Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Еми мисля, че да, ама сега преди малко ми казаха, че по радио ФМ+ са казали, че няма ваканция в Пловдив и незнам вече. :)

Еми излъгали са та :lol:

Какво ги слушаш тея даскалки от нащо даскало..те не знаят нищо половината.

Миналата година да не би да одължиха срока?!

Там е работата, не го каза даскал от ЕГ-то. На тея наште от 8-ми калс 2-ри срок съм им дал свободно :D.

Естествено ако зависише изцяло от тях щяхме да разберем че сме във ваканция в четвъртък сутринта ;).

П.П. Павлова по химия е пача :).

Успокойте се бе,в грипна сте! :D :D

23072.jpg

Чомаков нареди: Без училище и планови консултации заради грипа

Д-р Чомаков издаде заповед пред вид обявената от РИОКОЗ предепидемична обстановка. ОТ 24.01.2007 г. се взимат следните допълнителни мерки за ограничаване на грипа: преустановяват се плановите консултации на здрави бременни жени и кърмачета в женските и детски консултации; преустановява се провеждането на профилактични прегледи и имунизации; изисква се стриктно провеждане на филтър в детските заведения за недопускане на болни деца и персонал в тях.

Напомняме, че от 25 до 31 януари включително във всички пловдивски училища се обявява грипна ваканция. Министърът на образованието и науката ще издаде заповед за това въз основа на издаденото предложение от РИО на МОН – Пловдив и препоръка от Кмета на Пловдив.

Днес, 24.01.2007 г., от 12.00 ч. в І аудитория д-р Чомаков е поканен и ще присъства на заседание на Управителния съвет на Българския лекарски съюз, по инициатива на местното му представителство. Ще бъде обсъждана кризата в българското здравеопазване.

Един въпрос,който мисля е свързан с темата.Понеже се прекратяват груповите мироприятия,това включва ли и отлагане на военните комисии,понеже в понеделник ме викат на такава?

Един въпрос,който мисля е свързан с темата.Понеже се прекратяват груповите мироприятия,това включва ли и отлагане на военните комисии,понеже в понеделник ме викат на такава?

Ами обади се в ХЕИ,може да знаят...

Другия вариант е да си отидеш на военната за всеки случай,пък ако има нещо ще ви кажат там. :)

Щото глобите са солени при неявяване,доколкото знам :bgrin:

Вярно ли е че ваканцията е удължена до края на седмицата?

До колкото знам няма официални данни.Само слухове са.И аз подочух от двама трима човека,че има вероятност да я удължат :)

Е , определено трябва да удължат срока вече ^^'

Наистина ли се одължава ваканцията уе???????????

И начи сме на даскало на 5ти???!?!Така ли?? :blink: :blink: :blink:

Кажете телефон на ХЕИ д асе обадя плс... или направо някой друг да се обади.

032 / 643 419 eto go nomera na :) xei-to zwani ni kaji

Никой не вдига. Сигурно не бачкат :\

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...