Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Аз съм ги ебал тея ако утре не ни дадът.Аз миналата едмица 39,5 температура а те ся се решили след дъжд качулка да слагат.А съм ги ебал тея.ГРИПНА и тва е.Иначе не го познаам тоя министър повече

Хахах БТВ как се гавриха :D :lol:

"-Къде ти е другарчето? -Болно е!"

"В този клас учат 28 ученика....а сега виждаме само 6" :bgrin:

Мерси г-н Вълчев :) Да ти еба майката селянин прост!!! :angry1 :angry1 :angry1 Рак на ташака фани! :)

На някои хора не им ли омръзна да пишат един и същи пост по 10 пъти ... ??? И аз искам грипна ама нищо не зависи от нас .В последните 5-6 страници от темата да има най-много 3-4 смислени поста ,а другото е бла бла ... дайте да спрем малко :spam-die: :spam: :spam3:

Тая тема започва да ме кара да се чувствам все едно съм в някой от миризливите форуми из нета ...

Как брояли в нащо даскало.Влиза медицинската сестра с някакъв си(сигурно от ХЕИ) и пита колко отсъстващи има.Отговор-6,тя пише 2-ма.Кво повече има да си говорим.Тея 12% не знам как ги измсилиха,след като повече от половината ми приятели са болни.

Как брояли в нащо даскало.Влиза медицинската сестра с някакъв си(сигурно от ХЕИ) и пита колко отсъстващи има.Отговор-6,тя пише 2-ма.Кво повече има да си говорим.Тея 12% не знам как ги измсилиха,след като повече от половината ми приятели са болни.

Как разбра,че е писала 2-ма? :confused

И ква полза има тя от тва да пише по-малко?

Хахахаха бахти и гаврата :confused :angry1 :confused

Ето защо не ни давали ваканция.... лелките в даскало са подкупени !!! :blink: :bgrin: :blink:

Всеки казва,че имал инофрмация от "сигурни" източници,че 100% знаел кога ше има!....Можете ли да престанете с тея напразни надежди?Шот' неска цял ден съм са надявал на грипна и в крайна сметка к'во са оказва?!НЕ само ,че няма грипна ами така стана,че няма и изгледи за таква!Нека само този,който наистина е сигурен да дава информация!Благодаря за вниманието!Мир!Ваканция! :)

Ае, Данио, кой та а излъгал е? Осем отсъстващи - осем си и писа :)

kato iskate sig info pro4etete kvo kazah predi nqkolko posta za utre v 11. govoril sum s direktor na edno ot elitnite ni u4ili6ta kazah go ve4e. kaza mi go kato na rodnina ne kato na u4enik. tva e aide malko bez postove do 11+ utre

to4no 6toto kazva6 kvo sa ti kazali ni6to tuk ne e vqrno po4ti bez iklu4eniq! razvalen telefon kato malki sme igrali

Ае, Данио, кой та а излъгал е? Осем отсъстващи - осем си и писа :)

Казвам квото са ми казали на мен.В случая Атанас от "Ж" клас. ;)

Izvninqvaite pi4ove 4e pi6a na English,ama toky 6to mi go pratiha tova na scype :обявена е ГРИПНА ВАКАНЦИЯ - УТРЕ, 23.01.2007 няма да се учи - това обяви министъра на Образованието и Науката Даниел Вълчев разпратете това съобщение на всичките си абонати!! Da Vqrvam li na tezi 6tyrotii?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...