Jump to content
BulForum.com

закрит басейн .....

LaN

Recommended Posts

Покрай тези празници малко се поошишках :) и искам да си върна формата.Къде в Пловдив има закрит басейн и ако някой знае и цени нещо ..... Проверих в хотелите - само в Новотела имат,ама там е дерачка отвсякъде - 20 лв. за 1 ден (ползват се всичките им екстри на спортният комплекс) ,карта за седмица - 80 кинта ...... дрън-дрън,мен ми трябва само басейна ма не може. Някой нещо да знае по въпроса ?

1. Младост до гребната база (както вече казаха) - 28 лева беше картата за 8 пъти по 45 минути с треньор, но може и да е станало по-скъпо. :unsure:

2. 25 метров басейн има закрит в ВСИ до Макдоналдс (Лаута)(20 лева 8 пъти)

3. 16 метров басейн закрит има в училище Димитър Матевски Тракия (таксата е 24 лева 9 пъти)

4. Новотела - спа центъра - ако си до 16 години, е 70 или 80 лв. на месец (не съм сигурна). Включва 25 метров басейн, фитнес, сауна, парна баня, джакузи. Няма треньор.

Басейн има и във Френската. По мое време можеха да влизат и външни лица срещу символична такса. Не мога да кажа колко метра е и т.н., но е нов и се поддържа отлично :) За повече инфо питай някой от ФЕГ. Примерно gerry^^ :)

Някой май е ваксиниран против търсене.Ето ТАЗИ ТЕМА мисля че доста неща има в нея написани :)

Мерси на всички за инфото,а на тебе jozo : и 10К поста да направиш : това не може да те направи гуру на нета.Тва че си се сетил да търсиш нещо някъде под някое име (или си преглеждал дадена тема преди време и си я запомнил) - не ти дава право да прайш такива работи, пич.Прекалено много станахте тия дето напоследък само тва говорат : "има такава тема,що не си търсил" .Тва е форум,тва не е парна баня.Тука са пише и на EN и на БГ ,де да знам на кой как му се е накривила оная работа и как си е пуснал шибаната тема.

Айде със здраве и както казва LifeFeel : Опитвайте се да владеете спама в себе си!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...