HaKaTa Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Каква е тази рецепта и има ли приложение та у нас.........??? Може ли да се съживяват процесорите от токов удар и прочие...........??? П.С:Вече си представям Раховеца на баба пълен с AMD-та... Характеристики на готварска печка Раховец 03: -Съвместима със AMD/Intel процесори след 1969 -При ползване на няколко процесора е препоръчително да се слагат в тава (по желание намазана с олио) -Паметите да се слагат само хоризонтално над долния реотан!!! -Ако ползвате печката за смесен загар (различни компоненти) изберете в "меню-то" опцията CPU/Ram Grill Ако имате някакви прблеми- оправяйте се Едит 1:Не съм искал да го направя!Просто ми хареса............ Едит 2:Само за на баба РАХОВЕЦА сам взел от там! ИНАЧЕ НАЙСТИНА ИСКАМ ДА ЗНАМ ОТ ТУКАШНИТЕ...................ПОТРЕБИТЕЛИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Поне да беше дал линк към темата в hardwarebg.com или в руския сайт!!! Ако имаш да кажеш нещо, кажи го, не плагиатствай чужди постове! Сега няма да дам линк, че hardwarebg ми се отваря като охлюв, възползвай се да се поправиш! Давам само на руския сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.