HAKERA® Posted October 20, 2003 Share Posted October 20, 2003 Na4i nali v Movies@warez.ru na pove4eto filmi ima ne samo link za download, a i link za Play. Kato natisna tozi link mi se poqvqva prozorec podoben na prozoreca na Windows Media Player-a, no ni6to ne svalq i nqma priznaci,4e nqkoga moje da po4ne filma. Ta vuprosa mi e dali tova principno ne trugva po tozi na4in ili trqbva da si opravq nastroykite na Windows Media Player-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted October 20, 2003 Share Posted October 20, 2003 е ти на к'ва връзка си, че да гледаш он-лаин - оптика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted October 20, 2003 Author Share Posted October 20, 2003 Az ne iskam da natisna i vednaga da po4ne filma, a da bufferva za okolo 6 4asa i togava da po4ne (makar 4e mislq, 4e Media Player-a moje da se naglasi da puska filma v po-lo6o ka4estvo, no vednaga). Prosto to izob6to ne si pravi usiliq da po4ne da svalq samiq film. 6to se otnasq do tova na kakuv internet sum - na dostupna + . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 20, 2003 Share Posted October 20, 2003 ve4e ima6e topic za gledaneto on line taka 4e se razrovi i 6te nameri6 otgovori na dosta vaprosi tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.