Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

МДА ИХААААААААААААА.Вътрешен достоверен източник потвърди(по-скиро сина на достоверния източник).Голям кеф :punk :punk :punk :punk

И аз се обадих хахаха :D

Айде честито :D А само не разбрах към е смисъла да ходим в петък, ама няма нищо, нека бъдем благодарни :P

Смисълът е да отучваме на 18 и 25 и да си изкраме една нормална пролетна ваканция според мен!Щото иначе стават доста дни да не се ходи на даскало и е твърде вероятно да ни отрежат от ваканцийката!На 9 април в Пловдив идва финалистът от откритото първенство по тенис на Австралия и нямам намрение да трябва да си вземам бележка,щото на някой му скимнало да ни клъцне от пролетната! :P

Сега ви е яко ама като ви кажат че няма да има пролетна ще ви е по яко.
Ахмфв. Тва измисляш ли си го, или е някаква по-сигурно информация :blink:

Ахмфв. Тва измисляш ли си го, или е някаква по-сигурно информация :blink:

Измисля си го 100% , нали някой трябва да се направи на интересен...

Ми едното за сметка на другото.Може да не ви я вземат цялата, но поне половината.Или ще ви накарат да отучвате няколко съботи.Не знаети ли че всякоучилище си има заделени дни за ваканции, празници и други и като свършват започвате да отучвате или ви режат от някоя ваканция.То не може само да почивате и ваканции-дървена, грипна.Ще видите че ще ви резнат от някъде.Не съм 100% но скоро ще съм.

i telefona blagodarenie na koi a a :P :P :P are moje ve4e da cloasenat temata vikam 4e neska pofloodihme za 2 sedmici na pred

Ееееее,много съм доволен, макар че можеше за един ден да не се направят на цигани :lol:

Абсолютно съм съласен се теб. Не знам на кой тъпак му е хрумнало да е до петък, а не до понеделник...

Аре стига бе, де**а и грипната ваканция, немога да си видя приятелката заради тая скапана грипна :( Що не се пазите бе, поне и аз да съм болен да не ходя на работа, няма само вие да почивате :)

Аре стига бе, де**а и грипната ваканция, немога да си видя приятелката заради тая скапана грипна :( Що не се пазите бе, поне и аз да съм болен да не ходя на работа, няма само вие да почивате :)

Ех сега ако орежат пролетната...защото е ясно че няма да се отучва ;)

Дори и да я отрежат ще е голям айляк, защото много учители са по екскурзии пролетната ваканция.

Няма да има пролетна ваканция, за момента е 100% сигурно, ако измислят нещо друго до ткогава - не знам. И не част от нея, а цялата... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...