Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

Малко офф =>

Вие сега сте се сетили да оправяте оценките, а цял срок си барате ушите :)

Не че и аз не съм на това положение ама ...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Грипна епидемия в София от понеделник

20 януари 2007 / News.dir.bg

Обявява се грипна епидемия от 22 януари в София, съобщиха от Столичната регионална инспекция за опазване и контрол на общественото здраве /СРИОКОЗ/. Засега обстановката в училищата е спокойна и учебните занятия няма да спират.

о0?

Грипна епидемия в София от понеделник

20 януари 2007 / News.dir.bg

Обявява се грипна епидемия от 22 януари в София, съобщиха от Столичната регионална инспекция за опазване и контрол на общественото здраве /СРИОКОЗ/. Засега обстановката в училищата е спокойна и учебните занятия няма да спират.

о0?

omg, обявяват грипна епидемия и викат,че обстановката в училищата е спокойна... оО...Да си направят труда да видят кво е в училищата :angry:

Малко офф =>

Вие сега сте се сетили да оправяте оценките, а цял срок си барате ушите :)

Не че и аз не съм на това положение ама ...

Даа напълно си прав тук , който има лоши оценки е имал цял срок за оправяне . Не е му сега времето , да се сетиш в последния момент, че вииш ли ша имам 2 по Математика .Аз също имам лоши оценки , но повечето са оправени и затова не се притеснявам , щото да има най-много още по един предмет да оправям оценка.

П.П Дано да не засегна някой .Това е моето мислене

Даа напълно си прав тук , който има лоши оценки е имал цял срок за оправяне . Не е му сега времето , да се сетиш в последния момент, че вииш ли ша имам 2 по Математика .Аз също имам лоши оценки , но повечето са оправени и затова не се притеснявам , щото да има най-много още по един предмет да оправям оценка.

П.П Дано да не засегна някой .Това е моето мислене

ЕЙ ма сте много учени и знаете бре . Ти от каде знаеш кога съм правил класа или последно контролно А ?тази седмица направих 5 защото така им отърва на даскалите . Затова имам да оправям щото сега съм между две оценки . А затова цял срок кой кво е правил ем аз си чесах к*ра на последния чин с едната рака с другата си пусках музика на телефа и играех нещо против

Извинявам се за офтопика и за поста но понякога когато човек не е запознат с обстоятелствата говори врели некипели .

ЕЙ ма сте много учени и знаете бре . Ти от каде знаеш кога съм правил класа или последно контролно А ?тази седмица направих 5 защото така им отърва на даскалите . Затова имам да оправям щото сега съм между две оценки . А затова цял срок кой кво е правил ем аз си чесах к*ра на последния чин с едната рака с другата си пусках музика на телефа и играех нещо против

Извинявам се за офтопика и за поста но понякога когато човек не е запознат с обстоятелствата говори врели некипели .

:blink: Koй говори лично за теб ?Говорих по принцип как стоят нещата. И ако си прочел най-долу на последния ми пост ще видиш , че пише "Това е моето мислене , дано някой не се засегне " , затова успех с уценките B)

ако дадът грипна ваканция ще удължат срока , стига сте страдали , ем искате ваканция ем искате и уценки ебати мърморковците

Даже и да има грипна остава още една седмица за изпитване, кво толкова? Една ваканция ще дойде доста добре :rolleyes:

ПС:Пише се Оценка

Хаха, какво ми пратиха по скайпа :D

:P

Помогни на Пловдив да изпадне в грипна епидемия !!! Не ходи на училище в понеделник и спомогни за така нужната грипна ваканция !!! Ако си съвестен гражданин и ученик прати това на всичките си съученици и приятели

Това беше най-голямата глупост която съм чел през живота си.Чудех се да се смея ли,да плача ли.Имам чувството,че всичкия тоя спам,дето се лее в Скайпа или се пише от блондинки или от първолаци.Всеки следващ е още по-глупав от предходния,а народа е дори по-глупав,защото праща,ли праща.....

Бъди съвестен гражданин и ученик - отсъствай от училище.... ВЪРХА НА ГЛУПОСТТА! :angry1

Изобщо се чудя кой е дал на идиот като този,който е написал това компютър.На такива по една лопата/мотика и на село да бъдат съвестни селяни и да не си орат нивите.....тогава може да пукнат от глат преди простотията да ги е довършила и проблема ще се реши от самосебеси.

Това беше най-голямата глупост която съм чел през живота си.Чудех се да се смея ли,да плача ли.Имам чувството,че всичкия тоя спам,дето се лее в Скайпа или се пише от блондинки или от първолаци.Всеки следващ е още по-глупав от предходния,а народа е дори по-глупав,защото праща,ли праща.....

Бъди съвестен гражданин и ученик - отсъствай от училище.... ВЪРХА НА ГЛУПОСТТА! :angry1

Изобщо се чудя кой е дал на идиот като този,който е написал това компютър.На такива по една лопата/мотика и на село да бъдат съвестни селяни и да не си орат нивите.....тогава може да пукнат от глат преди простотията да ги е довършила и проблема ще се реши от самосебеси.

Брей от теб лъха на интелегентност,дано да е заразна и да има епитемия па и ваканция да дадът

Напълно се застъпвам зад теб, отностно спама в скайп и плиткоумието на хората родили глупавото (препращане). Да ти казваш Върха на Глупостта, но това е защото хората им се почива ;). Не че правим нещо в даскало, то си е пълна анархия и безхаберие от много години на сам, просто си е един вид измакната почивка "даром". Като един интелигентен човек не би трябвало да се спукаш по този начин, на тия маловажни нещица. Пък и той човечеца просто се е изкефил на това, което са му пратили. Според мен няма смисъл от такива напатки. Не искам да ми се обидиш, просто различни хора, различни ценности човече :) пък и както казах по горе се застъпвам за доста неща от тези, които каза. Изказвам мнение - от типа (Офф Топик)

Брей от теб лъха на интелегентност,дано да е заразна и да има епитемия па и ваканция да дадът

А пък твойто гранични с горе посочения спам, личното мнение си е негово, защо всички, винаги се нахвърляте така нелогично в тоя форум. Ваканция ще има, рано или късно.

Айде и на двама ви МИР и ПОЗДРАВИ ;)

вижте кво ми пращат на скайпа ": Помогни на Пловдив да изпадне в грипна епидемия !!! Не ходи на училище в понеделник и спомогни за така нужната грипна ваканция !!! Ако си съвестен гражданин и ученик прати това на всичките си съученици и приятели !!!]" :lol: :lol:

Усещате ли как май ще се разминем без ваканция...

луди ли сте бе? Ваканция 100 процента ще има, дори и да не я обяват днес ;)

да така е, всяка година има грипна, даже мналата година имаше и дървена :love

Mom4eta i momi4eta :) do kolkoto znam utre i drugiden 6et minava komisiq za da skiba kolko u4iteli/u4enici sa bolni izbo6to hora . Taka ni kaza fuhrer-a(daskala po nemski) i 4e nai rano v srqda 6tqlo spored nego da iam re6enie. No mislq 4e 6te ima vakanciq dano de :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...