John_Cena Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 mai mai nqma da ima gripna vakanzia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Много болни има вече,като май и аз го фанах тоя грип. Ако сега не пуснат грипна не знам кога Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Ако сега не пуснат грипна не знам кога Когато оздравеем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Сега по новините казаха , че в София са обявили грипна . Най-вероятно в понеделник ще се разбере какво ще става с Пловдив ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 така ли в София имали ве4е грипна? зна4и ние от понеделник(тоест вторник) ваканция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Господи,бъди пловдивчанин!!! Пусни ни в грипна!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 пфф...на мен понеделник ми трябва грипната Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 В София е обявена "грипна епидемия" от Понеделник, никой обаче не е казъл за "грипна ваканция" за учениците. А в Пловдив се предполага, че ще е най-рано в края на месеца поне така се разнасят слухове из мойто даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 В София е обявена "грипна епидемия" от Понеделник, никой обаче не е казъл за "грипна ваканция" за учениците. А в Пловдив се предполага, че ще е най-рано в края на месеца поне така се разнасят слухове из мойто даскало Има ли епидемия има и ваканция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Emi kazaxa sq sly6ax po btv,4e ima gripna epidemia,no y4enizite sa si na daskalo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Извинявам се за по-горния ми пост където съм дан малко неточно инфо !!! В София не е грипна ваканция , а епидемия ! ! ! Още един път извинявайте . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 еи ся от 20:00 новините казаха че до 2-3 дни се очаква в цялата страна да има грипна ваканция о0 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Незнам за кво имате такъф голям мерак за ваканция ?! 1- Да времето е яко ще бъде добре за разходки , кафета , купони 2- Ако има дали няма да ни изгъри пролетната ? 3- После като стане -10 или по-ниско да не се налага да ходим в най-големия студ и сняг на даскало . Малко песимистично гледам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 И аз си мислех за това Uzito. Принципно в учебната програма е заложено и това, но засметка на тази грипна ваканция те правят така: режат междусрочната, според датите правят с до 1-2 дни по-къса Пролетната. Взимат ти 1-2 дни за екскурзии и спортни празници, и така компенсират. Въпроса е че аз 12 години не ми се е случвало май ?! да нямам грипна и не съм умрял от това, че са ми отрязали някой ден, понеже то винаги е айляк и аз си ги набавям. Въпроса е че аз сега съм болен (мъничко) ако ида на даскало в Понеделник дали няма да се доразболея докато чакам ваканцията. Щото в нашата родна страна (любима) винаги всичко става, когато не трябва да става. И общо взето ся си боледуват хората, ще идат Пон./Вт./Ср. на работа, училище и т.н. и ще се доразболеят. Каква е цялата хава като всички са болни, а ваканцията идва едва след примерно 3-4 дни. Глупаво е, ХЕИ закаснява с проверките, министъра на образованието не бърза да подпише формалностите по ваканцията. И ние пак си страдаме.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Liverpool`Fan`1 и ти си прав но принципно аз докато има грип не съм болен , когато няма съм най-зле . Аз съм назор да съм на даскало , че трябва да оправя няколко оценки ( срочни ) иначе не ми пречи в това яко време на дали ще съм си в нас да се пазя от грипа Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Po novinite kazaxa,4e veroqtno zqla Balgariq ot ponedelnik 6te e v Nazionalna gripna epidemiq . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Liverpool`Fan`1 и ти си прав но принципно аз докато има грип не съм болен , когато няма съм най-зле . Аз съм назор да съм на даскало , че трябва да оправя няколко оценки ( срочни ) иначе не ми пречи в това яко време на дали ще съм си в нас да се пазя от грипа И при мен е нещо такова , имам няколко оценки за оправяне , а май няма да остане време за тях :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Аз да ви кажа , че съм болен и то много гадно го изкарах тоя грип ! Минаха дни и още кашлям ! Незнам как ще се радвате на ваканцията при положени , че повечето от вас ще са болни ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 И аз съм така...Много е зле, истинска епидемия си е направо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Хаха, какво ми пратиха по скайпа Помогни на Пловдив да изпадне в грипна епидемия !!! Не ходи на училище в понеделник и спомогни за така нужната грипна ваканция !!! Ако си съвестен гражданин и ученик прати това на всичките си съученици и приятели Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Аййй, аз дето от 1 месец я чакам тая грипна..сега елате ме вижте. Не мога да спра да кашлям, главата ме боли адски, температура-глупости...ще умра направо да дават по-бързо грипна, щото ще се мре.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unkn0wn Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 И аз съм съгласен , че в този момент ще бъде кофти да се даде грипна , но какво да се прави Края на срока всеки гони поправки на оценки (включително и аз) и тази грипна може драстично да ми намали срочния успех а от това следва , че ще има санкции и от родителите Виках да е дадът не тази ми другата седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Хаха, какво ми пратиха по скайпа И на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 И аз съм съгласен , че в този момент ще бъде кофти да се даде грипна , но какво да се прави Края на срока всеки гони поправки на оценки (включително и аз) и тази грипна може драстично да ми намали срочния успех а от това следва , че ще има санкции и от родителите Виках да е дадът не тази ми другата седмица... Сички иаме оценки за оправяне,но то дали ще е тая или другата седмица има ли някакво знчение?Пак имаш 1 седмица да си опрайш оценките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Мадафака искам ваканция, че не моа ги трая тея даскали и сички в даскалото болни секи кашля киха и смърка, който е здрав и той пада под ножа. Затва става грипна епидемия шот са тъпи и не на пускат до де 10% са болни ми чакат да станат 30% и тва 30% дет са в болнични, а колко идват болни или не им дават болнични или родителите викат ходи ле смотаняк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.