RAP`BOY Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 V Plovdiv Dnes 09.01.2005 e blasnato momi4e ot feg . po nepotvaredna informacia 6ofora e karal s 150 km/h . momi4eto se e razhojdalo do nqkakav stadion no ne se znae o6te koi ! ! ! Izto4nik: Mirc Awe hora kakvo e stanalo nqkoi nqma li novini da vidim kakvo e stanalo ! Ujass ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 V Plovdiv Dnes 09.01.2005 e blasnato momi4e ot feg . po nepotvaredna informacia 6ofora e karal s 150 km/h . momi4eto se e razhojdalo do nqkakav stadion no ne se znae o6te koi ! ! ! Izto4nik: Mirc Awe hora kakvo e stanalo nqkoi nqma li novini da vidim kakvo e stanalo ! Ujass ! Сори за тъпия пост ама обикновено в мирката само глупости разправят. Еми наистина кофти е. На мен ми е интересно къв е тоя идиот дето ще е карал с 150 в града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Случило се е вчера. Момичето е било 11 клас от ФЕГ. Докато е карала колело, пред нея изскача автомобил с бясна скорост. Убиецът е обяснил на полицаите, че току що е купил автомобила и го е изпробвал... Нямам думи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Да не е това обаче не е в Пловдив http://www.plovdiv24.com/news/13457.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Хехе... Ти ако вярваш на мирката далеч ше стигнеш вярвай ми. Поне по новините щяха да кажат. Вярно е, на нас учителите ни казаха Аз доколкото разбрах момичето се казвало Анелия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Blitz_krieg_1941, не бързай с малоумните изказвания, поне не и когато става въпрос за такива сериозни неща. Да, информацията е вярна, и съответства със статията- момичето се казва Анелия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 лошото е, че почти всеки ден се случват такива неща.... трябва да се вземят мерки и такива шофьори да бъдат наказвани по най-строгия начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 А починала ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Ей такива състезатили ако знаете как ги мразя качил се на хубава кола и вече е цар на пътя А за оправданието просто нямам думи тоя заслужава куршум и после "Аве тъкмо си купих тоя пистолет и да го пробвам..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Това е проблема, сега най-вероятно нищо няма да му направят. А знаете ли къде се е случило убийството ? Защото ако е около Френската, лошо, защото живея на близо и играем там често Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 в Раковски се е случило Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Момичето е от Раковски , казва се Анелия и беше от випуска ни , 11 Б клас .Нещастната случка се е случила в Раковски . Не е изяснено все още кой я е блъснал .За съжаление момичето е починало . Днес е погребението й ...Мадам Вачкова (директорка на ФЕГ ) както и класният й раководител г-жа Владикова , класът на момичето , както и други учители и ученици ще присъстват на погребението което ще се състой в град Раковски . И дано една мъдрост е вярна ... "Господ прибира добрите хора по-рано" Мир на праха й ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Това е много лошо За такиви шофьори трябва строги наказания Жалкотто е че си отиде едно младо момиче, което не е видяла хубавите неща от живота. Мир на праха и! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Кофти... Тъжното в случая е, че нищо няма да се промени. Всеки път е така, всеки ден е така. Някой някъде е потресен, някой някъде плаче, някой някъде е загубил живота си заради собственото си безразсъдство, или по-лошото - заради безразсъдството на някой друг. И след 2 седмици никой не се сеща... Такива случай са много и...? НИЩО. То не беше някъв на 17 с ауди ТТ, някъв друг пишлигар, дето изхвърча от бетонният мост в автогарата, сега това....И какъв е извода? Какво се направи? А, да, пребоядиса се пътната маркировка, за която никой не го е*е. И един светофар на В. Априлов, който заработи отново преди седмица, когато смляха някакъв човечец и сега бил със счупен крак и т.н. И трябваше да се случи това, за да спре светофара да дава саможълтно и...нищо. Те полувината не спират на тоя светофар... От мен един съвет. ПАЗЕТЕ СЕ, очите на 1000 и това е. Както беше казал някой преди " Аз не спазвам законите за движение, а законите на физиката, понеже тях никой не може да ги наруши." И като видите някой с аграрна физиономия и с 90-100, майната му, че сте с предимство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Момичето не е било на 17 , а на 18 на 05 . 