AlekS Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 първо да видя в някой сайт ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Който невярва да гледа в 17:15 новините по Евроком България Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 МДА ИХААААААААААААА.Вътрешен достоверен източник потвърди(по-скиро сина на достоверния източник).Голям кеф :punk :punk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 първо да видя в някой сайт ;p http://www.darik.net/index.php?p=article&cid=12&id=51850 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 http://www.darik.net/index.php?p=article&cid=12&id=51850 ee izprevari me Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 йеееееееееееееееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 И аз се обадих хахаха Айде честито А само не разбрах към е смисъла да ходим в петък, ама няма нищо, нека бъдем благодарни Смисълът е да отучваме на 18 и 25 и да си изкраме една нормална пролетна ваканция според мен!Щото иначе стават доста дни да не се ходи на даскало и е твърде вероятно да ни отрежат от ваканцийката!На 9 април в Пловдив идва финалистът от откритото първенство по тенис на Австралия и нямам намрение да трябва да си вземам бележка,щото на някой му скимнало да ни клъцне от пролетната! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Ееееее,много съм доволен, макар че можеше за един ден да не се направят на цигани Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Сега ви е яко ама като ви кажат че няма да има пролетна ще ви е по яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Сега ви е яко ама като ви кажат че няма да има пролетна ще ви е по яко. Стига бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Сега ви е яко ама като ви кажат че няма да има пролетна ще ви е по яко. Моля те не говори глупости... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Сега ви е яко ама като ви кажат че няма да има пролетна ще ви е по яко.Ахмфв. Тва измисляш ли си го, или е някаква по-сигурно информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Ахмфв. Тва измисляш ли си го, или е някаква по-сигурно информация Измисля си го 100% , нали някой трябва да се направи на интересен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Ми едното за сметка на другото.Може да не ви я вземат цялата, но поне половината.Или ще ви накарат да отучвате няколко съботи.Не знаети ли че всякоучилище си има заделени дни за ваканции, празници и други и като свършват започвате да отучвате или ви режат от някоя ваканция.То не може само да почивате и ваканции-дървена, грипна.Ще видите че ще ви резнат от някъде.Не съм 100% но скоро ще съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 i telefona blagodarenie na koi a a :P are moje ve4e da cloasenat temata vikam 4e neska pofloodihme za 2 sedmici na pred Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 YEAH!!!! ВАканция!!! да бъда честен...вече почва да ми омръзва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Ееееее,много съм доволен, макар че можеше за един ден да не се направят на цигани Абсолютно съм съласен се теб. Не знам на кой тъпак му е хрумнало да е до петък, а не до понеделник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Измисля си го 100% , нали някой трябва да се направи на интересен... 4esno az iskam da otu4vame 6tot v angliskata otu4vame s sportni URAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Аре стига бе, де**а и грипната ваканция, немога да си видя приятелката заради тая скапана грипна Що не се пазите бе, поне и аз да съм болен да не ходя на работа, няма само вие да почивате Аре стига бе, де**а и грипната ваканция, немога да си видя приятелката заради тая скапана грипна Що не се пазите бе, поне и аз да съм болен да не ходя на работа, няма само вие да почивате Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Ех сега ако орежат пролетната...защото е ясно че няма да се отучва Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Ех сега ако орежат пролетната...защото е ясно че няма да се отучва Дори и да я отрежат ще е голям айляк, защото много учители са по екскурзии пролетната ваканция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Вярно ли е че се удължава сега ми казаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Вярно ли е че се удължава сега ми казаха Мда, ама в Петък трябва пак да ходим, за един ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Няма да има пролетна ваканция, за момента е 100% сигурно, ако измислят нещо друго до ткогава - не знам. И не част от нея, а цялата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wish|Master Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 ейй сериозно ли бе? тва с пролетната от каде го разбра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.