Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

OMFG, Удължава се ваканцията, чак до 5, СИГУРНО Е!!! LOL

...също така всички ученици се задължават да присъстват голи в училище :P!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

току що звъннах до РИОКОЗ(демек ХЕИ) и ми казаха че на 1 сме на даскало..казах й на оная че в саита на министерството пише че на 5 сме на даскало тя вика ..знам ама не е вярно,ще се реши утре дали ще бъдеодалжена ваканцията :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

ей лапе на миналите 2 страници има само твои постове от рода на:"няма да я удължават".Стига трупай постове,кажи го 1 път и престани да пишеш.warn :excl:

Добре бе хора.Колко пъти сто човека ви казахме-утре 30 Януари,вторник пловдивското ХЕИ ще има събрание,на което събрание ще се реши да бъде ли удължена грипната ваканция до 2 февуари.Незнам от къде си измислихте пък ся 5 февуари,до ВТОРИ ЕВЕНТУАЛНО.Аз също съм ученик и искам да удалжът ваканцията ма ми писна 100 страници да чета едно и също,и да са дават едни и същи линкове :blink: :angry:

Edit:Офф ти едно говориш те си знаят.Естествено,че ще удалжът срока.А аз просто разбрах,че ваканцията продалжава до 5 включително-тук грешката е моя.

Абосолютно съм съгласен,че утре ше се реши след събранието,а дотогава предлагам темата да се lock-не,защото както върви ще се натрупат още 23932943232798 страници с излишни и малумни постове от рода 'ще има' ' няма да има' ... Тва го чета в продължение на 5страници .. ше се реши утре престанете да си съчинявате всякакви съчининия,не сте в час по Български език............

Добре бе хора.Колко пъти сто човека ви казахме-утре 30 Януари,вторник пловдивското ХЕИ ще има събрание,на което събрание ще се реши да бъде ли удължена грипната ваканция до 2 февуари.Незнам от къде си измислихте пък ся 5 февуари,до ВТОРИ ЕВЕНТУАЛНО.Аз също съм ученик и искам да удалжът ваканцията ма ми писна 100 страници да чета едно и също,и да са дават едни и същи линкове :blink: :angry:

А случайно да знаеш че 2ри февруари е петък? А 5 е понеделник ? :)

Е момчета,вече тея тотално ме объркаха.Повече притеснения за тая ваканция отколкото ако си бехме ходили на даскало:)Ай па дано я дадът,че траа да се хои да се пии:)

А случайно да знаеш,че събота и неделя не се учи?

Толкова ли е трудно да се сетиш, става въпрос, че на 5ти сме пак на даскало.

Или ти заради пениса... :D

На 01.02 на даскало! Много ще ви стане тая почивка... :woot

Това е най-спамерската тема! Баси вълненията,скоро май някой ще припадне... :huh:

На 01.02 на даскало! Много ще ви стане тая почивка... :woot

Това е най-спамерската тема! Баси вълненията,скоро май някой ще припадне... :huh:

:D :D :D stiga be si4ki mrazim daskaloto i iskame po4ivka...tva 4e nqkoi 6te pripadnat ot valnenie ne moga da go usporq :D :D :D :D :D :D

Да обаче ся става някав ненормален проблем. Зарди онова в сайта на МОН много смотаняци са твърдо обедени, че сме на даскало на 5-ти и ако не стане номера много ша са преебът. :punk :punk :punk :punk :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...