Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

Ами явно не четеш внимателно, щото и аз тва казах !!!

Еее, извинявай Бате_Нео_ддт, немам парички за Очен лекар :)

@veseo, доказано е, че болестта не е смъртоносна или нещо такова май беше. Даже казаха, че има и лекарство вече.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Ваксина неизпитана, и то за птиците все още само. Иначе казано, докато не са ваксинирани всички птици по тоя свят :blink: , болестта е опасна за хората и има летален изход.

@veseo, доказано е, че болестта не е смъртоносна или нещо такова май беше. Даже казаха, че има и лекарство вече.

Грешиш, болеста е силно смъртоносна, на мнозинството заразени буквално им се разкапва белия дроб, добре е ако създадат ваксина, но още по-добре ще е ако има лекарство.

Някакъв вчера говореше по телевизията , че при топлинна обработка над 70-80 градуса нямало причина да се притесняваме ... :wacko:

Грешиш, болеста е силно смъртоносна, на мнозинството заразени буквално им се разкапва белия дроб, добре е ако създадат ваксина, но още по-добре ще е ако има лекарство.

Най-добре ще е изобщо да не се налга да се прави това :)

Най-добре ще е изобщо да не се налга да се прави това :)

ОФ мани мани че тоя птичи грип голяма краста....незнаеш кой го има и кат нищо може да ти се лепне майна :wacko: някой да знае симптомите?

Абе незнам тия по ТВ-то кво говорят само за тоя птичи грип? Колко хора са умряли? Се едно няма много по-смъртоносни болести от тва :confused Преди беше лудата крава, ся птичи грип, се си намират нещо :angry: После сигурно ша има и няква болест тъпо прасе, кози грип и т.н.

Само да питам - темата за ваканция ли е, или дали някакво си пиле е прекрасно ?

По темата - знае ли се дали ще има нещо или всички неща са само слухове ?

Аз разбрах че няя да има нищо до края на срока защото има оценки за оправяне а за другия ако зачестят случайте с грип в класовете и ниската температура можело да се даде няква почивка....

Слухове! :bgrin:

Абе, нещо дървена ваканция да се очертава с оглед на студовете другия понеделник? -24С как ви се струва? :(

Свежо... Но едва ли при -24 ще има вируси на грип... Остави аз вече съм се отчаял... :(

Ако ще има ваканция, каквато и да било, ще е след края на срока!!

Точно сега, когато се оформят оценките няма да стане! ;)

Дано обаче след това да има!

Би трябвало да има, щото в нашия клас в понеделник нямаше отсъстващи, а неска вече бяха 4-5 човека. В един друг клас има към 10 :bgrin:

Сега във "Времето" казаха , че другата седмица се очакват температури от -15 -20 градуса ... при това положение дори и да ни пуснат във ваканция ще е малко тъпо , защото няма да може никъде да се излезе , но поне няма да мръзнем в даскало ...

Ама тези от "Времето" нз колко познават ... :wacko:

Не е ли прекрасна?

dsc02810guineafowl3hj.jpg

Плюс това при продължителна термична обработка щама на вируса се неутрализира!

Картофите съкват варени, а и зелените плевели дето са върху тях са гадни. Самото пиленце, обаче, става :)

Отсъстващите не са никакво мерило - преди контролна/класна винаги се увеличава броя отсъстващи, а и всеки който си докопа бележка(дори фалшива) не ходи. Макс 1/3 от отсъстващите са наистина болни, явно и който-трябва-да-решава знае това.

На нас вече ни искат амбулаторни листове, така че не е чак толкова лесно вече :angry:

Сега във "Времето" казаха , че другата седмица се очакват температури от -15 -20 градуса ... при това положение дори и да ни пуснат във ваканция ще е малко тъпо , защото няма да може никъде да се излезе , но поне няма да мръзнем в даскало ...

В Москва не бачкат училищата шото е -20, че и - 30 стана вече.А за излизането, аз предпочитам да излизам на -20, отколкото да хода на даскало на 5 :)

В Москва не бачкат училищата шото е -20, че и - 30 стана вече.А за излизането, аз предпочитам да излизам на -20, отколкото да хода на даскало на 5 :)

Да та ти измръзнат ма......рите да видиш тогава :bgrin: :blink: . Иначе тея прогнози дето ги дават според мен са верни, нормално е и при нас да се застуди малко :lol:

"Просветния министър разреши дървени ваканции поради очакващия се студ идната седмица" :read: :woot :lol:

Това от къде? Източник нещо?

Аз разбрах , че е позволено (министърът е позволил) да ни пуснат в дървена само ако температурите на прекалено ниски ... :wacko: ... ама нз може и да се бъркам ...

"Просветния министър разреши дървени ваканции поради очакващия се студ идната седмица" :read: :woot :lol:

Т'ва че е разрешил май не значи ,че сме в дървена обаче..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...