bratmito Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Стига сте писали простотии бе хора. Всяко училище има 10, повтарям 10 дни във всяка учебна година, които са резерв предвидени за такива случай. И сега ако седнете и ги сметнете ще видите, че дървената и двете части на грипната правят точно толкова. Не забравяйте и стачката.Макар че за нея не съм сигурен дали се включва към тея 10 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Не забравяйте и стачката.Макар че за нея не съм сигурен дали се включва към тея 10 дни. Не всички са стачкували. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Кво ша рече "за цяла България" бе Геца? Според теб ако отрежат априлската за цяла Сомалия ли ще я отрежат или само за Якутия? Стига всички сте се правили на големи разбирачи, стига всички сте казвали как стоят нещата според вас, защото тия неща както виждате се решават от ден за ден. Нито сте "ясновидци" нито сте информирани. Ми ще рече че за всички се отнася да не учат (пада им се ваканция) и няма право никое даскало да учи . Тва не са мои виждания - казвам кво са ми казали познати даскали и хора в образованието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 http://www.plovdiv24.com/news/15027.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 http://www.plovdiv24.com/news/15027.html Мдам някои приятели го повториха.И аз се бях наквасил ама се разминах само с малко температура и болки в гърлото-така де настинка. Не ми се вярва да продължат грипната още,но наистина намирам тва да учим в Петък за доста глупаво.Таман за един ден,ако има някои болен да можем да се наквасим всичките пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 verno li e 4e i petak nqma da uchim ? taka mi kazaha ama dali e taka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 verno li e 4e i petak nqma da uchim ? taka mi kazaha ama dali e taka.. На един познат баща му е инспектор по образованието и е казал,че в Петък след като сме идели на даскало са щяли да ни кажат,че в Понеделник и Вторник няма да се уче.Смисъл валял.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 На един познат баща му е инспектор по образованието и е казал,че в Петък след като сме идели на даскало са щяли да ни кажат,че в Понеделник и Вторник няма да се уче.Смисъл валял.... Мдаааа... Аз предлагам така както сме тръгнали направо след априлската да отидем на училище. Вие кво ше кажете? Кой ви ги приказва теря глупости. Аз от 2-ри март не съм бил на даскало. 3 дена почивка, грип, грипна, е вече даже ми стана неудобно да искам още ( ма няма да откажа де ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 На един познат баща му е инспектор по образованието и е казал,че в Петък след като сме идели на даскало са щяли да ни кажат,че в Понеделник и Вторник няма да се уче.Смисъл валял.... Ако тва наистина е вярно,някой ще получи нобелова награда за простотия! Само не разбрах дори ако тва е вярно,в Петък ще се учи ли,или ще ни върнат от даскало? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Ако тва наистина е вярно,някой ще получи нобелова награда за простотия! Само не разбрах дори ако тва е вярно,в Петък ще се учи ли,или ще ни върнат от даскало? Ще се учи.Ама... ако ни дадат още почивни дни.... после така ше ни надупят даскалите,че свят ше ни се върти! Те и ся ше ни надупят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Ще се учи.Ама... ако ни дадат още почивни дни.... после така ше ни надупят даскалите,че свят ше ни се върти! Те и ся ше ни надупят! Всъщност напротив.Те ще са изостанали с материала и ще бързат да преподават,за да наваксат някакси и ще имат по-малко време за изпитване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 ...и затова ще пускат повече контролни.Enjoy е все ще има от кого да препиша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 На един познат баща му е инспектор по образованието и е казал,че в Петък след като сме идели на даскало са щяли да ни кажат,че в Понеделник и Вторник няма да се уче.Смисъл валял.... Дано си прав... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 А ве тва е голяма простотия - днес един от нашия клас ми каза, че в петък ще караме 1 час !!! Заради 1 час ще си проваля цяла седмица, и то 6-ти час ФИЗИЧЕСКО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Да ти имам провалянето....ако и ние можехме да караме само 1 час и то физическо...рай Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 А ве тва е голяма простотия - днес един от нашия клас ми каза, че в петък ще караме 1 час !!! Заради 1 час ще си проваля цяла седмица, и то 6-ти час ФИЗИЧЕСКО Просто недей да ходиш и толкова.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Ех де да можех и аз в петък да карам един час и то физическо, а вместо отва ще карам две контролни и 2 разказвателни предмата, шпо които най-вероятно ще ме изпитат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Ех де да можех и аз в петък да карам един час и то физическо, а вместо отва ще карам две контролни и 2 разказвателни предмата, шпо които най-вероятно ще ме изпитат. И аз съм на абсолютно същия хал . 2-контролни и 2 изпитвания. Като едната контролна може да я превърне в изпитване. Абе дано поне са намалени часовете да не мрънкат и да не праимпо нищо, а иначе кви са тея бойкоти, кви са тея глупости??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 А ве тва е голяма простотия - днес един от нашия клас ми каза, че в петък ще караме 1 час !!! Заради 1 час ще си проваля цяла седмица, и то 6-ти час ФИЗИЧЕСКО Какъв провал... Не ходи кво толкова едно отсъствие, което даже могат и да не ти пишат квито са отвяни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 И аз съм на абсолютно същия хал . 2-контролни и 2 изпитвания. Като едната контролна може да я превърне в изпитване. Абе дано поне са намалени часовете да не мрънкат и да не праимпо нищо, а иначе кви са тея бойкоти, кви са тея глупости??? И аз на това се надявам. Ако са намалени поне 10мин може и да избегнем контролните, но ако не са горко ни и тежко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilito` Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 ehhh blazq vi, 4e pone imate takiva nadejdi...az sam ot FEG i tam kakvoto i da stava nqma da ni namalqt 4asovete...nai-mn da namalqt mejdu4asiqta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
night_angel Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 На един познат баща му е инспектор по образованието и е казал,че в Петък след като сме идели на даскало са щяли да ни кажат,че в Понеделник и Вторник няма да се уче.Смисъл валял.... ам това до колко е сигурно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 ам това до колко е сигурно ? а? Ми ... неказвам,че е 100% ,но искрено са надявам... май Все пак... инспектор е човека.Само не ми се вързва.. в Петък на даскало и Пн. и Вт. ваканцийка.. Ще се разбере Няма си и идея по какъв повод! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Е утре в 8:30 АМ ще се реши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Дано да почиваме понеделни и вторник, защото хич не ми се ходи на даскало(то на кой ли му се ходи де). Само дано не са празни надежди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.