Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

Ние винаги учим. Винаги... Не си ли забелязал, че в лекция дори 1 човек да има, лекцията тече?

Знам ама не е късно да разчупим традициите :):)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Ем в Европейският съюз .... Болните си сидат по къщите здравите си вършат раотите ....

И скоро време и грипни няма да имаме .....

Ем в Европейският съюз .... Болните си сидат по къщите здравите си вършат раотите ....

Ами аз скоро завършвам,така че се оправяйте :P

На новото поколение "шъ му се ебне мамата" с тоя ЕС :)

Затова нека тази да я прекараме като за последно :woot ( е,ако ни я дадат :unsure: )

Слухове....Докато няма нещо черно на бяло ,тея слухове не важат. ;)

Както всяка година и тая няма да пропуснат да дадат грипната като се разболеят всички.В момента в 1/3 от контактите ми в скайп присъства думата "болен".Добре,че процента на смъртност от грипа не е толкова голям,че с тея управници сме я загазили....

Някоя година обаче грипа може да е смъртоносен и тогава когато умрат половината разболяли се не знам кой ще е отговорен,че спазва традицията "след дъжд-качулка".

Слухове....Докато няма черно на бяло нещо тея слухове не важат. ;)

Както всяка година и тая няма да пропуснат да дадат грипната като се разболеят всички.В момента в 1/3 от контактите ми в скайп присъства думата "болен".Добре,че процента на смъртност от грипа не е толкова голям,че с тея оправници сме я загазили....

Някоя година обаче грипа може да е смъртоносен и тогава когато умрат половината разболяли се не знам кой ще е отговорен,че спазва традицията "след дъжд-качулка".

Напълно съгласен!!Винаги когато сички оздравеят тогава дават грипна-малоумници :angry:

Е много ясно! За да могат и те да се кефят на грипната :D!

Но иначе има логика в тва да ни пускат по-раничко като превантивна мярка.

Виж какво-недей да говориш празни приказки,а подкрепи твърдението си с факти,защото иначе сериозно увисваш :excl:

Факт е,че в Пазарджик,Стара Загора и Хасково има епидемия,но не и в Пловдив!

Грипна ваканция не може да се обяви без наличието на грипна епидемия :excl:

Набийте си го в главите

Обявят ли грипна епидемия,обикновенно същия ден обявяват и ваканцията,така че може да се разглеждат като едно и също нещо.Би било тъпо да обявят епидемия и да дадат ваканция след 2 седмици.Тогава би било твърде очевидно,че ваканцията се дава не на време.

Ima nyjda sega ot Gripna Vakanzia,za6toto v momenta ima mnogo zaboleli hora 48% ot naselenieto e bolno ot gripa v Plovdiv,ako ne i pove4e

Мдам... 88% е болно :D!!! За грипна трябват 200 на 1000 тоест 20%, ак обяха 48% щяха да вървят и да запечатват хората по къщите им бе :D.

Мдам... 88% е болно :D!!! За грипна трябват 200 на 1000 тоест 20%, ак обяха 48% щяха да вървят и да запечатват хората по къщите им бе :D.

Абе човек незнам колко са болни ама в поликлиниката до нас(срещу бившия Ресторант Стадиона сега T-Market)на 3 етаж преди малко бях един френд да си зима бележка и не мойш да са разминеш по коридора.Фул ама като ти казвам ФУЛ с хора-се едно си на Левски-Челси на обашката за билети :bgrin: .John_Cena мой да си ги говори 48-те процента колкот си иска и вие да си спорите,но наистина има много болни!Тея дни глупаците от ХЕИ тряа да обявят епидемия и съответно ваканцийка :rolleyes:

Абе човек незнам колко са болни ама в поликлиниката до нас(срещу бившия Ресторант Стадиона сега T-Market)на 3 етаж преди малко бях един френд да си зима бележка и не мойш да са разминеш по коридора.Фул ама като ти казвам ФУЛ с хора-се едно си на Левски-Челси на обашката за билети :bgrin: .John_Cena мой да си ги говори 48-те процента колкот си иска и вие да си спорите,но наистина има много болни!Тея дни глупаците от ХЕИ тряа да обявят епидемия и съответно ваканцийка :rolleyes:

Ми не знам дали от ХЕИ са глупаци , ма и на тях им трябват проценти черно на бяло да обявят епидемия , не може да ходят по поликлиниките и да гледат колко хора има пред вратата на еди-кой-си лекар , така че ни остава само да чакаме...

Нз вече и от наште веч взеха много да липсват. Стават все повече, но току що ми казха че болните били уж 80 на 10 000 O_o... за грипан епидемия трябват 130 на 10 000.

Ето ви линк линк

Инфото е от 17-ти ама за 2 дена не вярвам нещо да се е променило.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...