liquid Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Може би ако четеше кво пиша , а не се правеше на задръстен нямаше да питаш! От утре до понеделник включително. И знаеш това от... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 яко яко нема лошо в грипните ваканции айде честито !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Радио Пловдив. Директора на ФЕГ. Наредбата, която е минала във 2рата смяна... И тн. Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Питам, защото така сигурно го заявяваш, а източник не посочваш. А дано е така както казваш тогава. На учениците- честито!(дано) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Има грипна. До вторник. Днес е минала наредба пред всички училища. (каза ми го един заместник-директор (дано така да се пише)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 В английската грипна има ли? Да, има Съобщиха ни го в шестия час! Предполагам, че е за целия град. Очакванията най-после се оправдаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Ako q uveli4at do kraq na drugata sedmica 6te mi se opravdaqt absoliutno vsi4ki o4akvaniq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Ako q uveli4at do kraq na drugata sedmica 6te mi se opravdaqt absoliutno vsi4ki o4akvaniq. Да ве ... после да я увеличат до 30 юни и накрая да я увеличат докато 1-вокласниците не завършат 12-ти клас ... аре стига с тея простотии Честито на всички ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Айде да ни е честита След това идва и пролетна така че ще е яко айляк Ето ви инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Еми честитка,ама 100% ще отучваме такаче шит. Ама много са умни те се сетиха кога преди две седмици в даскало бяхме общо 40 човека сега всички като са тук тогава, тъпаци. Все пак честито нали е ваканция Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Днес двоен празник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 От края на 5ия час в даскало беше като в замък с духове...като вървиш по пустите коридори отвсякъде се носят полузаглушени женски писъци... И да отучваме-голяма работа-нали няма да е сега... Днес изобщо е страхотен ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Не е чак толкова страхотен. Някъде някой умира в момента. Приятно празнуване ви желая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Не е чак толкова страхотен. Някъде някой умира в момента. Приятно празнуване ви желая. Stiga filmi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Айде честита ваканция, неска намалени часове супер айляк, 9 часа ги свършихме в 11 и 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 И кво, до понеделник ли е ваканцията??? Че аз тия дни не бях на училище и съм изпуснал новината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 И кво, до понеделник ли е ваканцията??? Че аз тия дни не бях на училище и съм изпуснал новината приятелката ми каза, че и понеделник включително сте във ваканция, но не знам за всички училища ли е това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 приятелката ми каза, че и понеделник включително сте във ваканция, но не знам за всички училища ли е това ЗА всички е да Честито на всички! Малко почивка Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Аз разбрах,че няма да се отучва.Поне според даскалката ми по информационни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 А честито на всички!!! И са само 3 дни, за да се отучват, така че споко!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 aйде честито и от мен а за отучването не се притеснявайте ,3 дена почивка /2 съботи отучване и пак сме 1 ден на кяр Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 a izob6to nqkoi siguren li e 4e 6te se otu4va ili pak si4ko e samo dogatki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Няма да се отучва!Има оделени дни още като почнем даскало за такива ваканций!Питал съм дали ще се отучва!Има 10 дена който не са зети и са били свободни за почивка (За такива случай) ТОчно за това няма да се отучва!ДАно дА Съм ПрАв Де! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Честита ваканция на всички , а на тия дето казват ,че ще отучваме много ми е интересно откъде толкова знаят ,че даже и говорят .Честито още веднъж на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Няма да се отучва!Има оделени дни още като почнем даскало за такива ваканций!Питал съм дали ще се отучва!Има 10 дена който не са зети и са били свободни за почивка (За такива случай) ТОчно за това няма да се отучва!ДАно дА Съм ПрАв Де! И аз така си мисла, ма те наше пичове са едни заблудени ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.