Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
i tova,ako e na vsqkade..

Ами ако някъде тряя да го пише,това е на сайта на МОН!Ти к'во искаш да направат лепинки,че се удалжава и да ги пуснат във вестник Стандарт и бензиностанцийте,за да си ги лепнат ваще на колата ли?

Кво , излиза , че в сайта на министерството лъжат ли...?

Към момента процентното съотношение на данните за грипната ваканция в страната са следните: Благоевград – 70 %, Бургас – 12 %, Варна – 100 %, Велико Търново – 20 %, Видин – 0 %, Враца – 0 %, Габрово – 37 %, Добрич – 3 %, Кърджали – 2 %, Кюстендил – 34 %, Ловеч – 88 %, Монтана – 0 %, Пазарджик – 10 %, Перник – 98 %, Плевен – 28 %, Пловдив – 94 %, Разград – 0 %, Русе - 100 %, Силистра – 0 %, Сливен – 87 %

Смолян – 3 %, София град – 20 %, София област – 33 %, Стара Загора – 100 %, Търговище – 100 %, Хасково – 67 %, Шумен – 0 %, Ямбол – 100 %.

Към момента процентното съотношение на данните за грипната ваканция в страната са следните: Благоевград – 70 %, Бургас – 12 %, Варна – 100 %, Велико Търново – 20 %, Видин – 0 %, Враца – 0 %, Габрово – 37 %, Добрич – 3 %, Кърджали – 2 %, Кюстендил – 34 %, Ловеч – 88 %, Монтана – 0 %, Пазарджик – 10 %, Перник – 98 %, Плевен – 28 %, Пловдив – 94 %, Разград – 0 %, Русе - 100 %, Силистра – 0 %, Сливен – 87 %

Смолян – 3 %, София град – 20 %, София област – 33 %, Стара Загора – 100 %, Търговище – 100 %, Хасково – 67 %, Шумен – 0 %, Ямбол – 100 %.

Тва е само за учениците нали , щото виждам бая места с по 100%...

az pone razbrah 4e do 02.02.2007 6te e vakanciqta.

Siguren li si 4e e do togava?Nqkoi mi kaza 4e sa go vidqli po novinite ama az ne sam?Nqkoi da e 4ul po novinite?

никъде не съм чул и видял, че удължават грипната, освен в сайта на министерството, следователно трябва да има някаква грешка там!

032 / 643 419 eto go nomera na :) xei-to ...

Някой звъни и пита и ни казва :) Може и аз да съм ама малко да се разбудя ,че едвам говоря .

Аз звъннах,на 1ви сме на даскало. ;)

Аман от заблуждаваща информация в шибания интернет...

Сега звънах и ме питаха откаде имаме такава информация.Мн такива обаждания имало и ми казаха че ако има удължаване ще бъде съобщено официално.Значи нямаме :(

добре де нали порадиото го казаха О_О,не мое ли кат им звъните да им кажете от къде вие информацията

Хахахахахах как така от къде им е информацията?! :laughing: Тва са ХЕИ, те дават информацията.Другото са лъжи...

всъшстнсот трябва министъра да каже а ,а тъйкато в саита на министерството пише че има ,начи тряа да има :)всичко зависи от министъра ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...