Aleksandyr Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 А вънка е баси ужаса.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 sproed men tva be6e TAPO re6enie da pozvoli koito iska da si dava na u4ili6teto vakancia za6toto ima niakoi TAPI direktori kato tozi NA E.G. "Plovdiv" deto niama da ni dade ... "NEEEEEE sha u4ite dokat puknete niama da se izlaga moito u4ili6te s niakvi vakaincii biagaite ne mi dreme na .... dali 6a umrete samo avtoriteta mi me interesuva"... spored men tria6e da se nalojat niakakvi normi pri edikolkosi gradusi da ima darvena vakancia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Але те ако дадат за общината и в ЕГ-то няя да учим.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Але те ако дадат за общината и в ЕГ-то няя да учим.. Ние ще учим. Споко. При нас нещата са такива че и в бункер да ни наврат пак ще учим. Пък ти днес можеш да съботираш някой друг излишен радиатор ако искаш. Нищо лошо в тва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 В момента къв ужас е вънка К'во ша кажите .Само че нещо стана с упдейта и е от 8 часа прогнозата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 gleda6 Non4eva VS Karaminev za tva dali 6a ima vakancia ( niakoi e podkupil non4eva) ROUND 1 FIGHT!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Aле тия в София сутринта -3 ,после стана -9 ,а са е -12 .. баси. Ае утре дано дадат дървена ,ма не ми се вярва.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 gleda6 Non4eva VS Karaminev za tva dali 6a ima vakancia ( niakoi e podkupil non4eva) ROUND 1 FIGHT!!! Хехе First blood!!! Finish him!!! Ахахахахахаааа... Олеее аз кат ги гледам тея температури и се стресирам бе. Бахти ако не ни пуснат в дървена ше съдя даскалото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 GATI viatara maina 4ak VATRE6na na prozoreca ima sniag O_o ot niakaf procep 2-3 milimetra i navialo vatre sniag maina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Х ,както и да се оправдаваме сигурно няма да дадат.. миналата година декември пак като беше валяло сняг беше много студено и нямаше ваканция.. Вънка повече духа от колкото да е студено ,але все пак е зима . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Надул сам климатика на 23 и пак ми е студено! Чуда се вече дали не сам Себир?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 to4no pu nie v angliiskata dosta 4esto ne u4im za nekvi malkip raznici i takiva prostotiiki taka4e iame 6ans kvo govorite gluposti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 to4no pu nie v angliiskata dosta 4esto ne u4im za nekvi malkip raznici i takiva prostotiiki taka4e iame 6ans kvo govorite gluposti za koia angl govori6 4asnata ili na kraia na grada ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 za koia angl govori6 4asnata ili na kraia na grada ? Оная дето е на къра. Уфффф дано да ни върнат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Оная дето е на къра. Уфффф дано да ни върнат... За кво да ни връщат с алуминиева сме имаме си и парно . То въпроса е докато се домъкнем.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 da za krai na grada govora durjavana angliiska kato se kaje angliiska gimanziq ne mislq 4e trqq uto4nqqm ot koq sum 6toto ima 1 a ian4e v daskalo nai-veroqtno 6te e dobre zaradi aluminievata i parntoo ako ba4ka no problema e hodeneto do tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Нащо училище е със статут НА НАЦИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ. И пак предполагам ако ще и вселенска да е няма да сме във ваканция, защото до скоро бяхме в дървена. Ще се мре Едит: Моля се да ни пуснат!! Щото е е бат клинча Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 В една част от училищата има дървена ваканция до края на седмицата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Аре да ви е честито има обявена дървена ваканция Сега едни познати ми се обадиха и казаха, че ще има до понеделник Ще починем малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Айй честито Сега и на мен се обадиха и ми казаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 И аз чух такава нещо! Хайде някой да даде сигурна информация. За всички училища ли важи дървената ваканция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 И на мен ся ми се обадиха и ми казаха,че съм на училище чак в Понеделник!!! Айде честита да ви е дървената ваканция!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Да не повярваш пуснаха ни във ваканция Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Солта и пясъкът не помагат в Пловдив23 януари 2006 Температурата в Пловдив е -8°С и на всеки 30 минути пада с 1°, съобщиха от филиала на НИМХ-БАН в Пловдив. Пътната обстановка в града е изключително тежка вследствие на рязкото понижаване на температурите и снеговалежа, предаде Plovdiv24.com. Всички пътища в Пловдив са заснежени и заледени. Обработват се в пясък, но в комбинация със снеговалеж, но това изобщо не помага на шофьорите. Задръствания има по всички големи кръстовища. Най-тежко е положението на Сточна гара в посока Кючук Париж и централна гара. Там колоната от коли започва от голямото кръстовище ан Сточна гара, преминава през малкото, бетонния мост, кръстовището на "Била", кръстовището на стадион "Тодор Диев" и продължава в посока вътрешността на квартала. По тази дестинация движението е почти напълно блокирано. В Смолянска област всички автомобили трябва да се движат с вериги, товарните автомобили - без ремаркета и полуремаркета http://izbori.dir.bg/LISTS/DNESNEW_left_bm...539.php?city=58 Дървена ваканция от 24 до 29 януари в Пловдивско23 януари 2006 Училищата в Пловдивска област ще излязат от вторник /24 януари/ до неделя /29 януари/ в принудителна ваканция поради рязкото застудяване в региона. Това съобщи за БТА началникът на Регионалния инспекторат по образование Александър Буздрев. Проблемът бе обсъден на 23 януари на заседанието на Областната комисия за защита на населението и селищата от бедствия и аварии. Александър Буздрев уточни, че e изпратил доклад до Министерството на здравеопазването с предложение за извънредна ваканция за учениците във всички общини от Пловдивска област заради студеното време и очаква отговор до края на деня. http://izbori.dir.bg/LISTS/DNESNEW_left_b2...931.php?city=58 Иначе ето http://www.plovdiv24.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Нас официално ни пуснаха във ваканция до края на седмицата. От понеделник ще сме на даскало, но не мога да ви кажа по какъв повод дали е грипна или дървена, имаме по 2 климатика във всяка стая и работат непрекъснато. Говоря за часното МГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.