувни във някакъв форум. Сега виждам даже, че шофьорът не е някакъв млад и неопитен, а на 44г.А и тва че е казал, че си пробвал колата, никъде не го видях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Логично развитие на събитията - максимална присъда без право на помилване. Реално развитие - хммм, ново БМВ=много парички=на..... вие се сетете. Ако зависи от мен - смърт на "бедния човечец" /ако фактите наистина са вярно представени в този случай особено за скоростта с която е карал/ и прехвърляне на цялото негово имущество за обещетение на родителите /не че е утеха, ама... /. Защо толкова строго ли - ами повечето от тия със скъпите коли наистина взеха да се мислят за недостижими - днеска пред мен един такъв пишман баровец с новичък мерцедес мина спокойно на червен светофар поставен пред пешеходна пътека/не беше от оранжево на червено - червеното беше светнало отдавна и колите бяха спряли - просто за него червеното не важеше/. Ами ако в този момент беше тръгнало да пресича дете по пешеходната пътека/светофара беше пред едно училище/ - то ли щеше да е виновно че е "изкочило" неочаквано и е тръгнало да пресича на червен светофар и зелен пешеходец? Разбира се, че детето щеше да е виновно, а не мерцедеса и чичко-паричкото зад волана Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Дам. Хората със по-скъпи коли много взеха да си позволяват. Надминават от дясно, карат безотговорно, сякаш само те са на пътя. а ако стане някое по-необичайно действие, например да изскочи човек на пътя или някоя кола - ПТП. Много кеф ми правят като ме надминават от дясно... Газ до дупка и ги затварям. да видим къде ще идат... я зад някой рейс, я зад някоя спряла кола. Следващия път да си помислят.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 абе има и такива пешеходци дето ходят като чували с картофи, хич не гледах, нито се ослушват. Оня ден в района на Umiverse някфи ученици си пресичат, минават през мойта лента, ама гледат само от другото платно колите и седят в мойта лента, деба техната... ^%@#)(@%^()%@. Ако имаше някоя руса на тротоара да се зазяпам, отма съм ги отнесъл Абе примери и инциденти бол. Като си с колата псувай наред невежеството, като си пеша очите на 4 за разни пациенти 4 на колела Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Да да сега пък емнахте тия със скъпите коли.Едва ли има някой,който не е виждал някой селски "аристократ" с наточен голф двойка да кара като лумпел.Точно обратното колкото по-евтини коли карат е по стряшно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.