Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Сега по новините казаха , че в София са обявили грипна . Най-вероятно в понеделник ще се разбере какво ще става с Пловдив ...

В София е обявена "грипна епидемия" от Понеделник, никой обаче не е казъл за "грипна ваканция" за учениците. А в Пловдив се предполага, че ще е най-рано в края на месеца ;) поне така се разнасят слухове из мойто даскало :)

В София е обявена "грипна епидемия" от Понеделник, никой обаче не е казъл за "грипна ваканция" за учениците. А в Пловдив се предполага, че ще е най-рано в края на месеца ;) поне така се разнасят слухове из мойто даскало :)

Има ли епидемия има и ваканция.

Извинявам се за по-горния ми пост където съм дан малко неточно инфо !!!

В София не е грипна ваканция , а епидемия ! ! !

Още един път извинявайте .

Незнам за кво имате такъф голям мерак за ваканция ?!

1- Да времето е яко ще бъде добре за разходки , кафета , купони

2- Ако има дали няма да ни изгъри пролетната ?

3- После като стане -10 или по-ниско да не се налага да ходим в най-големия студ и сняг на даскало .

Малко песимистично гледам .

И аз си мислех за това Uzito. Принципно в учебната програма е заложено и това, но засметка на тази грипна ваканция те правят така: режат междусрочната, според датите правят с до 1-2 дни по-къса Пролетната. Взимат ти 1-2 дни за екскурзии и спортни празници, и така компенсират. Въпроса е че аз 12 години не ми се е случвало май ?! да нямам грипна и не съм умрял от това, че са ми отрязали някой ден, понеже то винаги е айляк и аз си ги набавям. Въпроса е че аз сега съм болен (мъничко) ако ида на даскало в Понеделник дали няма да се доразболея докато чакам ваканцията. Щото в нашата родна страна (любима) винаги всичко става, когато не трябва да става. И общо взето ся си боледуват хората, ще идат Пон./Вт./Ср. на работа, училище и т.н. и ще се доразболеят. Каква е цялата хава като всички са болни, а ваканцията идва едва след примерно 3-4 дни. Глупаво е, ХЕИ закаснява с проверките, министъра на образованието не бърза да подпише формалностите по ваканцията. И ние пак си страдаме....

Liverpool`Fan`1 и ти си прав но принципно аз докато има грип не съм болен , когато няма съм най-зле . Аз съм назор да съм на даскало , че трябва да оправя няколко оценки ( срочни ) иначе не ми пречи в това яко време на дали ще съм си в нас да се пазя от грипа ;)

Liverpool`Fan`1 и ти си прав но принципно аз докато има грип не съм болен , когато няма съм най-зле . Аз съм назор да съм на даскало , че трябва да оправя няколко оценки ( срочни ) иначе не ми пречи в това яко време на дали ще съм си в нас да се пазя от грипа ;)

И при мен е нещо такова , имам няколко оценки за оправяне , а май няма да остане време за тях :/

Аз да ви кажа , че съм болен и то много гадно го изкарах тоя грип !

Минаха дни и още кашлям !

Незнам как ще се радвате на ваканцията при положени , че повечето от вас ще са болни ! ;)

Хаха, какво ми пратиха по скайпа :D

Помогни на Пловдив да изпадне в грипна епидемия !!! Не ходи на училище в понеделник и спомогни за така нужната грипна ваканция !!! Ако си съвестен гражданин и ученик прати това на всичките си съученици и приятели
:P

Аййй, аз дето от 1 месец я чакам тая грипна..сега елате ме вижте. Не мога да спра да кашлям, главата ме боли адски, температура-глупости...ще умра направо :angry1 да дават по-бързо грипна, щото ще се мре....

И аз съм съгласен , че в този момент ще бъде кофти да се даде грипна , но какво да се прави :( Края на срока всеки гони поправки на оценки (включително и аз) и тази грипна може драстично да ми намали срочния успех :( а от това следва , че ще има санкции и от родителите :) Виках да е дадът не тази ми другата седмица...

И аз съм съгласен , че в този момент ще бъде кофти да се даде грипна , но какво да се прави :( Края на срока всеки гони поправки на оценки (включително и аз) и тази грипна може драстично да ми намали срочния успех :( а от това следва , че ще има санкции и от родителите :) Виках да е дадът не тази ми другата седмица...

Сички иаме оценки за оправяне,но то дали ще е тая или другата седмица има ли някакво знчение?Пак имаш 1 седмица да си опрайш оценките :wacko:

Мадафака искам ваканция, че не моа ги трая тея даскали и сички в даскалото болни секи кашля киха и смърка, който е здрав и той пада под ножа. Затва става грипна епидемия шот са тъпи и не на пускат до де 10% са болни ми чакат да станат 30% и тва 30% дет са в болнични, а колко идват болни или не им дават болнични или родителите викат ходи ле смотаняк. :sick :sick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...