John_Cena Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 nqma da ima odaljavane na vakanziata .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monezza Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 a we to ne e obqveno oficialno 4e 6te ima gripna ama to se znae we!az se obadih v hei-to i te kazaha 4e ako 6te ima uduljavane 6te se re6ava utre v 10 4asa taka 4e utre se uslu6vaite!are spoko 6te dadat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Миии... Не. Няма да има.. За 3ти път казвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
monezza Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 6tom nqma da ima vsi4ki da vadqt u4ebnicite i da zubkat 6toto na 1 6te se izpitva qko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 nqma da ima odaljavane na vakanziata .. Те не трябваха и да ви дават. Щото с какво един ученик в 13 клас а по-кален от един студент първи курс. Ако някой ми каже каква е разликата. Или студентите са минали курс на обучение при Робокоп и нас грип не си лови . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Те не трябваха и да ви дават. Щото с какво един ученик в 13 клас а по-кален от един студент първи курс. Ако някой ми каже каква е разликата. Или студентите са минали курс на обучение при Робокоп и нас грип не си лови . УДАЛЖАВАНЕ НА ВАКАНЦИЯТА..НА ДАСКАЛО СМЕ ЧАК В ПОНЕДЕЛНИК http://www.minedu.government.bg/opencms/op...01-26_grip.html TAМ ПИШЕ: В грипна ваканция от 26 януари до 2 февруари ще бъдат: 9 училища в област Благоевград, всички училища на територията на област Варна, 6 училища в област Велико Търново, 1 училище в гр. Габрово, 2 училища в област Кюстендил, 2 училища в област Кърджали, 13 училища в област Пазарджик, всички училища в общините Кричим, Сопот, Хисар и Перущица, Съединение, Брезово и Асеновград, всички училища в област Русе, 3 училища в общините Стамболийски и Садово, 1 училище в община Калояново, всички училища в Пловдив град, всички училища в област Търговище, всички училища в общините Сливница, Божурище и Драгоман, 1 училище в гр. Костинброд, 1 училище в с. Драговищица, 19 училища в София град, всички училища в община Любимец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 А бе няма да ни я удалжават ваканцията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 КАЖЕТЕ МИ ТЕЛЕФОНА НА ХЕЙ-ТО!!!! МАМА ИМ ДА ЕБА Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 КАЖЕТЕ МИ ТЕЛЕФОНА НА ХЕЙ-ТО!!!! МАМА ИМ ДА ЕБА 032 / 643 419 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Аз пък ако съдя по начина, по който се пише тук и грамотността на пишещите, май и тая ваканция ви е множко . Но какво се учудвам, те такива и ни управляват. (Нищо против вас нямам, вие все пак не сте се засилили да ставате министри, нали така ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 032 / 643 419 не дигат!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 А бе няма да ни я удалжават ваканцията! Ти тъп ли си къф си? В сайта на министерството го пише нямало да ни е удължат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_LIVERPOOL Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Начи ся последно на даскало сме на 5 февруари така ли да разбирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
CasteLobGR Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 ДА !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 of be nqma odaljavane na daskalo sme na 1 fefyari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Начи ся последно на даскало сме на 5 февруари така ли да разбирам еми в министерството на образованието пише че сме на 5 обаче на някои си там му казали от ХЕЙ че сме на 1..така че сега званя на ХЕЙ да разбера ама никои не дига of be nqma odaljavane na daskalo sme na 1 fefyari! ot kade razbra !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 bla, w/e Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 ot kade razbrax emi zwanax x Xei-to i mi kazaxa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Абе министрите са решили, че удължават ваканцията и т'ва е!!! Едва ли ще пине фалшивЪ информация в сайта на Министерството? И много ми е чудно след като министрите са зели решение, че се удължава ваканцията как ХЕЙ ще каже, че ще се ходи на даскало? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Как да го проумеете, че после пак на ваш гръб ще легне. Направо ми е кеф като чета . Успех с ваканциите пичове Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 ot kade razbrax emi zwanax x Xei-to i mi kazaxa.. v hei-to zvana ot 1 4as..nali tela im e 643419..nikoi ne diga mama im deiba!!!! Абе министрите са решили, че удължават ваканцията и т'ва е!!!Едва ли ще пине фалшивЪ информация в сайта на Министерството? И много ми е чудно след като министрите са зели решение, че се удължава ваканцията как ХЕЙ ще каже, че ще се ходи на даскало? пич не министрите решават дали ще има ваканция...а ХЕЙ решава за жалос на всички ученици Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Абе министрите са решили, че удължават ваканцията и т'ва е!!!Едва ли ще пине фалшивЪ информация в сайта на Министерството? И много ми е чудно след като министрите са зели решение, че се удължава ваканцията как ХЕЙ ще каже, че ще се ходи на даскало? Абе да бе!!!Пишки!!! Лайнарите ще се събират на 30-ти януари(утре) да обсъдят броя на болните и да решат дали ще я удължават ваканцията!!! Стиа сте говорили глупости!!! И в в.Труд пред 4 години пишеше че 22 юни е края на света ама... Когато намериш една официална новина в някой пловдивски сайт да пише "Удължение на ваканцията" ела ми се обади! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 пич не министрите решават дали ще има ваканция...а ХЕЙ решава за жалос на всички ученици Ама те не са решили министрите а "РИОКОЗ" (демек ХЕИ-то) ОБОБЩЕНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГРИПНАТА ВАКАНЦИЯ 26 януари 2007 г. До момента по предписание на РИОКОЗ .... И щом го пише и в сайт-а на министерството трябва да е сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Ама те не са решили министрите а "РИОКОЗ" (демек ХЕИ-то) ОБОБЩЕНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГРИПНАТА ВАКАНЦИЯ 26 януари 2007 г. До момента по предписание на РИОКОЗ .... И щом го пише и в сайт-а на министерството трябва да е сигурно еми да се надяваме че е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 napravixte tolkoz bezmisleni postove nqma odaljavane razberete.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.