Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

e nali po4ivaxte 1 sedmica kvo poe4e iskate :punk

Да,но ваканцията беше дървена,а сега се точим на грипна ;) Нали и заглавието на темата е за грипна :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Да,но ваканцията беше дървена,а сега се точим на грипна ;) Нали и заглавието на темата е за грипна :)

След дървена ваканция така лесно се дава грипна. ;) Грипна до година по същото време. :excl: :ghost

Аве сестрата на английската неска ми каза, че пристигнало писмо от ХЕИ и спомена за грипна, че сме щели да имаме, ама колко ша стане не знам :)

След дървена ваканция така лесно се дава грипна. ;) Грипна до година по същото време. :excl: :ghost

Ако се достигне нужното съотношение болни/здрави,щът нещът трябва да дадат.Това не си го решават както си искат. ;)

• 3 weeks later...

Целият квартал е болен,личната лекарка е полудяла..

В петък на даскало от 26 човека са били само 12...

Ами..съмнявам се пак да ни дадат,не са чак толкова щедри :(

Като станем по 5 човека в клас,тогава може да си помислят...

При нас е болен само 1 човек ама положението в другите класове било тежичко. Ще видим... очаквам до 1-2 седмици да ни огрее. Колко трябваше да се разболеят за ваканция? 1000 на 10000 ли бяха???

Ако дадат грипна ваканция ще се отучва всеки божи ден от нея! Така че можете само да се молите ДА НЯМА!!!

А за болните - Трябва да са 27% от състава на у-щето.

@snatch Така е... Ще дадат ако има наистина достатъчно болни.. Но след това или няма да имаме априлска или ще учим съботите...

За да не става флоод не коментирайте мнението ми , а питайте на ЛС...

Ами..съмнявам се пак да ни дадат,не са чак толкова щедри :(

Като станем по 5 човека в клас,тогава може да си помислят...

Това са глупости.Няма значение колко ваканции сме имали.Ако има достатъчно болни хора, искат или не трябва да дадат грипна.

Ние миналата седмица бяхме 10 човека от 26 :blink: Тази отсъстват само 1-2,но в другите класове положението е зле.Те и даскалките вече зеха да се разболяват,днес карахме 4 свободни, а общо отсъстваха към 10 учителки :wacko: Според мен ще ни дадат,особено като се има предвид,че се очаквало грипна епидемия в цялата страна до 2 седмици ;)

Интересно как вие описвате няква епидемия направо, а последните 2-3 седмици аз не съм усетил да има заплаха от грип... от около 50-те човека с които контактувам всеки ден само 4-5 да са болни... Но наистина много даскали ги няма... Така че молете. А иначе не е 100 на 10к щот тва праи 1%, което е нахално малко. Трябва да са 100 на 1000.

Неска класната ни каза, че до 2 седмици сигурно ще ни дадат ваканция :D :D :D :D

Тя да не е министър на образованието или поне да има някво участие?

Това са глупости.Няма значение колко ваканции сме имали.Ако има достатъчно болни хора, искат или не трябва да дадат грипна.
Да, но ако ни дадът сега ваканция (поне на нас така ни казаха, защото сме били НЕ учили няколко дни в повече) ще учим след това съботите ... :huh:

Да, но ако ни дадът сега ваканция (поне на нас така ни казаха, защото сме били НЕ учили няколко дни в повече) ще учим след това съботите ... :huh:

И на нас така ни казаха , няма никакъв смисъл от ваканция сега , и без тва се прибирам скапан от даскало , а пък да уча и в събота... :sick

оле 6а е супер яко ко има грипна ся както сам лепнал 6арка и ко има грипна един месец 6а стане от както не сам ходил на даскало

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...