Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

Ами аз уча в иконома и тази седмица няма да учим заради парното пък ако стане така че след нея почне грипна рулззззз

И после кат ни лепнат два месеца да учим събота и глей кво става... :bgrin:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
И после кат ни лепнат два месеца да учим събота и глей кво става... :bgrin:

Е да ама ние не стачкувахме! :) Тогава ни беше гадно... :bgrin: Сега без парно, супер...

Ами аз уча в иконома и тази седмица няма да учим заради парното пък ако стане така че след нея почне грипна рулззззз

Те пък ващо парно всеки месец го прават. Как не го оправиха? :blink:

В нащо даскало пускат парно само в кризисни ситуации я кога ша идва телевизия, я инспекция няква. ;)

През другото време температурата е същата като навън. :tongue

Ей пи4 ти керосин ли пиеш ве? В нашта любима Руска грипна? ROFL В тва даскало ще се учи 2 часа преди апокалипсиса той грипна иска :argue

като ви е луда директорката.. :D

ам дано да дадат, направо лятна да дават, че ми писна вече :wacko:

Оффф дано няква ваканция дадат че тая свършва :unsure: Но като се замисляяя........"Ооооо неееее не искам ваканция та аз толкова се затъжих за него че нощем не мога да заспя :cry Не мога да карам повече без него" :laughing: Ахаххаха :woot Да еба и тъпото дас**** :laughing:

като ви е луда директорката.. :D

ам дано да дадат, направо лятна да дават, че ми писна вече :wacko:

:punk :punk :punk :laughing:

В наща любима Руска гумназия (няма правописна грешка) е прекалено приятно - всички си учат, даскалите си изпитват когат си искат ... ся остава и грипна ваканция да дадат и ша умръ.АХхАхХАхахХАхАХхА ДАЙТЕ Я НАСАМ ВЕЕ !!!!!!!

Пич да не си помислиш че те имитирам чак ся ти прочетох поста :)

Ей пи4 ти керосин ли пиеш ве? В нашта любима Руска грипна? ROFL В тва даскало ще се учи 2 часа преди апокалипсиса той грипна иска

Всичко опира до моя оптимизъм, който така и не го огряват братушките :) Оставя да си виси някъде на некоя закачалка, дето ги слагахме в часа по литература, като си свършихме класната :lol:

Както каза Вальо

Имам си адаш ... якоооо :lol:

като ви е луда директорката..

Колко си права :( Чак тъжно ми става ... Кой ма би по главата да влизам в Руската :) Добро е ...

Aйде всички утре отивайте да си взимате фалшиви медицински бележки, защото до вторник трябва да се обяви ако не дървена, то поне грипна ваканция. :bgrin: В тъпото ТУ са изместили един изпит с две седмици по-рано и няма как да го взема точно сега. Пък и не ми се протаква пак за по-късно. :(

Абе немога да разбера кво означава "директорката ни е тъпа и няма да имаме грипна".То не зависи от нея.Ще неще ако има грипна епидемия трябва да пусне учениците.

При нас в ПГЕЕ парното е много слабо и от утре почваме даскало от 8:00 като първите 3 часа са по 30 мин......като цяло нищо особено обаче поне е нещо :)

Хора както е тръгнало май тряаа да забравим за ваканция...грипна... ;) Както е тръгнало май птичия грип ша на настигне :(

Хора както е тръгнало май тряаа да забравим за ваканция...грипна... ;) Както е тръгнало май птичия грип ша на настигне :(

Аха!Много си прав! ;)

Vie v ruskata shte u4ite dori i apokalipsisa da doide a pitash li me men , oshte sa ni po 45 minuti 4asovete a sa obeshtali ot 20 septemvri da gi napravat po 40 minuti ;)

Vie v ruskata shte u4ite dori i apokalipsisa da doide a pitash li me men , oshte sa ni po 45 minuti 4asovete a sa obeshtali ot 20 septemvri da gi napravat po 40 minuti ;)

Поне часовете са ни по 40 минути :D

Ем може да не ни дадат грипна ама на нас цяла седмица часовете ще са ни по 30 мин :P (Климент Охридски)

Ем може да не ни дадат грипна ама на нас цяла седмица часовете ще са ни по 30 мин :P (Климент Охридски)

Мда,така е :D .Вчера и днес имахме по 3 часа свободни :) .Беше яко.Даже и издържах часовете по 30 мин.Трябва да ги направят вече така,доста по-добре е ;) .

ПФуууу аре вече да има ваканция - стига с това даскало :angry: :angry: :angry: Аз рабрах че ще е от 30 Януари - 1 седмица ;) :wacko: ;)

Вероятно така ще стане! Ще я слеят с междусрочната!

Стига глупости вече, де! :angry1

За да обявят грипна, трябва болните да са не знам си колко процента. Кой може да каже от сега, че след 20 дена щяло да има грипна ваканция.

Някой си го измислил и го казал на 5 човека, всеки от тях го казал на още 5 и сега се "говорило", че ще има грипна от 30-ти януари. Пълни глупости :angry:

Стига сте давали фалшиви надежди.

spored men ne biha dali vakanciq predi kraq na sroka shtoto se pak ima ocenki da se opravqt

Ааа....викаш то болни нека си има.. ама да траят да си оправим оценките и тогаа да ни дават ваканция?! ;)

Иначе май трябва да са 12%

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...