icinkyyy Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Миналата година тренирах сериозно 2 месеца , но си ударих пръста и спрях за един месец до сега.Искам пак да запо4на и си направих една програма.Сега 6те тренирам 2 седмици да си върна формата горе доло.Искам да попитам дали с тази програма 6те се пренатоваря и какви корекции да направя според вас? ГЪРДИ 1.Изтласкване на 6танга от лег 4(серии) по 8 повторения 2.Изтласкване на 6танга от наклон 3:8 3.Изтласкване на гири 3:8 4.Уреда за гърди(кадето рацете са настрани и присвивам уреда с двете ръце към главата) 3:8ю БИЦЕПС 1.Концентрирано сгъване на гири 4:8 2.Последователно сгъване на гири от стоеж 4:8 3.Крива 6танга 3:6 4.Скотово сгъване с 6танга 3:8 ГРЪБ 1.Изтегляне на скрипец зад гръб 4:8 2.Гребане със скрипец 4:8 3.Уред за гръб(придърпване на уреда към гърдите с тесен захват, като съм седнал ) 3:8 4.Уред за гръб(придърпване на уреда към гърдите с 6ирок захват , като съм седнал ) 3:7ю ТРИЦЕПС 1.Разгъване на скрипец с 2 ръце захват 4:8 2.Разгъване с гира с две ръзе 4:10 3.Изтласкване от лег с тесен захват 3:6 ПС.Извинявам се за ло6ото обяснение на няколко опражнения , но просто не знам то4ното наименование на уредите.И о6те един пат да кажа , 4е 6те ходя 2 седмици да се върна в форма преди да по4на с програмата.И за крака и трапец си права по малко опражнения.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Миналата година тренирах сериозно 2 месеца , но си ударих пръста и спрях за един месец до сега.Искам пак да запо4на и си направих една програма.Сега 6те тренирам 2 седмици да си върна формата горе доло.Искам да попитам дали с тази програма 6те се пренатоваря и какви корекции да направя според вас? ГЪРДИ 1.Изтласкване на 6танга от лег 4(серии) по 8 повторения 2.Изтласкване на 6танга от наклон 3:8 3.Изтласкване на гири 3:8 4.Уреда за гърди(кадето рацете са настрани и присвивам уреда с двете ръце към главата) 3:8ю БИЦЕПС 1.Концентрирано сгъване на гири 4:8 2.Последователно сгъване на гири от стоеж 4:8 3.Крива 6танга 3:6 4.Скотово сгъване с 6танга 3:8 ГРЪБ 1.Изтегляне на скрипец зад гръб 4:8 2.Гребане със скрипец 4:8 3.Уред за гръб(придърпване на уреда към гърдите с тесен захват, като съм седнал ) 3:8 4.Уред за гръб(придърпване на уреда към гърдите с 6ирок захват , като съм седнал ) 3:7ю ТРИЦЕПС 1.Разгъване на скрипец с 2 ръце захват 4:8 2.Разгъване с гира с две ръзе 4:10 3.Изтласкване от лег с тесен захват 3:6 ПС.Извинявам се за ло6ото обяснение на няколко опражнения , но просто не знам то4ното наименование на уредите.И о6те един пат да кажа , 4е 6те ходя 2 седмици да се върна в форма преди да по4на с програмата.И за крака и трапец си права по малко опражнения.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО gardite sa dobre makar 4e ako pravi6 goren naklon nqma smisul da pravi6 posle iztlaskvane s dumbeli 6toto tva fakti4eski e edno i sa6to oprajneni ako ima6 predvid flais stava biceps te savetvam da zapo4va6 s zguvane ot stoej s 6tanga ve4e ti si re6ava6 kriv ili prav lost az sled tova prava skotovo s dumbel a za treto kvoto re6a , demek seki pat e razli4no ili 4uk4eta ili reduvane na dumbeli ot stoej ili koncentrirano probrai taka pri men raboti za garba vklu4i pove4e oprajneniq tova e golqma muskulna gruba i za men 4 oprajneniq sa tvarde malko napravi gi pone 5-6 i vklu4i martva tqga ako iska6 golqm i platen grab tricepsa po4vai s frensko zguvane , sled tova s skripec i nakraq ako pravi6 treto oprajenie napravi leg s tesen hvat , tva s dumbela spored mene nqma smisul a i e opasno oprajnenie za na4inae6 6toto ima prekaleno golqm risk za ramenata..... tova e moito mnenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Мда и аз съм съм съгласен с тва което каза злобил, само че не виждам къде ти е рамото??? А и под истласкване на щанга под наклон мисля че има предвид лег с обратен наклон за долна част... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 emi to 4e ne stava qsno ne stava ama pod naklon az si pomsilix 4e govori za gorna 4ast , az ramoto go bqx zabravil ne e lo6o da go vklu4i6 po natatak 6te sajalqva6.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Мда и аз съм съм съгласен с тва което каза злобил, само че не виждам къде ти е рамото??? А и под истласкване на щанга под наклон мисля че има предвид лег с обратен наклон за долна част... Ти не виждаш рамото,аз - краката Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Ти не виждаш рамото,аз - краката Ай като за начинаещ може да мине и без крака, те и без тва растат много по-бързо, ама просто човек без да има хубаво рамо не може да изглежда наистина здрав, особено с дрехи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 Ми не съм питал за6тото тама сам се саветвал с инструктор и ми е обеснил вси4ко EDIT:sasho 1989 про4ети послеписа ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 http://www.bb-team.org/exerciCe/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 neznam koi e toq instruktor ama da ti kaje da ne trenira6 ramo govori samo kolko mnogooooo razbira...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted January 10, 2006 Author Share Posted January 10, 2006 е добре де може о6те да не сам питал ама 6те питам ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
largo Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 доста сериози тренировки,за човек които сега почва Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 В тая работа на мен не ми харесва тва че сериите се играят с еднакви тежести или пък ако са различни, то не се дига до отказ, което за мен е загуба на време :> Тва е лично мнение, просто не мога да свърша серия, ако знам, че мога още да вдигам, разбира се, като изключим загряващата... А иначе за начинаещ, всяка тренировка цялото тяло с по 1 основно базово упражнение..., щото ако се изцепиш още в началото с 3-4 упражнения за мускулна група и ще си инвалид за 1 седмица напред :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 доста сериози тренировки,за човек които сега почва prosto komentiram napisanata trenirovka , spored men su6to ne e za na4inae6 .... В тая работа на мен не ми харесва тва че сериите се играят с еднакви тежести или пък ако са различни, то не се дига до отказ, което за мен е загуба на време :> Тва е лично мнение, просто не мога да свърша серия, ако знам, че мога още да вдигам, разбира се, като изключим загряващата... А иначе за начинаещ, всяка тренировка цялото тяло с по 1 основно базово упражнение..., щото ако се изцепиш още в началото с 3-4 упражнения за мускулна група и ще си инвалид за 1 седмица напред :> e predpolagam 4e instruktora mu e obqsnil za narastvaneto na tejestite ... ako i tova ne e napravil , kakto i ne mu e kazal da trenira ramo po dobre da se gramne , kvi li ne glupaci po4naxa da stavat instruktori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.