Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

Няма да има пролетна ваканция, за момента е 100% сигурно, ако измислят нещо друго до ткогава - не знам. И не част от нея, а цялата... :)

Като се правиш на толкова осведомен,що не ми посочиш някакъв достоверен източник или и ти си правиш вятър на устата :angry1

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Ако не беше достоверно, нямаше да го кажа.

Научих го от директорката на една от гимназиите в Пловдив. Обаче ще пропусна коя точно... ;)

Априлска ваканция и аз знам, че няма да има и това бе съобщено още преди 1 седмица в у-щата! А този, който не е слушал няма как да знае.

Въпреки, че казаха : "Съдбата на априлската ще се реши на допълнително заседание.." смятам, че са празни надежди.

Няма да има пролетна ваканция, за момента е 100% сигурно, ако измислят нещо друго до ткогава - не знам. И не част от нея, а цялата... :)

Е то беше 1 седмица ако не се бъркам!Ще си зема бележка и ето ми е пролетната ;)))

Стига бе хора вие ме отчаяхте. Точно през пролетната ми се пада рожденния ден и пак ще се прецака.

Не може да не ни дадат 3-4 дена за великден

За великден е просто неизбежно според мене,ама да видим к'во ще измислят умниците!

Не може да не ни дадат 3-4 дена за великден

Тя пролетната си е отделно от великденската ваканция. Пролетната трябваше да е от 1 до 10 Април а Великден тази година мисля, че се пада на 23ти Април

Каква гавра бе? Малко ли почивахте до сега? Дървени, грипни, че чак и ги удължават... :)

don_anton, логиката е там, че не са само тия дни, които си написал - общо 6 дена са.

Преди да удължат грипната ваканция, щяхте да отучвате поне две съботи. Сега може да не отучвате 5-6 съботи, а да ви махнат априлксата.

Преди да удължат грипната ваканция, щяхте да отучвате поне две съботи. Сега може да не отучвате 5-6 съботи, а да ви махнат априлксата.

Да бе ша отучваме 30 съботи. Ти знаеш ли как се отучват тия съботи. Първата събота спортен празник(ходи някой ми са струва), втората ще чистат даскалото............

Да бе ша отучваме 30 съботи. Ти знаеш ли как се отучват тия съботи. Първата събота спортен празник(ходи някой ми са струва), втората ще чистат даскалото............

....3-тата намалени часове,4-тата вече сме свикнали,5-тата.....може и да няма 5-та.Тва за отучването сигурно ли е,защото педи да ни пуснат една даскалка разправяше,че нямало да се отучва.

До сега отучвало ли се е грипна ваканция изобщо?Дървена си спомням,че сме отучвали ама за грипна нямам спомени.

Стига сте писали простотии бе хора. Всяко училище има 10, повтарям 10 дни във всяка учебна година, които са резерв предвидени за такива случай. И сега ако седнете и ги сметнете ще видите, че дървената и двете части на грипната правят точно толкова.

Априлската НИКОГА немогат да ни е земат . Тя си е за цяла България и е от 31Март до 7Април . :punk А тва за 10-те дена е вярно . Макар че ние преди имахме дървена 5дена , сега се събраха 7 и май останалите два (дето не са включени) ще са отучват съботите - то па ще бъде едно учене :read:

Априлската НИКОГА немогат да ни е земат . Тя си е за цяла България и е от 31Март до 7Април . :punk А тва за 10-те дена е вярно . Макар че ние преди имахме дървена 5дена , сега се събраха 7 и май останалите два (дето не са включени) ще са отучват съботите - то па ще бъде едно учене :read:

Кво ша рече "за цяла България" бе Геца? Според теб ако отрежат априлската за цяла Сомалия ли ще я отрежат или само за Якутия?

Стига всички сте се правили на големи разбирачи, стига всички сте казвали как стоят нещата според вас, защото тия неща както виждате се решават от ден за ден. Нито сте "ясновидци" нито сте информирани.

Стига сте писали простотии бе хора. Всяко училище има 10, повтарям 10 дни във всяка учебна година, които са резерв предвидени за такива случай. И сега ако седнете и ги сметнете ще видите, че дървената и двете части на грипната правят точно толкова.

Това го писах по нагоре аз!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...