FalleN_213 Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 sry double post se poluchi Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 emi hodat bolni 6toto si opravqt ocenkite za tva e po-dobre sega da ima vakanciq za da moje hem da ne zarazqt bolnite o6te dr. hem da si opravqt ocenkite posle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Аз съм ги ебал тея ако утре не ни дадът.Аз миналата едмица 39,5 температура а те ся се решили след дъжд качулка да слагат.А съм ги ебал тея.ГРИПНА и тва е.Иначе не го познаам тоя министър повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOK™ Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Гледаите НОВА ТВ сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Гледаите НОВА ТВ сега Нищо ново няма да кажат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Нищо ново няма да кажат... Как бе нали е НОВА ТВ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 нищо ново не казаха освен че ще трябва да се навакса Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOK™ Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 OMG! само 2 училища в пловдив са в ваканциа Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 e ni6to ne kazaha to nie znaem pove4e aaaa s taq tema foruma stana naistina bardak... nekvi 6areni signatures a u ...adminiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 OMG! само 2 училища в пловдив са в ваканциа 1 в Пловдив и 1 в Хисар Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 My Webpage Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Хахах БТВ как се гавриха "-Къде ти е другарчето? -Болно е!" "В този клас учат 28 ученика....а сега виждаме само 6" Мерси г-н Вълчев Да ти еба майката селянин прост!!! Рак на ташака фани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 На някои хора не им ли омръзна да пишат един и същи пост по 10 пъти ... ??? И аз искам грипна ама нищо не зависи от нас .В последните 5-6 страници от темата да има най-много 3-4 смислени поста ,а другото е бла бла ... дайте да спрем малко Тая тема започва да ме кара да се чувствам все едно съм в някой от миризливите форуми из нета ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Е то в крайна сметка се получава ено голямо "Dream On".Аз викам вече да се затваря тая тема-то вече нема смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Как брояли в нащо даскало.Влиза медицинската сестра с някакъв си(сигурно от ХЕИ) и пита колко отсъстващи има.Отговор-6,тя пише 2-ма.Кво повече има да си говорим.Тея 12% не знам как ги измсилиха,след като повече от половината ми приятели са болни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Как брояли в нащо даскало.Влиза медицинската сестра с някакъв си(сигурно от ХЕИ) и пита колко отсъстващи има.Отговор-6,тя пише 2-ма.Кво повече има да си говорим.Тея 12% не знам как ги измсилиха,след като повече от половината ми приятели са болни. Как разбра,че е писала 2-ма? И ква полза има тя от тва да пише по-малко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danger_Boy Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Как брояли в нащо даскало.Влиза медицинската сестра с някакъв си(сигурно от ХЕИ) и пита колко отсъстващи има.Отговор-6,тя пише 2-ма.Кво повече има да си говорим.Тея 12% не знам как ги измсилиха,след като повече от половината ми приятели са болни. Хахахаха бахти и гаврата Ето защо не ни давали ваканция.... лелките в даскало са подкупени !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Всеки казва,че имал инофрмация от "сигурни" източници,че 100% знаел кога ше има!....Можете ли да престанете с тея напразни надежди?Шот' неска цял ден съм са надявал на грипна и в крайна сметка к'во са оказва?!НЕ само ,че няма грипна ами така стана,че няма и изгледи за таква!Нека само този,който наистина е сигурен да дава информация!Благодаря за вниманието!Мир!Ваканция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Как брояли в нащо даскало.Влиза медицинската сестра с някакъв си(сигурно от ХЕИ) и пита колко отсъстващи има.Отговор-6,тя пише 2-ма.Кво повече има да си говорим.Тея 12% не знам как ги измсилиха,след като повече от половината ми приятели са болни. Ае, Данио, кой та а излъгал е? Осем отсъстващи - осем си и писа Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 kato iskate sig info pro4etete kvo kazah predi nqkolko posta za utre v 11. govoril sum s direktor na edno ot elitnite ni u4ili6ta kazah go ve4e. kaza mi go kato na rodnina ne kato na u4enik. tva e aide malko bez postove do 11+ utre to4no 6toto kazva6 kvo sa ti kazali ni6to tuk ne e vqrno po4ti bez iklu4eniq! razvalen telefon kato malki sme igrali Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Ае, Данио, кой та а излъгал е? Осем отсъстващи - осем си и писа Казвам квото са ми казали на мен.В случая Атанас от "Ж" клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Последно ще има ли ваканция или не ? ? ? ? ? ? ? ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kills Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 В пловдив не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 http://www.actualno.com/news_13056.html - тва са кво е ??? утре да ходим ли на училище или не Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Izvninqvaite pi4ove 4e pi6a na English,ama toky 6to mi go pratiha tova na scype :обявена е ГРИПНА ВАКАНЦИЯ - УТРЕ, 23.01.2007 няма да се учи - това обяви министъра на Образованието и Науката Даниел Вълчев разпратете това съобщение на всичките си абонати!! Da Vqrvam li na tezi 6tyrotii?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.