01 е имала рожден ден и 3 дена по късно някъкъф олигофрен я блъсва аз останах потресен като научих за Анелия имам приятел в нейния клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Полудявам направо!!!!Ех как мразя такива шофьори дано доживот да лежи тва копеле мръсно!Да го ш**ат там в затвора да изгние!!!Пробвал си колата ша го е*а в сульото скапан! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Да почива в мир момичето! Аз не мога да разбера друго. Що за путьо е това въпросното подобие на човек, за да казва, че си бил пробвал колата!Кви проби, кви пет лева? Караш кола-имаш шофорска книжка-наясно си с правилата за движение-длъжен си да ги спазваш и най-вече длъжен си да опазиш всеки един чужд живот. Толкова ли не може да се държи на място и да поеме отговорност за действията си. Защо трябва да се оправдава? Нали е големия мъж, хванал геврека! Ама не ако има как да каже, че минавайки по улицата, гумата настъпила паве и го изпратила право върху крака му, който е на газта, май ще е най-добре... Ама не. Родителите на това момиче и всичките й приятели трябва да знаят, че тя е станала жертва на проверка на една кола. Просто ей така. Следващия път, когато си купите кола, не забравяте да отнесете някой, защото това явно си е напълно обичайно. Прочутите майстори на мечовете например преди мноооооооооооооого години калявали стоманата като забивали нагорещените мечове в телата на роби. Та и вие така. Калявайте колите си! Преди ми беше много забавно да ме вози една приятелка. Всеки, който й засечеше пътя или й отнемеше предимството за нея е чекиджия. И така. Кара си тя и през две-три минути: "Чекиджия!". Дори някой познати мъже го прихванаха от нея. Беше ми наистина забавно, но всъщност тази дума май се оказа най-подходяща за определение. Тези шофьори, досущ като един истински чекиджия, сядайки в колата си, мислят, че светът е техен и са способни на всичко(за сравнение чикито мисли, че най-яките мадами са негови и може да оправи всяка по хиляди начини). Няма да коментирам какви са извън колите си. Това не ме засяга. Обаче например още не мога да си обясня как е възможно да имаш ясен знак, който да ти казва, че предимство за преминаването през(тесния) мост има насрещно движещия се, фаровете на насрещно движещия се да са включени и да се виждат на голямо разстояние и да влезеш в моста(с скорост най-вероятно над 60 км/ч), когато колата преминаваща с предимство е вече по средата на моста (и също се движи със скорост над 60 км/ч). Това например ми се случи точно на 30.12 и по някакво невероятно стечение на обстоятелствата се разминахме само със счупени огледала. Когато се разминахме аз, майка ми и баща ми просто не можехме да повярваме, че това се е случило... Ето за такъв човек наистина нямам определение. А знаете ли кое е най-лошото? Майната му, че на нас ни се размина на косъм. Аз и без това вече от доста време се чувствам като герой на "Final Destination" ... Лошото е, че този същия хубостник ще продължава да проявява такава смелост и някой ден ще отнеме живот(пепел ми на езика!)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Този трябва да умре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 В повечето страни смъртната присъда е отменена като крайна мярка за наказание , но според мен за такива идиоти, това трябва да е наказанието. И още,да не е просто разстрел ,защото така много лесно ще пукне и дори няма да усети , а трябва да е убийство с мъчения... звучи малко крайно , но все пак не може така да се отнема човешки живот. "извинявай , че те блъснах ама нали разбираш трябваше да си пробвам бавареца " - ДА ТИ Е*А МАЙКАТА ... Приятелю, обръщам се към теб , ти който с твоята лъскава количка отне един живот следните думи са за теб ЛИЧНО (ценизмите ще са с многоточие) ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... ................................................................................ ...................................................................... Мерси за вниманието!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Жалко за момичето мир на праха и. Но немога да се съглася с повечето мнения,които казват че въпросният шофьор заслужава смъртно наказание.Не забравяйте,че това не е човек,който съзнателно е отнел човешки живот не е заклал изнасилил,застрелял никой а е проявил изключителна безотговорност и безрасъдство.Всеки ден съобщават за заловени убийци който са извършили ужасяващи неща но това не провокира такава ваша реакция.Предполагам от вече изказалите се има шофьори.И предполагам никой от тях не е карал с повече от 80км/ч.