don_anton Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 moje i da ni se razmine kato gledam dano ima sedmica po4ivka 6te mi doide dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 moje i da ni se razmine kato gledam dano ima sedmica po4ivka 6te mi doide dobre 100% ще ни се размине тази година... Съжалявам хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Blitz, тва някаква интуиция ли е или наистина си го прочел/чул някъде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Вие така и не се научихте да четете цялата тема или поне последните 2 страници, а? Ем продалжавайте да флуудите.. Май само за това ви бива повечето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Blitz, тва някаква интуиция ли е или наистина си го прочел/чул някъде? Просто интуиция... Гадна интуиция... Пък де да знам. Някой знае ли как върви положението с болните??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Повечето бяха болни миналата и тази седмица...сигурно вече оздравяват.От понеделник предполагам повече хора ще са на даскало. Обаче няколко познати ги тръшна втората вълна....ще е хубаво сега тези,които бяха здрави да зачезнат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted March 4, 2006 Author Share Posted March 4, 2006 като гледам прогнозата за времето.. май май ще нарасне броя на болните... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Аз слушам от приятели как ходат на училище по 15-16 човека,пък и даже по-малко. В петък от нашия клас са били само 13 души... Кажете последно ще има или няма да има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Да найстина ще има или няма да има!? 5-7 човека сме в клас.. Дори и да няма аз си зимам отпуска за 1 седмица от доктора :Д! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Хаха! Ние не можем да кажем,те ще кажат,ако има!Утре ще разберем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 аха в понеделник ще се разбере при нас е имало преброяване на зайците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Как искам утре да ида на даскало и да завара бележка,че сме в грипна и да се върна ЕДИТ:е баси,тия ако не дадат нз...Те чакаха половината град да ги изпотръшка грипа и сега когато сички оздравяха,решиха да заседават.Ай дано дадът,че си свикнах да не хода на даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Разбрах, че в понеделник или вторник ще се събира специална комисия, която да реши за ваканцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 то ще е хубаво да дадът, но ако не се отучва, защото тогава ще е шибано, особено ако ме накарат да ходя в събота Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Мамка му Особено гадно е да си болен по време на грипна ваканция майна.Да се надявам че до утре съм болен след което във вторник обяват ваканция и всички ще са доволни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Явно НАИСТИНА искате да учите в събота и / или априлската ваканция.. ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted March 5, 2006 Author Share Posted March 5, 2006 Явно НАИСТИНА искате да учите в събота и / или априлската ваканция.. ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ! до колкото знам грипна ваканция не се отучва.. ама не съм сигурна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 ама не съм сигорна.. Абе хора, не знам по на колко години средноаритметично са посетителите на този форум, но се научете да пишете правилно най-после! Не ми казвайте само "А, без да искам съм натиснал грешния клавиш..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Не само , че си неграмотна , ами си нямаш и бегла представа за какво става въпрос... За да може на всички СИГОРНИ да им стане ясно ще го обясня .. ВСЯКО УЧИЛИЩЕ ИМА ПРАВО НА 10 , !!!ПОВТАРЯМ 10!!! , ДНИ В КОИТО МОЖЕ ДА НЕ УЧИ! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е В РАЗРЕЗ С ПРАВИЛАТА!!! ПОВЕЧЕТО У-ЩА НЕ СА УЧИЛИ 7! ОТ ТУК НАТАТЪК ВИЕ СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Не само , че си неграмотна , ами си нямаш и бегла представа за какво става въпрос... За да може на всички СИГОРНИ да им стане ясно ще го обясня .. ВСЯКО УЧИЛИЩЕ ИМА ПРАВО НА 10 , !!!ПОВТАРЯМ 10!!! , ДНИ В КОИТО МОЖЕ ДА НЕ УЧИ! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е В РАЗРЕЗ С ПРАВИЛАТА!!! ПОВЕЧЕТО У-ЩА НЕ СА УЧИЛИ 7! ОТ ТУК НАТАТЪК ВИЕ СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКИ! и откъде ги изкара 7 дни?Ако се има предвид дървената ваканция през зимата и евентуално тази са точно 10 дни->5 дни тогава и 5 дни сега грипната.Не виждам какво пречи да си починем още 1 седмица ЕДИТ:даже се виждам,че 1 ден артисва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 ПОВЕЧЕТО У-ЩА НЕ СА УЧИЛИ 7! ОТ ТУК НАТАТЪК ВИЕ СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКИ! 7 ли?Доколкото си спомням имаше една дървена ваканция от вторник до петък,което прави 4 дни.Остават 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 http://www.plovdiv24.com/news/4392.html Ее... много бързо се усетихте бе мааму... Плана беше друг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Густоооооооо ай да ви е честита Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 http://www.plovdiv24.com/news/4392.html 07.02.2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 07.02.2005 16:13 ч. News.Plovdiv24.com А ся де... А тука гледам на много отворени се правят сички! Не,че нещо,ама вие не сте никой,та да казвате кой как да пише! Неграмотна била... та вие сте много грамотни ли?!!? Пишете по темата,не да ми Бе правите на много умни! Аз иначе си мисля,че няма да има никва ваканция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.