Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Изчакайте малко от ХЕИ взимат важни решения...Докато решът половината Пловдив ще е болен и тогава наистина ще трябва да дадът ваканция .....

Еми то вчера хубаво се беше разпространило агитиращо писмо по Скайп и форумите да не ходим днес на даскало. Аз не отидох, но имаше много, които можеха да направят същото, но си отидоха. Сега ако не ни дадат, нека се чувстват виновни.

Броят болните от грип ученици в Пловдив

22.01.2007 09:10 ч.

22977.jpg

Районната инспекция за опазване и контрол на общественото здраве в Пловдив започва проверки за броя на отсъстващите от учебни занятия ученици. Целта е да се установи процентът на боледуващите деца. След обобщаване на данните ще бъде преценена необходимостта от свикване на комисията за борба с грипа и респираторните заболявания. За да се обяви грипна ваканция трябва да отсъстват над 30% от учениците, до края на миналата седмица боледуващите в Пловдив бяха eдва 12%. Информацията е на радио Пловдив.

И аз бях сулидарен и отидох при лекарката да й са искашлям. :punk :punk :punk

Аз също. Проблема е, че наистина съм болна :tongue

Ако не дадат грипна, направо незнам

Еми то вчера хубаво се беше разпространило агитиращо писмо по Скайп и форумите да не ходим днес на даскало. Аз не отидох, но имаше много, които можеха да направят същото, но си отидоха. Сега ако не ни дадат, нека се чувстват виновни.

Виновни за какво?Че са здрави и са отишли на училище ли?Да ви пикам на мисленето.....

Тая ваканция се дава не да се радваме,че ще си клатим пишките вкъщи,а за да се предотврати по-нататъчно разпростъранение на грипа.Тоя грип не е шега работа!От миналата седмица съм уж здрав,а още кашля като магаре.

Неска минаваха през стаята да видат колко ученици има/няма.У нас беше 13 има 13 няма.50%.Дано и при вас да е било тъй.Също така разбрах,че 2-3 училища вече били пуснати.Ай дано сички да пуснат.Мин година към 14:00 стана ясно

22 януари 2007 | 12:47 | Фокус

София. Към момента по данни на Министерството на здравеопазването, епидемиологичната обстановка в страната не налага обявяването на национална грипна ваканция. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на образованието (МОН).

Министерството на образованието и науката и Министерството на здравеопазването поддържат непрекъсната връзка и при необходимост ще се взимат съответните мерки.

Министерство на образованието и науката припомня, че през изминалата седмица беше обявена грипна ваканция в 652 училища от 9 области в страната.

Към днешна дата във ваканция са 640 училища от 8 области в страната.

Продължава обявената със заповеди от 18 и 19 януари на министъра на образованието и науката, по предписание на РИОКОЗ, грипна ваканция в: от 22 до 26 януари във всички училища на територията на област Благоевград, от 22 до 24 януари във всички училища в общините Бургас, Айтос и Приморско, от 18 януари до 26 януари в 25 училища в област Кюстендил, от 19 до 23 януари в 1 училище в община Кюстендил, от 19 до 24 януари в 4 училища в община Кюстендил, от 22 до 23 януари в 6 училища от област Пазарджик, от 22 до 23 януари в 2 две училища в общините Пловдив и Хисар, от 22 до 24 януари във всички училища в област Сливен, от 19 до 23 януари във всички училища на територията на област Стара Загора, от 19 до 23 януари за всички училища в област Ямбол.

детска им работа, като ви се почива толкова, давате 1 лев и си взимате белжка и почивате 1 седмица

Бележките са ми в неограничено кличество и безплатни, но имаме ограничение за извинените отсъствия ;) А като дадат грипна, хем ша съм айляк, хем няма да ми пишат отсъствия.

детска им работа, като ви се почива толкова, давате 1 лев и си взимате белжка и почивате 1 седмица

Бележки да искаш... проблема е че вече за да отсъстваш трябва да представиш и амбулаторен лист(доста училища го изискват).

Бележки да искаш... проблема е че вече за да отсъстваш трябва да представиш и амбулаторен лист(доста училища го изискват).

Амбулаторния лист да ви е проблем... за по 2лв. се намират.

ся докато бях на даскало по някво радио били казали, че от утре сме.. та някой да знае нещо такова?

Дано е вярно айде който знае нещо по въпроса да казва :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...