Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

Мда,така е :D .Вчера и днес имахме по 3 часа свободни :) .Беше яко.Даже и издържах часовете по 30 мин.Трябва да ги направят вече така,доста по-добре е ;) .

Ти в Климента ли учиш?Кат гледам набор 88 ти си 11 клас по мойте изчисления....значи си с малките :P :D

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Стига глупости вече, де! :angry1

За да обявят грипна, трябва болните да са не знам си колко процента. Кой може да каже от сега, че след 20 дена щяло да има грипна ваканция.

Някой си го измислил и го казал на 5 човека, всеки от тях го казал на още 5 и сега се "говорило", че ще има грипна от 30-ти януари. Пълни глупости :angry:

Стига сте давали фалшиви надежди.

Има хора,които имат интерес от това да се обяви грипна ваканция...

Има хора,които имат интерес от това да се обяви грипна ваканция...

И кои са тия хора дет имат интерес ( без да броим учениците ) и какъв им е интереса?

Учениците искат да свалят правителството с обявяване на таз ваканция :P

Ще стачукваме! Учителите стачкуваха, ся е наш ред :lol:

На коя дата свършва първия срок и колко дни е междусрочната ваканция?

Иначе по темата мисля че ша ни дадат грипна като свърши тоя срок!За сега обаче мен не ми трябва ваканция че трябва да оправям оценки :bgrin:

Ти в Климента ли учиш?Кат гледам набор 88 ти си 11 клас по мойте изчисления....значи си с малките :P :D

А ти кой по точно си че и аз съм от класа на Варткес.11 б.А ве незнам дали има болни ученици ама в нащо даскало има доста болни учители :)

А ти кой по точно си че и аз съм от класа на Варткес.11 б.А ве незнам дали има болни ученици ама в нащо даскало има доста болни учители :)

Ам аз не съм ваща смяна 9г съм....заек и даскалите наистина се разболяха здраво...ама ся се оправиха само една по Френски я няма вече 1 месец :blink: даскалото кефи кат цяло майна...аз му викам девическо училище то в клас ако има по повече от 5 момчета ще е чудо :bgrin: ....няма лошо естествено :rolleyes: ....

Кадет руската там и английската : сички не учат - ние учим

Не че нещо ... ама тук не съм много съгласен :wacko:

Пълно подкрепям Стенли... Вижте, и аз бих се радвам на малко ваканцийка, обаче няма. Какво да се прави, всичко са само слухове. За тези, които само за това говорят - ами много ви здраве, по закон до 8ми клас е задължително образованието. Разбирайте, че тези дето пискате - имате си диплома за средно, та прав ви път. Гонзо има само 8 клас и кара мерцедес. Ходете да миете прозорци. :angry1

Надявам се с този пост няма да обидя никого, то май повечето дето трябва да се осмислят след прочитането няма да го разберат, ама карай. Съжелявам, ама се нервирам, когато някой псува собствения си избор и се кара на другите. Аз ли съм виновен, че не сте в ТОХа ? Там си е айляк, кибичене доста и сладкишчета!

Не че нещо ... ама тук не съм много съгласен :wacko:

Аз пък изобщо не съм съгласен, в английската поне имат спортни празници и намалени часове, при нас такива неща са през 2-3 години :D

NEFARIOUS обрасованието не е задължително до 8 клас, а докато навършиш 16 години

Пълно подкрепям Стенли... Вижте, и аз бих се радвам на малко ваканцийка, обаче няма. Какво да се прави, всичко са само слухове. За тези, които само за това говорят - ами много ви здраве, по закон до 8ми клас е задължително образованието. Разбирайте, че тези дето пискате - имате си диплома за средно, та прав ви път. Гонзо има само 8 клас и кара мерцедес. Ходете да миете прозорци. :angry1

Надявам се с този пост няма да обидя никого, то май повечето дето трябва да се осмислят след прочитането няма да го разберат, ама карай. Съжелявам, ама се нервирам, когато някой псува собствения си избор и се кара на другите. Аз ли съм виновен, че не сте в ТОХа ? Там си е айляк, кибичене доста и сладкишчета!

Аз ако имах диплома за средно нямаше кво да търса в училище!! Просто тук зимната ваканция е много кратка и искаме още малко, кво толкова?!! И да псувам собствения си избор, ако се бях запознал с учебната програма в тва училище нямаше да вляза!!!

NEFARIOUS обрасованието не е задължително до 8 клас, а докато навършиш 16 години

Нещо друго ли казваш? Повечето ученици са в 9 клас на 16. Иначе казано след 8 си спират по собствено желание. Абе да имат средно, пък........

Нещо друго ли казваш? Повечето ученици са в 9 клас на 16. Иначе казано след 8 си спират по собствено желание. Абе да имат средно, пък........

Аз пък съм на 15 и съм 9 клас :P

Като чели последните 10 човека от темата бъркате средно с основното образование, което е до 8 клас или съответно до 9 там, където има подготвителни паралелки.

Така или иначе се говори за ваканция...едно нещо малко ме човърка от вътре.Става въпрос за птичи грипа :( Не съм много запознат с обстановката в заразените селища.Някой може ли да ми проясни.Не става въпрос само за шибаното даскало дали ша се ходи или не ами като цяло...какви може да са последиците :(

Като чели последните 10 човека от темата бъркате средно с основното образование, което е до 8 клас или съответно до 9 там, където има подготвителни паралелки.

Ами явно не четеш внимателно, щото и аз тва казах !!!

Аз ако имах диплома за средно нямаше кво да търса в училище!! Просто тук зимната ваканция е много кратка и искаме още малко, кво толкова?!! И да псувам собствения си избор, ако се бях запознал с учебната програма в тва училище нямаше да вляза!!!

Така или иначе се говори за ваканция...едно нещо малко ме човърка от вътре.Става въпрос за птичи грипа :( Не съм много запознат с обстановката в заразените селища.Някой може ли да ми проясни.Не става въпрос само за шибаното даскало дали ша се ходи или не ами като цяло...какви може да са последиците :(

Ако ни налети птичи грип, последиците ще са смъртоносни за хваналите го. За щастие, за момента няма доказани случаи на болестта у нас, дано се и запази тва статукво.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...