Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

супер :)

евала тряяше да стане още днес да не сме на даскло ама кво да се пр

и на тва сме доволни

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

няма никъв смисъл.. начи пъскат ни в четвъртък във ваканция до другия четвъртък,ще имаме двама дена са поправка наоценки .. 0,0

ЕБАТИ КЕФААААА!

няма никъв смисъл.. начи пъскат ни в четвъртък във ваканция до другия четвъртък,ще имаме двама дена са поправка наоценки .. 0,0

Да си бил учил, когато е трябвало :P

хора аз имам 1 приятел кадето е в комисиата и му се обадих и тои каза че щяло да има ваканциа от четвартък до стряда :happy: :happy: :smile: :smile:

Ок,ваканция разбрахме,че ще има.А ся някой да каже (АКО ЗНАЕ) ще се удължава ли срока?

Те са ДЛЪЖНИ да удължат срока с толкова дни, колкото е ваканцията, няма значение дали е 1 или 15 ;).

Нищо неса длъжни да прават те RULEZ и за тва праат квот ескат :punk :punk :punk :punk

Тва ми го каза даскалка, а не майката на Сульо, бащата на Пульо и тъпото ГЕИ. Спете спокойно ще го удължат ;).

Тва ми го каза даскалка, а не майката на Сульо, бащата на Пульо и тъпото ГЕИ. Спете спокойно ще го удължат ;).

Доколкото разбрах ако ваканцията е над 1 седмица тогава може да се говори за удължаване на срока...

Какво ги слушаш тея даскалки от нащо даскало..те не знаят нищо половината.

Миналата година да не би да одължиха срока?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...