Значи ако караш със 100 и изведнъж някой ти изкочи на пътя и го отнесеш ти се превръщаш в изверг който не заслужава живот.Сега някой ще се изкаже-"аз като карам със 100 съм сигурен какво правя"-това си е мислил и въпросния шофьор.Никой не изгаря от желание да згази някой.Но това се случва-човешкия организъм и съответно реакциите му са пригодени за скорост далеч по малка от 50км/ч.Безрасъдството не е фатално само по себе си а когато е примесено с лошо стечение на обстоятелствата.Катастрофи стават и ще продължат да стават тъжно но факт.Не ме разбирайте погрешно и аз смятам,че трябва да има наказания.Но безрасъдството не е достатъчно за да заключиш този тук не трябва да живее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Да той не заслужава смъртна присъда..заслужава да бъде осъден на доживотен затвор и то в най-гадния и гнусен такъв в България на ултра строг режим...за да не забравя какво е извършил от глупост дори и за момент..и това би било проява на милост към него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Само глупости...Тука си снададоха че имал баварец, че му била лъскава колата.От едно обичайно ПТП вие направихте драма.Ами ако момичето е кривнало към колата, а тоя не е карал баварец, ами опел капка примерно???Има си следствие, съд, не е тук мястото и не сте вие хората да колите и бесите.Най-малко защото нямате никаква информация. ПС Не си мислете, че имам нещо общо със случая, или знам нещо повече.Просто ви показвам и една друга гледна точка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Само глупости...Тука си снададоха че имал баварец, че му била лъскава колата.От едно обичайно ПТП вие направихте драма.Ами ако момичето е кривнало към колата, а тоя не е карал баварец, ами опел капка примерно???Има си следствие, съд, не е тук мястото и не сте вие хората да колите и бесите.Най-малко защото нямате никаква информация. Съгласен съм с това. Станалото наистина е трагично, но може да правят заключения, без да са ясни напълно обстоятелствата. Колкото до наказанието за шофьора, има си закони, има съд и т.н. Смъртно наказание в България няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Само глупости...Тука си снададоха че имал баварец, че му била лъскава колата.От едно обичайно ПТП вие направихте драма.Ами ако момичето е кривнало към колата, а тоя не е карал баварец, ами опел капка примерно???Има си следствие, съд, не е тук мястото и не сте вие хората да колите и бесите.Най-малко защото нямате никаква информация. ПС Не си мислете, че имам нещо общо със случая, или знам нещо повече.Просто ви показвам и една друга гледна точка. Аз не мисля, че са глупости , не че те упреквам нещо , всеки има право на собствено мнение и аз изказвам моето , како и ти твоето. Само искам да се обоснова защо така мисля ... "17-годишна велосипедистка загина при пътен инцидент вчера в град Раковски." - такам всеки който е взел книжка по нормален начин , тоест,НЕ я е купил знае че ограничението на скороста в населени места е 50км/ч , а според статията , причината за трагедията (казвам трагедия ,защото това наистина е трагедия за семейството на момичето) е провишена скорост... "По първоначални данни причината за случилото се е несъобразена скорост на автомобила." колата с която е направено убийството наистина е била бмв. Прав си само за това че преувеличих с фразата си лъскав баварец , наистина не знам дали е бил лъскав или не , но факта си е факт. Тоя е убил младо момиче и трябва да си понесе последствията. Искам и само да добавя че ако е било както ти викаш "че е можело тя да е кривнала към колата" еми в тоя случай , кво да кажа пак той е виновен... според правилника за движение когато има предпоставка за ПТП в случая "велосипедист" трябва да намалиш с готовност за спиране, очеизвадно той не го е направил. Пак повтарям не се заяждам с никой тук , просто си изказвам мнението. инфо по случя прочетох тук ИНФО Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Ужасно е един млад човек да си отиде от този свят,независимо от начина,по който се е случило.Но искам да ви попитам нещо друго-знаете ли,че абсолютно всеки ден стават катастрофи,някои минават само с драскотини,други биват приковани към инвалидна количка,трети загиват,всеки ден се извършват редица други престъпления.Защо премълчавате при другите ситуации?Няма смисъл да си правим вятър на устата,да изписваме една камара псувни по адреса на някой си и да се правим на добри християни.Случило се е,ужасно е,виновният трябва да си понесе последствията.Това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.