Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

Дано да почиваме понеделни и вторник, защото хич не ми се ходи на даскало(то на кой ли му се ходи де). Само дано не са празни надежди.

Какъв трябва да е повода за тези два дни ... пак ли заради грипната епидемия ... ?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Какъв трябва да е повода за тези два дни ... пак ли заради грипната епидемия ... ?

Еми редполагам ,снощи казаха че се обявява грипна в още няколко общини и броя на болните расте,или поне така ми се стори,че казаха :blink:

i sega za utre ni6to ne e qsno,taka li...?i ako ima ne6to po novinite li da o4akvame da kajat....az zvanqh v HEI ama tam vikat, 4e ni6to ne sa 4uvali i v petak na daskalo...da se molim da ne e taka...4e ne mi se prai utre tapata kontrolna po himiq...aide kavaite ako znaete ne6to :wacko: B) :D :D :D

Според мен ако имаше удължаване на ваканцията, щеше да стане така, че утре да не ви карат да ходите до училище. Както стана с това удължаване. И пак според мен - понеделник и вторник ще се учи.

Толкова ли е трудно да избягате утре от даскало? Само флоод, айде спрете се вече де. За един ден трагедия направихте.

Точно ти ли пък го казваш :blink: Човекът с 28 поста в тази тема :angry1

Според мен повече ваканция няма да има. Но пролетна не може да нямаме. Може да е една седмица, но ще има!

"Деветте дни принудителен отпуск ще бъдат отучени през времето, което е определено за екскурзии, припомниха от Регионалния инспекторат по образование. "

Яко :). А пък взели да снимат старото ми даскало :blink:

"Деветте дни принудителен отпуск ще бъдат отучени през времето, което е определено за екскурзии, припомниха от Регионалния инспекторат по образование. "

Яко :). А пък взели да снимат старото ми даскало :blink:

Има ли такова време? Пък и в нашто даскало няма "време за екскурзии", защото са забранени. :lol: :lol:

Qkooo nqma da otu4vame zna4i. V moeto daskalo ekskurziite se organizirat malko pojelanie na u4enicite. Kogato nie kajem togava se pravi ekskurziq i to ne ot u4ili6teto mi daskalite zaedno s u4enicite q organizirat. Super, sq izkarahme vse edno proletnata vakanciq i sled 2 sedmici - PAK PROLETNA :D

Има ли такова време? Пък и в нашто даскало няма "време за екскурзии", защото са забранени. :lol: :lol:

Начи няма да отучваме :laughing: :lol: :laughing: . Ама нали сме ЕГ Пловдив и все ще намерят начин да ни го забучат яко отзад.

Начи няма да отучваме :laughing: :lol: :laughing: . Ама нали сме ЕГ Пловдив и все ще намерят начин да ни го забучат яко отзад.

Малко се отклонявам ама ...

Ако във вашето даскало ви го "забучват яко отзад" то за мойто какво остава ... същински затвор :) (няма да казвам името за да не става реклама)

Ако във вашето даскало ви го "забучват яко отзад" то за мойто какво остава ... същински затвор :) (няма да казвам името за да не става реклама)

Сигурно ще ни карат и неделя да отучваме :bgrin:

Няма нищо лошо да напраиш реклама на Руската ( опа :P ). Важно е хората да знаят в кои училища да НЕ ходят. А защо в понеделник или вотрник можело да не учим??? От къв зор?

u is crazy ? ние винаги имаме някви спортни , намалени , други празници , на свети валентин не учим

А колко спортни имахме до ся? 4...? бтв i want your South park banner!!! MUST!!! TAKE!!! Precious!!!

u is crazy ? ние винаги имаме някви спортни , намалени , други празници , на свети валентин не учим :laughing:

тва малко за наща тема де ама айди

u is crazy ? ние винаги имаме някви спортни , намалени , други празници , на свети валентин не учим :laughing:

тва малко за наща тема де ама айди

А аз за 3 години в Вазов не помня и 1 спортен празник

А аз за 3 години в Вазов не помня и 1 спортен празник

Аз за 2 години в английската видях повече спортни и неучебни дни отколкото в старото даскало за 7 години.

da ama pone vi namalqvt 4at-pat 4asovete...pri nas nqma nito sportni,nito namaleni 4asove...ni6to :huh:

Да бе, само на 8 март ги намалиха, щото е някво феминистко даскало :lol: Пък тая директорката е толкова отвратителна, че кво ли може да очакваме.

Днес съвсем случайно фанах новитине по Еврокома на обяд.Казаха че болните са се увеличили от 110/10 000 до 150/10 000 и че се очаквало нова грипна епидемия до 2 седмици :blink: .Въпреки това не смея и да се надявам на нова ваканция.

edit: за числата не сам сигурен точно ама горе долу такава беше разликата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...