Moon Light Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Пък и той човечеца просто се е изкефил на това, което са му пратили.... Само да уточня, че никъде не се споменава, че посланието ми харесва, или го подкрепям. Естествено, че ще си отида на училище в понеделник, при условие, че не съм болна. Освен това - винаги съм крайната дестинация на всички спамове, защото не разпространявам такива неща. Просто като го видях ми стана смешно, защото е напълно глупаво А и едва ли някой трезвомислещ ще го приеме насериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 И аз сега говорих с една даскалка от МГто и тя каза, че ще има, но просто не е сигурно още кога. Гледайте сяновините, може и да имаме късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
unkn0wn Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 И аз сега говорих с една даскалка от МГто и тя каза, че ще има, но просто не е сигурно още кога. Гледайте сяновините, може и да имаме късмет ДАНО! , че имам да правя 2 чертежа с 6 страници решения на задачи и адски ме марзи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danger_Boy Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Чакам ВАКАНЦИЯТА всеки момент !!! !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Пичове утре сме на даскало! И сигурно от вторник излизаме във ваканция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Пичове утре сме на даскало! И сигурно от вторник излизаме във ваканция! Едва ли.Все още има хора,които за здрави.Като се разболеят и те-може би... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Mom4eta i momi4eta do kolkoto znam utre i drugiden 6et minava komisiq za da skiba kolko u4iteli/u4enici sa bolni izbo6to hora . Taka ni kaza fuhrer-a(daskala po nemski) i 4e nai rano v srqda 6tqlo spored nego da iam re6enie. No mislq 4e 6te ima vakanciq dano de Това е първият пост,в който сме на едно мнение. Естествено, че ще си отида на училище в понеделник, при условие, че не съм болна. Е,що?Може и да сме здрави и пак да не идем.Ето утре щом ще минава комисия,мен няма да ме има и ще дам бройка за отсъстващите,та дано дадът ваканция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Щом и аз сам вече болен кат гъз начи ралтата е много сириозна ! Личната лекарка ми вика чи ваканцията ни очаква !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infernum Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 айде да пускат ваканция бе мамка им де*ба кфо искат тея??? сички до 1 да са разболеем ?! ае да са самонаебат у гъза! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 много тъпо.. ама няма ваканция Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 А уе никва ваканция уе отивайте на даскало и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 o0 vakanzia ot vtornik(ytre moje da sa namaleni 4asovete).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 o0 vakanzia ot vtornik(ytre moje da sa namaleni 4asovete)..къде го чу тва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 o0 vakanzia ot vtornik(ytre moje da sa namaleni 4asovete).. Тфа сигурна информация ли е или само така си мислиш?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 айде да пускат ваканция бе мамка им де*ба кфо искат тея??? сички до 1 да са разболеем ?! ае да са самонаебат у гъза! А що не пробваш ти? А по темата:Ваканция ще има,това се превърна в традиция... edit:Леле колко ученици са се събрали в темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 asd,Veso 99% 6te ima.Dosta siguren izto4nik mi kaza . Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 ОЛЕЕЕ СУПЕР ЯКО. Така се нямаля шанса да ме изпитат по география Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Верно ли намалени часове ше имаме? Май се бъзикаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 eventualno moje da ima namaleni 4asove . Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Бе кой ти го каза това, издай Всички сме на тръни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Ако само ни пускаш мухата идваме и ти правим мечка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Аз съм са настроил вече утре да ни поднесът радостната вест Трябва си грипна нема как Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Ако само ни пускаш мухата идваме и ти правим мечка Направо кит ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 преди малко някви съученици на сестра ми са и казали че от утре са в грипна , пишело в днешният в.ТРУД Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 ех кат гледам от миналата година пак по тва време тая тема пак всички разпалени и по традиция пак тази също :Р спокс ша има вапроса е кога аз леко прецакан че утре по мат контролна и вероятно ша е от вторник ваканцията п.п. темата е гъч от хора лол :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.