Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

Ади бе?Не бъди толкова сигурен ,че в Англ. нямало само по един-двама ;) Аз и доста колеги дадохме рамо на грипната.

От нашия клас липсват 8 души... аз отидох само за един час да правя контролна и се оказа, че и от другите класове доста липсват.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Сега говорих с инспектората /тел: 032/ 628980/ и казаха, че за сега НЯМА ОФИЦИЯЛНА ИНФОРМАЦИЯ за грипна ваканция ;)

тъйче престането да пишете "искам ваканция" , "пиши 3" :unsure:

Tц... Единственото хубаво нещо от грипната е че няма да ставам рано...Какъв е смисъла щом след тва 100% ще го отучим по някакъв начин..... И както се каза в няколко поста по нагоре... ПРестанете само да флуудите... Пишете само ако имате някаква информация...

Tц... Единственото хубаво нещо от грипната е че няма да ставам рано...Какъв е смисъла щом след тва 100% ще го отучим по някакъв начин..... И както се каза в няколко поста по нагоре... ПРестанете само да флуудите... Пишете само ако имате някаква информация...

Миналата година отучвахме ли грипната и дървената? НЕ

П.П ти да не си от руската?

Минаха ми ученическите години вече и за жалост студентите не ги греят тия работи.. ама само на мен ли ми изглежда нереално да продължи до 11 Февруари включително... това е невъзможно според мен :)

EDIT:

Мдам дадата е малко минала вече....

Ся тва за кво го даде? За да се подразнят тези,които не виждат датата ли? :angry: :wacko: :wir

не, да видя колко ще повярват

На приятел на 1 приятел майка му работила в ХЕИ и сега ми каза , че сме във ваканция , не знам колко е сигурна информацията , просто казвам квото знам.

На приятел на 1 приятел майка му работила в ХЕИ и сега ми каза , че сме във ваканция , не знам колко е сигурна информацията , просто казвам квото знам.

само информацията да не е от миналата година ;) еми дано да има :)

Оле честито сега ми казаха, че грипна ще има.
Кой ти е казал, щото и аз мога да кажа, че ще има...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...