Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

Пък и той човечеца просто се е изкефил на това, което са му пратили....

Само да уточня, че никъде не се споменава, че посланието ми харесва, или го подкрепям. Естествено, че ще си отида на училище в понеделник, при условие, че не съм болна. Освен това - винаги съм крайната дестинация на всички спамове, защото не разпространявам такива неща. Просто като го видях ми стана смешно, защото е напълно глупаво :) А и едва ли някой трезвомислещ ще го приеме насериозно. :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

И аз сега говорих с една даскалка от МГто и тя каза, че ще има, но просто не е сигурно още кога. Гледайте сяновините, може и да имаме късмет :D :D

И аз сега говорих с една даскалка от МГто и тя каза, че ще има, но просто не е сигурно още кога. Гледайте сяновините, може и да имаме късмет :D :D

ДАНО! :) , че имам да правя 2 чертежа с 6 страници решения на задачи и адски ме марзи...

Пичове утре сме на даскало! И сигурно от вторник излизаме във ваканция! :)

Пичове утре сме на даскало! И сигурно от вторник излизаме във ваканция! :)

Едва ли.Все още има хора,които за здрави.Като се разболеят и те-може би... :angry:

Mom4eta i momi4eta :) do kolkoto znam utre i drugiden 6et minava komisiq za da skiba kolko u4iteli/u4enici sa bolni izbo6to hora . Taka ni kaza fuhrer-a(daskala po nemski) i 4e nai rano v srqda 6tqlo spored nego da iam re6enie. No mislq 4e 6te ima vakanciq dano de :punk

Това е първият пост,в който сме на едно мнение.

Естествено, че ще си отида на училище в понеделник, при условие, че не съм болна.

Е,що?Може и да сме здрави и пак да не идем.Ето утре щом ще минава комисия,мен няма да ме има и ще дам бройка за отсъстващите,та дано дадът ваканция.

Щом и аз сам вече болен кат гъз начи ралтата е много сириозна ! Личната лекарка ми вика чи ваканцията ни очаква !!!

айде да пускат ваканция бе мамка им де*ба кфо искат тея???

сички до 1 да са разболеем ?!

ае да са самонаебат у гъза!

айде да пускат ваканция бе мамка им де*ба кфо искат тея???

сички до 1 да са разболеем ?!

ае да са самонаебат у гъза!

А що не пробваш ти? :huh: :blink:

А по темата:Ваканция ще има,това се превърна в традиция...

edit:Леле колко ученици са се събрали в темата! :lol: :lol:

ех кат гледам от миналата година пак по тва време тая тема пак всички разпалени и по традиция пак тази също :Р спокс ша има вапроса е кога аз леко прецакан че утре по мат контролна и вероятно ша е от вторник ваканцията :(

п.п. темата е гъч от хора лол :Р

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...