Rattlebrain Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 OMFG, Удължава се ваканцията, чак до 5, СИГУРНО Е!!! LOL ...също така всички ученици се задължават да присъстват голи в училище ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 току що звъннах до РИОКОЗ(демек ХЕИ) и ми казаха че на 1 сме на даскало..казах й на оная че в саита на министерството пише че на 5 сме на даскало тя вика ..знам ама не е вярно,ще се реши утре дали ще бъдеодалжена ваканцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 q daite saita na minesterstvoto.Moi poznat maika mu ba4ka v HEI ta tq kaza 4e ima prekaleno mnogo bolni i 6te ni pusnat do 5.Ne 4e tva e hubavo no....daite saita na minesterstvoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 http://www.minedu.government.bg/opencms/op...01-26_grip.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Хора от това което чета из нета разбирам че няма да има одължаване на грипната.Стига сте се навивали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 nqma da ima kolko pati da vi kazwam be... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 ае какво копирате линкове от МОН е не разбрахте ли че там датите са объркани Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 ей лапе на миналите 2 страници има само твои постове от рода на:"няма да я удължават".Стига трупай постове,кажи го 1 път и престани да пишеш.warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Добре бе хора.Колко пъти сто човека ви казахме-утре 30 Януари,вторник пловдивското ХЕИ ще има събрание,на което събрание ще се реши да бъде ли удължена грипната ваканция до 2 февуари.Незнам от къде си измислихте пък ся 5 февуари,до ВТОРИ ЕВЕНТУАЛНО.Аз също съм ученик и искам да удалжът ваканцията ма ми писна 100 страници да чета едно и също,и да са дават едни и същи линкове Edit:Офф ти едно говориш те си знаят.Естествено,че ще удалжът срока.А аз просто разбрах,че ваканцията продалжава до 5 включително-тук грешката е моя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArsenaLa Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Абосолютно съм съгласен,че утре ше се реши след събранието,а дотогава предлагам темата да се lock-не,защото както върви ще се натрупат още 23932943232798 страници с излишни и малумни постове от рода 'ще има' ' няма да има' ... Тва го чета в продължение на 5страници .. ше се реши утре престанете да си съчинявате всякакви съчининия,не сте в час по Български език............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade_ Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 На мене пак ми се иска да не удалжават ваканциата.Защото имам да управям оценки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Ще удължат срока спокс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Добре бе хора.Колко пъти сто човека ви казахме-утре 30 Януари,вторник пловдивското ХЕИ ще има събрание,на което събрание ще се реши да бъде ли удължена грипната ваканция до 2 февуари.Незнам от къде си измислихте пък ся 5 февуари,до ВТОРИ ЕВЕНТУАЛНО.Аз също съм ученик и искам да удалжът ваканцията ма ми писна 100 страници да чета едно и също,и да са дават едни и същи линкове А случайно да знаеш че 2ри февруари е петък? А 5 е понеделник ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 А случайно да знаеш,че събота и неделя не се учи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_LIVERPOOL Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 На мене пак ми се иска да не удалжават ваканциата.Защото имам да управям оценки Ще удлжат срока СПОКС!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 http://www.plovdiv24.com/news/23266.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 И изписахте 20 страници за някви си 2 дни удължаване?! Ученик да си в днешно време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_LIVERPOOL Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Тея от Пловдив24 сами си противоречат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Е момчета,вече тея тотално ме объркаха.Повече притеснения за тая ваканция отколкото ако си бехме ходили на даскалоАй па дано я дадът,че траа да се хои да се пии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 А случайно да знаеш,че събота и неделя не се учи? Толкова ли е трудно да се сетиш, става въпрос, че на 5ти сме пак на даскало. Или ти заради пениса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 На 01.02 на даскало! Много ще ви стане тая почивка... Това е най-спамерската тема! Баси вълненията,скоро май някой ще припадне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 На 01.02 на даскало! Много ще ви стане тая почивка... Това е най-спамерската тема! Баси вълненията,скоро май някой ще припадне... stiga be si4ki mrazim daskaloto i iskame po4ivka...tva 4e nqkoi 6te pripadnat ot valnenie ne moga da go usporq :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Да обаче ся става някав ненормален проблем. Зарди онова в сайта на МОН много смотаняци са твърдо обедени, че сме на даскало на 5-ти и ако не стане номера много ша са преебът. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 току що казаха по новините, че сме на даскало от 1ви февруари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArsenaLa Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Спрете да говорите измислици и погледнете тук...... http://www.plovdiv24.com/news/23266.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.