Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

Може би ако четеше кво пиша , а не се правеше на задръстен нямаше да питаш! От утре до понеделник включително.

И знаеш това от... ?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Питам, защото така сигурно го заявяваш, а източник не посочваш. А дано е така както казваш тогава. На учениците- честито!(дано)

Има грипна. До вторник. Днес е минала наредба пред всички училища. (каза ми го един заместник-директор (дано така да се пише))

В английската грипна има ли?

Да, има :) Съобщиха ни го в шестия час! Предполагам, че е за целия град. Очакванията най-после се оправдаха!

Ako q uveli4at do kraq na drugata sedmica 6te mi se opravdaqt absoliutno vsi4ki o4akvaniq. :P
Да ве ... после да я увеличат до 30 юни и накрая да я увеличат докато 1-вокласниците не завършат 12-ти клас ... аре стига с тея простотии :angry:

Честито на всички ! :)

Еми честитка,ама 100% ще отучваме такаче шит. Ама много са умни те се сетиха кога преди две седмици в даскало бяхме общо 40 човека сега всички като са тук тогава, тъпаци. Все пак честито нали е ваканция :D

От края на 5ия час в даскало беше като в замък с духове...като вървиш по пустите коридори отвсякъде се носят полузаглушени женски писъци...

И да отучваме-голяма работа-нали няма да е сега...

Днес изобщо е страхотен ден :D

Айде честита ваканция, неска намалени часове супер айляк, 9 часа ги свършихме в 11 и 15

И кво, до понеделник ли е ваканцията??? Че аз тия дни не бях на училище и съм изпуснал новината :D

приятелката ми каза, че и понеделник включително сте във ваканция, но не знам за всички училища ли е това :)

приятелката ми каза, че и понеделник включително сте във ваканция, но не знам за всички училища ли е това :)

ЗА всички е да :) Честито на всички! Малко почивка

:rolleyes:

Аз разбрах,че няма да се отучва.Поне според даскалката ми по информационни.

aйде честито и от мен :)

а за отучването не се притеснявайте ,3 дена почивка /2 съботи отучване и пак сме 1 ден на кяр :)

Няма да се отучва!Има оделени дни още като почнем даскало за такива ваканций!Питал съм дали ще се отучва!Има 10 дена който не са зети и са били свободни за почивка (За такива случай) ТОчно за това няма да се отучва!ДАно дА Съм ПрАв Де!

Честита ваканция на всички , а на тия дето казват ,че ще отучваме много ми е интересно откъде толкова знаят ,че даже и говорят .Честито още веднъж на всички!

Няма да се отучва!Има оделени дни още като почнем даскало за такива ваканций!Питал съм дали ще се отучва!Има 10 дена който не са зети и са били свободни за почивка (За такива случай) ТОчно за това няма да се отучва!ДАно дА Съм ПрАв Де!

И аз така си мисла, ма те наше пичове са едни заблудени ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...